TOTAL Club Voetbalactie

Bezorg onze club meer inkomsten

Zaterdag 12 juni Oranjefestival jeugd van SV TEC

Slotactiviteit, inleveren kleding, passessie en foto’s maken voor presentatiegids voor de jeugd

Het einde van dit seizoen nadert en om het (rare) seizoen toch nog leuk af te sluiten, organiseert TEC zaterdag 12 juni een slotactiviteit voor de mini’s en de jeugd van O14 tot en met O23.

Aan dit Oranjefestival mag iedereen meedoen. Dus zijn er spelers die de afgelopen weken vrijblijvend hebben meegetraind maar nog geen lid zijn geworden? Ook die zijn  zaterdag van harte welkom. En ook andere vrienden/vriendinnen die nog niet bij TEC voetballen, kunnen zaterdag meedoen. Wel graag even vooraf opgeven via de trainers of Technische Commissie (TC), want zaterdag zorgen we ook voor de teams voor een hapje en een drankje uiteraard.

Het programma voor aanstaande zaterdag:

  • Aanwezig  :   09.00 – 10.30 uur: mini’s – O7 –O8 – O10 – O12
  • Aanwezig  :   09.30 – 12.00 uur: O14 en O15
  • Aanwezig  :   11.00 – 14.00 uur: 016 en O17
  • Aanwezig  :   13.00 – 15.30 uur: O23

Kleding inleveren en passessie

Om volgend jaar goed van start te kunnen gaan, willen we alle jeugdleden vragen om hun huidige kleding zaterdag 12 juni in te leveren.

Het gaat om alle kleding van TEC (sponsors) die je ooit hebt ontvangen. We willen je vervolgens ook vragen om de nieuwe kleding te passen, zodat je (nieuwe) maat bekend is en je het nieuwe seizoen kunt beginnen met een goed passend (nieuw) tenue.

Haren goed en stralende glimlach: je gaat met het nieuwe shirt op de foto voor de presentatiegids 2021/2022

Zaterdag 12 juni zijn ook onze fotografen aanwezig om een portretfoto te maken voor dé TEC presentatiegids, die in september 2021 uitgegeven wordt. Deze foto wordt ook aan sportlink toegevoegd, zodat er een actuele en officiële foto op je spelerspas (en het wedstrijdformulier) te zien is.

Kun je zaterdag 12 juni echt niet, dan is dat natuurlijk hartstikke jammer. Voor jou, je team en ons, want je mist een gezellige slotactiviteit. Ben je niet aanwezig of ga je de club verlaten dan vragen we je om je kleding donderdag 17 juni persoonlijk tussen 18.30 tot 20.30 uur in te komen leveren.

Er is dan ook de mogelijkheid om de nieuwe kleding te passen en donderdag 17 juni zijn dan de fotografen aanwezig om je alsnog op de foto te zetten.

Tot zaterdag!