Jubilarissen TEC in het zonnetje

Jubilarissen in het zonnetje

Na een (corona) onderbreking van vele maanden is het nu eindelijk zover dat we onze jubilarissen van 2020 op gepaste wijze hebben kunnen huldigen. Jammer genoeg kon niet iedereen aanwezig zijn. Onze jubilarissen werden vrijdag in de bestuurskamer ontvangen met koffie en gebak, waarna zij over de rode loper naar de kantine togen voor de huldiging.

Na een welkomstwoord van bestuurslid Johan Verweij werd overgegaan tot de huldiging van de jubilarissen. Wim van Eldik, Jan Vissers, Rosina Grootveld en Johan Verweij overhandigden eerst de jubilarissenspeld en bloemen aan Edward Schiltmans, die al 15 jaar lid is van TEC.

25-jarig jubileum

Daarna was het de beurt aan mevrouw van Doesburg, meneer Vos en Niels van Eldik. Mevr. C.M. van Doesburg is zeker geen onbekende naam binnen de TEC-geledingen. Cees Vos in het verleden actief met secretariaat/wedstrijd- zaken. Niels van Eldik die naast het voetballen bij TEC ook nog een periode trainer/leider bij enkele jeugdteams was en de afgelopen jaren regelmatig twitterde bij TEC 1.

40-jarig jubileum

Voor zeven leden staat de teller al op veertig jaren: John Snethorst is vooral na zijn voetbalcarrière als manusje van alles verdienstelijk en behulpzaam bij TEC. Tevens zorgt John ervoor dat rondom TEC 1 de materialen op de plaats van bestemming komen en compleet zijn en blijven, zowel uit als thuis.

Roel Veldkamp was vele jaren de assistent van zijn zwager Dirk van Lith aan de kassa bij de thuiswedstrijden van TEC 1. Teunis van Ingen was in het verleden niet alleen actief bij en in de muziek, maar ook als vrijwilliger bereid om als chauffeur ingezet te worden.

Ook Hans Kraak tikt de 40 aan bij TEC, Hans is vooral ook een trouw en soms ook kritisch supporter van TEC. En zoals het in het verleden gebruikelijk was langs de lijn te vinden bij zowel de thuis als ook de  uitwedstrijden van TEC. Zoals vele hierboven al genoemde jubilarissen woonde de volgende jubilaris ook in de directe omgeving van De Lok en was het gebruikelijk om te gaan voetballen bij TEC. Dat gold dus ook voor Joop Huliselan, die nu nog vooral als scheidsrechter actief is op de voetbalvelden. Ook Peter van Empel kreeg zijn speldje voor zijn 40-jarig jubileum. Als trainer, leider, vrijwilliger, sponsor en supporter is Peter in die 40-jaren op verschillende manieren zeer actief geweest voor onze vereniging.

Hennie van Dijkhuizen is al heel veel jaren bij TEC betrokken en vooral ook bekend als de hoofdsponsor van TEC. Een bijzonder trouwe en betrokken sponsor zoals er waarschijnlijk geen ander te vinden in het land, uniek! Zijn kleinzoon Enrico nam het speldje en de bloemen in ontvangst.

70-jarig jubileum

Met een sprongetje van weer 5 jaar komen we uit bij Theo Kerpentier die al 70 jaar met grote regelmaat op sportpark De Lok is te vinden. Theo doorliep de diverse jeugdelftallen en later seniorenelftallen bij TEC maar maakte zich ook vele jaren zeer verdienstelijk als leider en chauffeur bij verschillende jeugdteams van TEC. Theo was feitelijk altijd wel bereid om op de zaterdagen één of tweemaal een team naar een uitwedstrijd te rijden. En nu nog steeds is Theo op De Lok te vinden bij wedstrijden van welk team dan ook.

75-jarig jubileum

Met slechts een verschil van 5 jaar volgt oud-speler en aanvoerder van TEC 1 Jan Spee. Jan was niet alleen vele jaren speler van TEC 1, maar kwam later ook uit voor een destijds zeer sterk veteranenelftal. Naast het voetballen vervulde Jan nog meerdere functies bij TEC zoals onder andere trainer en leider. Tevens maakte Jan vele jaren deel uit van het bestuur. En zoals de leeftijd en het jubileum van Jan al doen vermoeden, werd Jan door zijn ouders al bij zijn geboorte lid gemaakt van TEC, iets wat in die tijd regelmatig gebeurde bij de geboorte van een zoon.

80-jarig jubileum

Neel van Gessel- ter Borch is met het 80-jarige lidmaatschap het langst aan TEC verbonden. Haar Jan van Gessel was in het verleden bijzonder bedreven in het maken van doelpunten in de hoofdmacht van TEC. Dat Neel nog altijd de verrichtingen volgt van TEC en de club een warm hart toedraagt getuige het bijzondere jubileum.

Een indrukwekkende lijst met jubilarissen! Bij TEC zijn we trots op en blij met onze jubilarissen

Huldiging erelid Gerrit Gerritsen

Afgelopen oktober werd het besluit om Gerrit Gerritsen te huldigen tot erelid unaniem goedgekeurd. Uit handen van voorzitter Johan Verwey ontving Gerrit in oktober al de oorkonde voor zijn erelidmaatschap wegens bijzondere verdiensten, maar van een feestelijke huldiging kon toen vanwege de coronamaatregelen geen sprake zijn. Daarom werd Gerrit nu alsnog in het zonnetje gezet.

Gerrit zet zich al jarenlang in als vrijwilliger bij onze vereniging. Van trainer tot bestuurslid, van de lijnen op de velden uitzetten tot alles regelen op het wedstrijdsecretariaat: de inzet en betrokkenheid van Gerrit bij onze vereniging is al jarenlang enorm groot. En daar zijn wij als vereniging ontzettend blij mee en dankbaar voor.

Al eerder ontving Gerrit uit handen van burgemeester Hans Beenakker een lintje voor zijn vrijwilligerswerk. Gerrit is niet alleen onmisbaar bij onze club, maar ook bij Tielse Vogelliefhebbers Vereniging en in het verleden bij Hellas, waar hij ook vele jaren zeer actief was.

Foto’s huldiging Jubilarissen TEC 2020

Meer foto’s zijn te vinden op onze Facebook-pagina.

Huis Verkopen