Donderdag 18 juli oefenduel Ajax – AL Wasl FC op Sportpark De Lok

Donderdag 18 juli oefenduel Ajax - Al Wasl FC op Sportpark De Lok

Donderdag 18 juli speelt Ajax een oefenduel tegen Al Wasl FC op Sportpark De Lok

Donderdag 18 juli komt Ajax naar Tiel voor een oefenwedstrijd tegen Al Wasl FC. Deze oefenwedstrijd wordt op donderdag 18 juli gespeeld en begint om 18.30 uur. De kaartverkoop voor deze wedstrijd begint 3 juli om 12.00 uur en de kaarten zijn alleen online te verkrijgen.

Beleef het mee: Ajax vs. Al Wasl FC!

In de voorbereiding op het nieuwe seizoen strijkt Ajax van 15 tot en met 19 juli neer op de Wageningse Berg voor een trainingskamp. Tijdens dit trainingskamp speelt Ajax een aantal vriendschappelijke wedstrijden. Op donderdag 18 juli neemt Ajax het op tegen Al Wasl FC uit Dubai in een spannende oefenwedstrijd. Hierbij zullen veel talenten van Jong Ajax in actie komen. De wedstrijd begint om 18.30 uur op Sportpark De Lok bij sv T.E.C. in Tiel.

Ajax speelt met een combinatie van opkomende talenten van Jong Ajax en selectiespelers, tegen Al Wasl FC, zevenvoudig winnaar in de UAE Liga en tweevoudig winnaar van de beker. Mis deze unieke kans niet om hen in actie te zien.

De oefenwedstrijd Ajax – Al Wasl FC wordt exclusief uitgezonden bij Ziggo Sport.

Zorg dat je erbij bent en moedig je favoriete spelers aan! Samen maken we er een onvergetelijke avond van.

Kaartverkoop

Voor deze oefenwedstrijd zijn de kaarten alleen online te verkrijgen. De online verkoop van de tickets begint aanstaande woensdag 3 juli om 12.00 uur. Meer informatie over de online verkoop vind je woensdag 3 juli op de website van TEC.

De toegangsprijzen (exclusief administratiekosten à €1,20) voor dit oefenduel zijn:

  • Volwassenen: €10,-
  • Jeugd tot 18 jaar: €5,-

Er zijn een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Wil je er bij zijn, bestel je kaarten dan snel.

Op 18 juli zijn er geen kaarten aan de kassa te koop. De kassa’s zijn dan ook gesloten.

Exclusieve voorverkoop voor leden van TEC

Leden van TEC kunnen kaarten voor de oefenwedstrijd op 18 juli aanstaande kopen tijdens een exclusieve voorverkoop. Daarover ontvangen leden van TEC persoonlijk een mail.

Heb je je clubkaart niet meer in je bezit, geen probleem. De ontvangen mail is een bewijs van je lidmaatschap. Deze hoef je niet mee te nemen, we hebben een lijst met namen aan wie de mail verstuurd is.

Aanmelden Pers

Pers & fotografen kunnen zich aanmelden via redactie@svtec.nl om een perstoegang voor deze wedstrijd te bemachtigen. Aanmelden is mogelijk tot woensdag 17 juli 12.00 uur. Er zijn een beperkt aantal perskaarten beschikbaar.

Huis Verkopen