🖤 | In memoriam: Jan Hobé

Deze week bereikte ons het trieste bericht dat Jan Hobé afgelopen maandag 10 juli is overleden.

Als T.E.C.’er in hart en nieren was Jan Hobé graag gezien bij TEC. Al lid sinds 1969 was Jan op meerdere manieren betrokken bij TEC. Als speler, trainer, scout, bestuurslid van diverse commissie en daarnaast was Jan al sinds de oprichting van de Stichting betrokken bij de stichting. En natuurlijk als trouwe supporter op de tribune of langs het veld. Jan miste bijna geen wedstrijd en was er altijd. Hij is met T.E.C. opgegroeid en T.E.C. zat hem in het bloed, zoals hij zelf zei.

Ook als scheidsrechter was Jan Hobé lang actief. Ajax – AZ in de eredivisie, de interland Rusland – Polen en de oefenwedstrijd van het Nederlands elftal tegen De Treffers in Groesbeek in aanloop naar het EK in 1988 waren mooie hoogtepunten van Jan in zijn rol als scheidsrechter.

We zullen de betrokkenheid, het enthousiasme, de liefde voor en trouw aan onze club van Jan gaan missen. Net als zijn aanwezigheid.

We wensen zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies.

Afscheid nemen

Aanstaande vrijdag is er van 19.00 tot 20.00 uur gelegenheid tot condoleren en afscheid nemen in Uitvaarthuis Jan Tijssen, Kloosterstraat 10 te Tiel.

De crematieplechtigheid vindt plaats in besloten kring.

Correspondentieadres:
Familie Hobé
p/a Kloosterstraat 10
4001 NC Tiel

Interview Jan Hobé | Omroep Gelderland | Voormalig toparbiter Jan Hobé bekijkt scheidsrechters in Tweede Divisie met kritisch oog

Huis Verkopen