TOTAL Club Voetbalactie

Bezorg onze club meer inkomsten

Aanstaande zaterdag weer vol jeugdprogramma

Mixtoernooi en voetbal clinic

Aanstaande zaterdag wordt er op ons sportpark van 13.00 tot 15.30 uur weer een actief programma voor de jeugd georganiseerd. Zo wordt er voor onze jongste leden een clinic georganiseerd en is er voor de oudere jeugd een mixtoernooi.

Clinic voor JO7 – JO11

Voor onze spelers van de JO7 tot en met de JO11 wordt er een clinic georganiseerd. Deze aparte training voor deze spelersgroep wordt gegeven door de spelers van TEC 1. Welke spelers dat zijn, dát houden we nog even geheim. 😉

Mixtoernooi voor JO13 – JO16

Altijd al een keer voor Ajax uitwillen komen of Bayern München of Barcelona? Aanstaande zaterdagmiddag krijg je als jeugdspeler van TEC die kans tijdens het mixtoernooi.

Bij het mixtoernooi worden de jeugdspelers van alle teams door elkaar gemixt. Hieruit worden teams gevormd met 7 jeugdspelers uit de verschillende leeftijdscategorieën. Van 13 tot en met 16 jaar, zowel jongens als meisjes. Ieder team wordt omgedoopt tot een topteam van een grote internationale club. Aan elke internationale club wordt een trainer (een speler van TEC1) en een begeleider (speelster VR1) gekoppeld. Tijdens het mixtoernooi zullen verschillende wedstrijden gespeeld worden.

Aanstaande donderdag zal de loting van het mixtoernooi vanaf 19.30 uur live te volgen zijn via het YouTube-kanaal van TEC.