Wie worden er vrijdag als jubilaris bij TEC gehuldigd?

Na een (corona) onderbreking van vele maanden is het nu eindelijk zover dat we onze jubilarissen van 2020 op gepaste wijze kunnen huldigen. Neel van Gessel- ter Borch is met het 80-jarige lidmaatschap het langst aan TEC verbonden. Haar Jan van Gessel was in het verleden bijzonder bedreven in het maken van doelpunten in de hoofdmacht van TEC. Dat Neel nog altijd de verrichtingen volgt van TEC en de club een warm hart toedraagt getuige het bijzondere jubileum.

Met slechts een verschil van 5 jaar volgt oud-speler en aanvoerder van TEC 1 Jan Spee. Jan was niet alleen vele jaren speler van TEC 1, maar kwam later ook uit voor een destijds zeer sterk veteranenelftal. Naast het voetballen vervulde Jan nog meerdere functies bij TEC zoals onder andere trainer en leider. Tevens maakte Jan vele jaren deel uit van het bestuur. En zoals de leeftijd en het jubileum van Jan al doen vermoeden, werd Jan door zijn ouders al bij zijn geboorte lid gemaakt van TEC, iets wat in die tijd regelmatig gebeurde bij de geboorte van een zoon.

Met een sprongetje van weer 5 jaar komen we uit bij Theo Kerpentier die al 70 jaar met grote regelmaat op sportpark De Lok is te vinden. Theo doorliep de diverse jeugdelftallen en later seniorenelftallen bij TEC maar maakte zich ook vele jaren zeer verdienstelijk als leider en chauffeur bij verschillende jeugdteams van TEC. Theo was feitelijk altijd wel bereid om op de zaterdagen één of tweemaal een team naar een uitwedstrijd te rijden. En nu nog steeds is Theo op De Lok te vinden bij wedstrijden van welk team dan ook.

Van de 70 jaar komen bij het 50-jarig jubileum van Henk van Hoorn. Henk was als kleine jongen al bijzonder fanatiek en kon ook een behoorlijk potje voetballen. Van opgeven was geen sprake bij Henk en dacht een tegenstander dat hij hem voorbij kon komen dan vergiste deze zich want een tel later kwam hij Henk weer tegen. Ook na zijn actieve periode als voetballer bleef Henk de club trouw en dat is dus inmiddels al meer dan 50 jaar.

Voor zes leden staat de teller al op veertig jaren: John Snethorst is vooral na zijn voetbalcarrière als manusje van alles verdienstelijk en behulpzaam bij TEC. Tevens zorgt John ervoor dat rondom TEC 1 de materialen op de plaats van bestemming komen en compleet zijn en blijven, zowel uit als thuis.

Roel Veldkamp was vele jaren de assistent van zijn zwager Dirk van Lith aan de kassa bij de thuiswedstrijden van TEC 1. Teunis van Ingen was in het verleden niet alleen actief bij en in de muziek, maar ook als vrijwilliger bereid om als chauffeur ingezet te worden.

Ook Hans Kraak tik de 40 aan bij TEC, Hans is vooral ook een trouw en soms ook kritisch supporter van TEC. En zoals het in het verleden gebruikelijk was langs de lijn te vinden bij zowel de thuis als ook de  uitwedstrijden van TEC. Zoals vele hierboven al genoemde jubilarissen woonde de volgende jubilaris ook in de directe omgeving van De Lok en was het gebruikelijk om te gaan voetballen bij TEC. Dat gold dus ook voor Joop Huliselan, die nu nog vooral als scheidsrechter actief is op de voetbalvelden. Hennie van Dijkhuizen is al heel veel jaren bij TEC betrokken en vooral ook bekend als de hoofdsponsor van TEC. Een bijzonder trouwe en betrokken sponsor zoals er waarschijnlijk geen ander te vinden in het land, uniek!

Het 25- jarige jubileum wordt gevierd door Mevr. C.M. van Doesburg, geen onbekende naam  binnen de TEC-geledingen. Cees Vos in het verleden actief met secretariaat/wedstrijd- zaken. En Niels van Eldik die naast het voetballen bij TEC ook nog een periode trainer/leider bij enkele jeugdteams was en de afgelopen jaren regelmatig twitterde bij TEC 1.

Een drietal leden is al 15 jaren officieel aan TEC verbonden ondanks de 15 jaren zijn Peter van Empel en Edward Schiltmans geen onbekende bij TEC en kennen ze een veel langere geschiedenis bij onze club. Hennie Heevel had een goed gevoel voor timing door zich 15 jaar geleden aan te sluiten bij TEC en zo de laatste succes jaren van dichtbij mee te maken. 

Huldiging Jubilarissen

Wij kijken uit naar een mooi samenzijn met onze jubilarissen. Morgenavond (vrijdag 10 september) worden onze jubilarissen om 19.30 uur gehuldigd in onze kantine. Ook erelid Gerrit Gerritsen zal dan gehuldigd worden. Aansluitend is de Algemene Ledenvergadering.

Huis Verkopen