TOTAL Club Voetbalactie

Bezorg onze club meer inkomsten

🧡 | Bo van Essen nieuwe aanwinst TEC

Bo van Essen nieuwe aanwinst TEC

Bo van Essen versterkt selectie TEC in nieuwe seizoen

Bo van Essen komt de selectie van TEC in het nieuwe seizoen versterken. De 22-jarige buitenspeler maakt na dit seizoen de overstap van DOVO naar TEC.

Nieuwe aanwinst Bo van Essen

Bo van Essen speelt volgend seizoen bij TEC. De talentvolle aanvaller uit Westervoort maakt de overstap van DOVO naar TEC. De 22-jarige van Essen speelde in zijn jeugd bij SC Westervoort en AVW’66. Bij Vitesse doorliep van Essen de hele jeugdopleiding en speelde hij met Jong Vitesse zowel in de Tweede als de Derde Divisie. In de zomer van 2019 maakte van Essen de overstap naar De Treffers in Groesbeek, waar hij ook uitkwam in de Tweede Divisie. Na één seizoen verliet van Essen de Groesbeekse club voor DOVO in Veenendaal. Bij DOVO maakte deze snelle en doelgerichte aanvaller zijn kwaliteiten meer waar, want in de 5 competitiewedstrijden die er tot nu toe gespeeld zijn in de Derde Divisie scoorde van 6 maal en gaf 3 assists ( waarvan drie goals en drie assists tegen de amateurs van Ajax (11-0). Ook was van Essen nog trefzeker in de bekercompetitie dit jaar. In het nieuwe seizoen (2021/2022) komt van Essen uit in het oranje shirt van TEC.

Bo van Essen kijkt uit naar de samenwerking met TEC volgend seizoen en hoopt deze samenwerking in het nieuwe seizoen om te zetten in resultaat: “Goals en drive, dat is wat ik meeneem naar sportpark De Lok volgend seizoen.”