TOTAL Club Voetbalactie

Bezorg onze club meer inkomsten

TEC – Katwijk – Kaartverkoop supporters Katwijk

Zaterdag 12  februari speelt TEC thuis tegen Katwijk. De wedstrijd begint om 14.30 uur. Ons sportpark is vanaf 13.00 uur geopend.

Kaartverkoop supporters Katwijk

Voor supporters van Katwijk is het alleen mogelijk om online een kaartje te kopen.

Kaarten voor de wedstrijd kun je bestellen via deze link

Supporters, sponsors, donateurs en leden van TEC kunnen de wedstrijd bezoeken op vertoon van hun seizoenkaart, sponsorpas, donateurpas of ledenpas. Ben je niet in het bezit van zo’n pas dan kun je aan de kassa een kaartje kopen. Daarnaast heb je ook een geldig legitimatiebewijs nodig en een coronatoegangsbewijs om toegang te krijgen tot ons sportpark.

Handig om te weten als je de wedstrijd TEC – Katwijk wilt bezoeken

Een ticket voor de wedstrijd TEC – Katwijk kost € 10,60 voor volwassen en €5,30 voor jeugd tot en met 18 jaar en voor 65-plussers. Jeugd tot en met 12 jaar heeft gratis toegang.

Let op!

Op ons sportpark hanteren wij onderstaande coronamaatregelen zoals bepaald door de overheid

Daarop maken wij één uitzondering. Wij houden de controle op het coronatoegangsbewijs bij de ingang van ons sportpark.  Dit doen wij om de doorstroom op het sportpark te bevorderen. Het coronatoegangsbewijs heb je op ons sportpark nodig om de kantine/sponsorhome te bezoeken en naar het toilet te gaan. Zorg dat je bij de ingang een geldig coronatoegangsbewijs én een geldig identiteitsbewijs bij de hand hebt. En je online ticket natuurlijk. Zonder geldig e-ticket krijg je geen toegang tot ons sportpark.

Jonger dan 13 jaar? Dan hoef je geen coronatoegangsbewijs te laten zien. 

Om toegang te krijgen tot de wedstrijd heb je nodig:

  • geldig coronatoegangsbewijs
  • geldig legitimatiebewijs
  • online toegangsbewijs TEC – Katwijk (voor supporters Katwijk)

 

Wij hopen dan ook op uw medewerking en begrip.