TOTAL Club Voetbalactie

Bezorg onze club meer inkomsten

Feyenoord winnaar TEC mixtoernooi jeugd

Meer foto’s van het mixtoernooi op onze Facebookpagina…

Afgelopen zaterdag werd het mixtoernooi voor de jeugd gespeeld. Tijdens de loting van afgelopen donderdag was onze jeugd verdeeld over teams van Barcelona, Ajax, Bayern München, Real Madrid, Feyenoord, Paris St. Germain, Liverpool en Juventus. Ook werd tijdens de loting bepaald welke speler van TEC 1 het desbetreffende team als trainer ging leiden. Speelsters van VR1 stonden de trainers bij als leider.

Felle duels, plezier en kou

Om 13.15 uur werd gisteren het toernooi afgetrapt. En in de eerste poulewedstrijden bleken Barcelona, Bayern Muchen, Juventus en Feyenoord te sterk voor hun tegenstander. Zo won Barcelona met 5-0 van Ajax, Bayern Munchen was met 4-0 te sterk voor Paris St. Germain, won Juventus nipt van Real Madrid met 2-1 en scoorde Feyenoord 5 maal tegen Liverpool en hield Onno het doel van Feyenoord schoon (uitslag 5-0).

Ook in de tweede groepsronde werd er flink gescoord. Met name door Bayern Munchen die maar liefst 8 keer het doel wist te raken in de wedstrijd tegen Ajax. Barcelona was met 4-1 te sterk voor Paris St. Germain. Juventus en Liverpool waren aan elkaar gewaagd en de wedstrijd was in evenwicht. Uiteindelijk ging de winst naar Juventus. Eindstand Juventus-Liverpool 3-2. Ook in de tweede poulewedstrijd speelde Feyenoord sterk en was het team van trainer Rick Mulder en leider Nicky van Gelder te sterk voor het team Real Madrid. Met 4-1 werd de wedstrijd dik gewonnen.

Na de 3e ronde van de poule en erg spannende kwartfinales braken de finales aan. Om de 3e en 4e plaats streden Juventus van de combinatie Soufiane Laghmouchi/Marissa vd Velden tegen het Bayerm Munchen van Denzel Budde/Melanie Belkadi. In deze spannende finale was Juventus te sterk voor Bayern en de wedstrijd werd met 5-2 gewonnen.

Op het veld ernaast werd tegelijkertijd de finale gespeeld door het Barcelona van Rodny Hofman en Merel Mak tegen het Feyenoord van Rick Mulder en Nicky van Gelder. Een spannende finale, waarin beide ploegen het niet voor elkaar onder deden. Feyenoord opende de score al na één minuut en behield die voorsprong een minuut of 10 vast totdat Barcelona gelijk maakte. De volgende (en laatste) 10 minuten van de wedstrijd golfden de wedstrijd op en neer. Keeper Bart van de Wakker van Barcelona hield met verschillend, mooie reddingen zijn team lang op gelijke stand, maar 3 minuten voor het einde van de wedstrijd maakte Nathan het winnende doelpunt voor Feyenoord.

De finale kun je terugkijken op onze Facebookpagina…