TOTAL Club Voetbalactie

Bezorg onze club meer inkomsten

🧡 | Fotoalbum Katwijk – TEC

Fotoalbum Katwijk – TEC | Sportpark De Krom, Katwijk | Zaterdag 1 oktober 2022

Fotoalbum Katwijk – TEC: Danny van Haaren
Bo van Essen
Fotoalbum Katwijk – TEC: Ramon Leeuwin
Adham El Idrissi
Fotoalbum Katwijk – TEC: Marciano Mengerink in duel met één van zijn oude ploeggenoten

 📸 ProShots / Toon Dompeling


Een week na het verlies tegen HHC Hardenberg stond er weer een wedstrijd tegen een zwaargewicht in Jack’s League voor TEC op het programma. TEC reisde af naar Katwijk waar het de regerend kampioen vv Katwijk trof op Sportpark De Krom. TEC komt goed uit de startblokken. De grootste kans is voor Adham El Idrissi die de bal rakelings langs het doel van Katwijk schiet. En ook Basil Camara is vlak bij een doelpunt. Niet veel later kan Basil niet verder spelen en komt Rodney Klooster voor hem in de plaats.

Aan de andere kant is het niet veel later wel raak. Ahmet Al Azzouti schiet genadeloos raak als de scheidsrechter voordeel geeft bij een overtreding in het strafschopgebied bij het doel van TEC. Tot de rust zijn er kansen over en weer, maar TEC gaat met een 1-0 achterstand de rust in.

De tweede helft is nog maar 2 minuten oud als Tim Freriks ziet dat Mathijs Swaneveld ver uit zijn doel is gekomen en daar slim gebruik van maakt. Freriks verdubbelt de score van Katwijk naar 2-0, wat ook de eindstand is van de wedstrijd.

Blessureleed Vinnie Vermeer

Vlak voor het einde van de wedstrijd raakt Vinnie Vermeer geblesseerd en wordt met de brancard van het veld gedragen. Wij wensen Vinnie sterkte! Wij hopen dat het meevalt en dat we Vinnie weer snel op het veld terugzien.

Opstelling TEC

Opstelling TEC: 4. Basil Camara, 5. Guido van Rijn, 7. Bo van Essen, 8. Vinnie Vermeer, 9. Kevin van Kippersluis, 15. Ramon Leeuwin, 16. Mohammed El Makrini, 20. Mathijs Swaneveld, 23. Adham El Idrissi, 29. Marciano Mengerink.

Wissels: 1. Nick van den Dam, 2. Rodney Klooster, 6. Daan Blij, 10. Anass Aamri, 14. Jesse van Baal, 18. Ricardo Pereira, 24. Sergio Kaleka

Samenvatting Katwijk – TEC

Interview Katwijk – TEC

Wedstrijdleiding Katwijk – TEC

De achtste wedstrijd van het nieuwe seizoen stond onder leiding van scheidsrechter Erwin Blank. Robert Kunst en Max Wolfkamp assisteerden aan de zijlijn. Stefan van Egmond stond opgesteld als vierde official.

TEC – IJsselmeervogels

Aanstaande dinsdag 4 oktober staat de volgende competitiewedstrijd alweer op het programma. TEC speelt dan om 20.00 uur op sportpark De Lok tegen IJsselmeervogels.