TOTAL Club Voetbalactie

Bezorg onze club meer inkomsten

Help je mee Sportpark De Lok er tiptop uit te laten zien?

Landelijke opschoondag bij TEC

17e Landelijke opschoondag bij TEC

Zaterdag 23 maart is de 17e landelijke schoonmaakdag. En bij TEC doen we daar aan mee. Samen met de vrijwilligers van Tiel Tip Top  gaan we aan de slag om zwerfvuil op en rond ons sportpark te verzamelen. Want hoe fijn is het om te sporten en te spelen op een schoon sportpark?

Om onze jeugd meer bewust te maken hoeveel zwerfafval er is en wat te doen met al dat afval, vragen we onze jeugd om mee te helpen. We starten zaterdag 23 maart om 13.30 uur bij de kantine. Hier maken we groepjes en dan vertrekken we over het sportpark om het zwerfafval verzamelen. Alle veiligheidsmaatregelen zijn verzorgd en aanwezig. Denk aan hesjes en speciaal materiaal om zwerfafval mee op te ruimen. Ieder groepje wordt begeleid door 1 of 2 vrijwilligers.

Rond 15.30 uur verzamelen weer bij de kantine en is er voor alle kinderen en vrijwilligers een kleine beloning. Om 16.00 uur sluiten we dag af. Tijdens onze opruimactie wordt er gefilmd om een impressievideo te maken die mogelijk op Stad TV Tiel wordt uitgezonden en voor promotie doeleinden gedeeld kan worden.

Wij hopen zaterdag 23 maart veel jeugd en ouders te verwelkomen om samen het sportpark er weer tip top uit te laten zien. Kunnen we op jullie rekenen?

Meld je voor 20 maart aan bij je leider/trainer. Ook ouders kunnen zich bij de leiders/trainers van het elftal van hun kinderen aanmelden.

Meer weten? Lees de volledige brief hier: Brief Landelijke Schoonmaakdag bij TEC