🧡 | De Treffers – TEC [voorbeschouwing]

De Treffers - TEC [voorbeschouwing]

Speelronde 5 Jack’s League | De Treffers – TEC | Zondag 11 september 2022 | Aanvang: 14.30 uur

Na een midweekse speelronde staat morgen voor TEC de volgende wedstrijd in de competitie op het programma. Na een zeer teleurstellende nederlaag tijdens de wedstrijd van afgelopen woensdag, waar TEC in Maasluis met 3-0 verloor van Excelsior Maassluis, zal TEC zich morgen graag willen herpakken en op jacht gaan naar de winst. De Treffers uit Groesbeek is morgen de tegenstander.

TEC laat zich weer verrassen

De wedstrijd was nog geen 8 minuten oud of TEC keek tegen een 1-0 achterstand aan. Zo’n vroege voorsprong van de tegenstander zagen we vorige week zondag ook in de wedstrijd tegen AFC. Toen scoorde Melvin Platje van AFC in de 4e minuut. De week daarvoor viel de tegentreffer nog eerder. In de wedstrijd tegen OFC zette Maxwell Frimpong OFC in de 3e minuut al op voorsprong. Wist TEC er in de wedstrijd tegen AFC (2-2) en OFC (2-2) nog een gelijk spel te behalen, afgelopen woensdag was onze selectie niet zo fortuinlijk en stapte het met een 3-0 nederlaag de bus weer in. Het moge duidelijk zijn dat iedereen, zowel spelers, staf als supporters zeer teleurgesteld waren en dat er morgen in Groesbeek alles aan gedaan zal worden om de eerste 3 punten binnen te slepen.

De Treffers ongeslagen

In tegenstelling tot de wisselvallige start van TEC kent de Groesbeekse selectie van nieuwe hoofdtrainer en voormalig profvoetballer Lee-Roy Echteld een droomstart. Alle vier de wedstrijden werden tot dusver gewonnen. Zo was er thuis winst tegen AFC (2-1) en tegen Excelsior Maassluis werd er uit ook gewonnen (0-2). Vorige week versloegen De Treffers in Spakenburg-Bunschoten IJsselmeervogels met 1-3 en afgelopen woensdag in het duel tegen HHC versloegen De Treffers hun directe titelconcurrent in een mooi duel. Jordy Thomassen (2x), Coen Maertzdorf (2x) en Daan van Hees waren samen goed voor 5 doelpunten, waardoor De Treffers met een 5-2 zege van het veld stapten.

Onderlinge resultaten De Treffers – TEC

De Treffers en TEC troffen elkaar 9 keer eerder. Daarin werden er 5 duels door De Treffers gewonnen, eindigden 2 duels in gelijk spel en won TEC 2 keer. Vorig seizoen versloeg De Treffers TEC op De Lok met 0-4, maar nam TEC in Groesbeek revanche door daar ook met 4-0 te winnen. Met 3 doelpunten pijnigde Bo van Essen toen zijn oude club. Wellicht krijgt Van Essen dit weekend weer vleugels die hem richting het doel van De Treffers brengt om zelf of samen met Mengerink of El Idrissi tot scoren te komen. Wij kijken daar in ieder geval reikhalzend naar uit. Wij wensen TEC heel veel succes in Groesbeek en neem die punten mee terug naar Tiel!

Wedstrijdleiding De Treffers – TEC

De vijfde wedstrijd van het nieuwe seizoen staat onder leiding van scheidsrechter Thom Winkel. Patrick Otten en Chieljan Veen assisteren aan de zijlijn. En Michel Nijdeken staat opgesteld als vierde official.

Overige wedstrijden 5e speelronde Jack’s League

Zaterdag 10 september:
Quick Boys – Katwijk
Scheveningen – Koninklijke HFC
Excelsior Maassluis – IJsselmeervogels
Spakenburg – FC Lisse
Noordwijk – Jong Sparta Rotterdam
Jong Sparta Rotterdam
Jong FC Volendam – Kozakken Boys
OFC – HHC Hardenberg
AFC – Rijnsburgse Boys


Huis Verkopen