Online kaartverkoop Ajax – Al Wasl FC

In de voorbereiding op het nieuwe seizoen strijkt Ajax van 15 tot en met 19 juli neer op de Wageningse Berg voor een trainingskamp. Tijdens dit trainingskamp speelt Ajax een aantal vriendschappelijke wedstrijden. Op donderdag 18 juli neemt Ajax het in Tiel op tegen Al Wasl FC uit Dubai in een spannende oefenwedstrijd. Hierbij zullen veel talenten van Jong Ajax in actie komen. De wedstrijd begint om 18.30 uur op Sportpark De Lok bij sv TEC in Tiel.

Ajax speelt met een combinatie van opkomende talenten van Jong Ajax en selectiespelers, tegen Al Wasl FC, zevenvoudig winnaar in de UAE Liga en tweevoudig winnaar van de beker. Mis deze unieke kans niet om deze 2 topteams in actie te zien.

Kaartverkoop Ajax – Al Wasl FC

De online kaartverkoop voor het oefenduel Ajax – Al Wasl FC gaat vandaag – 3 juli 2024 – om 12.00 uur van start. De kaarten zijn vanaf 12.00 uur hier te verkrijgen: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-ajax-al-wasl-fc-933199644257

De toegangsprijzen (exclusief administratiekosten à €1,20) voor dit oefenduel zijn:

  • Volwassenen: €10,-
  • Jeugd tot 18 jaar: €5,-

Er zijn een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Wil je er bij zijn, bestel je kaarten dan snel.

Mochten er op een later tijdstip nog (extra) online kaarten vrij komen, dan communiceren we dat via onze website en socials. Houd deze dan ook in de gaten! (De verwachting is dat deze dan vrijdag 12 juli beschikbaar komen.)

Op 18 juli zijn er geen kaarten aan de kassa te koop. De kassa’s zijn dan ook gesloten.

Exclusieve voorverkoop voor leden van TEC

Leden van TEC kunnen kaarten voor de oefenwedstrijd op 18 juli aanstaande kopen tijdens een exclusieve voorverkoop. Daarover ontvangen leden van TEC persoonlijk een mail.

Heb je je clubkaart niet meer in je bezit, geen probleem. De ontvangen mail is een bewijs van je lidmaatschap. Deze hoef je niet mee te nemen, we hebben een lijst met namen aan wie de mail verstuurd is.

Huis Verkopen