TOTAL Club Voetbalactie

Bezorg onze club meer inkomsten

Open Selectiedag TEC

Op vrijdag 24 mei organiseert TEC open selectiedagen. Deze dag wordt georganiseerd voor de selectieteams JO13-1, JO15-1, JO17-1 en JO19-1.

We willen in deze leeftijdsgroepen graag op een zo hoog mogelijk niveau spelen om daarmee de doorstroom naar TEC 1 mogelijk te maken.

TEC streeft met haar eerste team ook naar het hoogste niveau maar dan wel graag met zoveel mogelijk spelers uit Tiel en omgeving. Voorbeelden uit de huidige selectiegroep zijn: Matthijs van Gessel, Emre Gürgüoglu, Nick Hak en Dyon Harmanus. Volgend seizoen hopen we dit nog verder uit te bouwen.

Gecertificeerde jeugdopleiding

De jeugdopleiding is als enige in de omgeving door de KNVB gecertificeerd en we zijn op dit moment bezig deze status nog verder uit te bouwen door samenwerking met een BVO en een afgestemde medische en mentale begeleiding.

Voor wie zijn de selectiedagen?

Ben je 12 tot 19 jaar en wil je graag kijken waar jouw voetbaltop ligt? Meld je dan aan voor de open selectie dagen via hans.schrijner@svtec.nl. Geef je mail als onderwerp: Open dag en wij schrijven je in.

Respectvol gedrag

Bij TEC is iedereen welkom onder slechts één voorwaarde: respectvol gedrag. Respectvol gedrag naar tegenstanders, scheidsrechters, begeleiders, medespelers; naar iedereen dus!

Niet-selectieteams

Wanneer je niet de ambitie hebt om in een selectieteam te spelen, dan ben je dus niet minder welkom!

Wil je vrijblijvend komen meetrainen om de sfeer en begeleiding bij TEC te ervaren dan kan dit. Neem dan contact op met de betreffende coördinator. Meer informatie hierover kunt u vinden op de website van s.v. T.E.C.

Meisjes- en damesvoetbal

Ook meisjes en dames zijn van harte welkom bij TEC, op ieder niveau. Voor hen gelden dezelfde mogelijkheden als voor de jongens. Een mooi voorbeeld is Chelsea Homan, spelend in TEC JO13-1.

Zij zal komend seizoen uitkomen voor Feyenoord, dat haar talent ook herkende.

Programma

• 17.00 uur: ontvangst spelers in kantine; Toelichting door TJC Hans Schrijner
• 17.30 uur: omkleden
• 17.45 uur: start voetbalactiviteiten
• 19.15 uur: einde voetbalactiviteiten
• 19.30 uur: afsluiting in kantine (gelegenheid om vragen te stellen)

 

Hopelijk tot ziens op vrijdag 24 mei!