Nieuwjaarsreceptie TEC 2020

Nieuwjaarsreceptie TEC 2020

Zaterdag 4 januari is door TEC op positieve wijze het jaar 2020 afgetrapt. Om 13:00 uur begon de middag op De Lok met drie onderlinge wedstrijden, waarbij de spelers van TEC 1 tegen elkaar speelden.

Huldiging jubilarissen

Na de oefenwedstrijden was het tijd voor de nieuwjaarsreceptie. De uitgenodigde jubilarissen werden eerst ontvangen in de bestuurskamer met een kopje koffie.

Om 16:00 uur liepen de jubilarissen richting kantine/clubhuis waar voor hen de rode loper was uitgerold. Familie, vrijwilligers, andere leden en supporters vormden applaudisserend een erehaag voor onze jubilarissen.

Jubilarissen in het zonnetje

Na een welkomstwoord van bestuurslid Johan Verweij werd overgegaan tot de huldiging van de 11 jubilarissen. Wim van Eldik, Jan Vissers en Johan Verweij overhandigden eerst de jubilarissenspeld en bloemen aan de leden die inmiddels al 15 jaar lid zijn. Namelijk Gerrit Schuurman (zoon Daniël nam de speld namens Gerrit Schuurman in ontvangst) en Michael van de Berk. Han Rijnders kreeg de speld uitgereikt voor zijn 20-jarige jubileumschap.

In de categorie 25 jaar lid stonden Boudewijn Pothuizen, Mohamed Aboulayoune, Edo van Tricht en Tom van Tricht op de erelijst. Vervolgens waren de leden met een 50-jarige staat van dienst het middelpunt van belangstelling. Want Dik Geurtse, Jan Hobé en Menzo Nijhof zijn al 50 jaar verbonden aan TEC. De huldiging werd afgesloten met het in het zonnetje zetten van Geurt Hobé. Geurt Hobé is al 70 jaar lid van onze vereniging!

Ook dit jaar dus weer een indrukwekkende lijst met jubilarissen! Bij TEC zijn we trots op en blij met onze jubilarissen.

Een mooie middag werd afgesloten met het serveren van heerlijke erwtensoep of kippensoep naar keuze.

Een speciaal woord van dank gaat uit naar Shari van Tricht voor de prachtige opzet en de perfecte organisatie! En natuurlijk naar Gert van Eck voor zijn hulp en goede ontvangst!

Meer foto’s vind je op onze Facebookpagina…

Huis Verkopen