Category: Jeugd teams

Uitslagen TEC jeugd week 41

Iedere week tonen we de uitslagen van JO12 t/m JO19 en houden de punten en doelsaldo van deze teams bij.

We kiezen ervoor om dit niet bij de allerjongsten te doen, conform het beleid van de KNVB.

Zie hier de uitslagen van afgelopen weekend.

Uitslagen TEC jeugd Week 42

 

Wedstrijdverslag TSV Gudok JO13-1 –  TEC JO13-1     (uitslag 2 – 3)

Alweer de vierde competitie wedstrijd stond vandaag op het programma tegen TSV Gudok (Goed Uit De Ogen Kijken) uit Tilburg.

Om 12.00 was de aftrap en direct na een minuut of drie moest Lenn aan de noodrem trekken. Vrije trap. Deze vloog in het doel; 1-0.  De ogen waren open en TEC begon gelijk de aanval te zoeken. De gehele eerste helft heeft de tegenstander geen kans meer gehad. Gelukkig scoorde Teun vrijwel direct erna de gelijkmaker met een geplaatst schot binnenkant paal. Hierna volgden vele aanvallen en kansen en was TEC eigenlijk voortdurend op de helft van de tegenstander te vinden. Pas vlak voor rust was er de bevrijdende en terechte 1-2. Op aangeven van Gijs scoorde Teun knap ondanks zijn twee koppen grotere directe tegenstander. Het enige wat er de eerste helft aan ontbrak was dat het overwicht van TEC niet in meer doelpunten werd omgezet.

Rust

De eerste 5 minuten waren perfect. Met Chelsea als prima aanjager werd er op de juiste momenten druk gezet. Hierdoor viel al snel de 1-3 (goal Jayden). Wedstrijd gespeeld zou je zeggen en dat is vaak gevaarlijk, zeker als er nog bijna een hele helft moet worden gespeeld! Daarna viel er een tijd weinig te melden, maar ondertussen werd TEC in slaap gesust en rook de tegenstander een kans. TEC maakte collectief een aantal fouten en uit 1 daarvan viel de 2-3. Daarna werd vlak voor tijd een goal van Gudok afgekeurd wegens buitenspel.

Samengevat een wedstrijd waaruit veel lering kan worden getrokken, onder andere; denk nooit dat je een wedstrijd gewonnen hebt voordat…..

Ondanks het overwicht in met name de eerste helft, werd het toch onnodig spannend. Knap om dan in ieder geval uiteindelijk geen puntverlies op te lopen.

 

Uitslagen TEC Jeugd Week 40

Iedere week tonen we de uitslagen van JO12 t/m JO19 en houden de punten en doelsaldo van deze teams bij.

We kiezen ervoor om dit niet bij de allerjongsten te doen, conform het beleid van de KNVB.

Zie hier de uitslagen van afgelopen weekend.

Uitslagen TEC jeugd1.week 41

Wedstrijdverslag TEC JO13-1 tegen vv Baronie JO13-2

Zaterdag 6-10-2018

Vandaag stond de thuiswedstrijd tegen vv Baronie uit Breda op het programma. Voor de zomerstop hebben we een oefenwedstrijd gespeeld tegen de 2edivisionist van deze club de JO13-1 dit resulteerde toen in een verdienstelijke 1-1. De wedstrijd van vandaag werd wederom gespeeld onder een stralend zonnetje en belangstelling van de trouwe supporters. De afgelopen week is er weer stevig getraind en we hopen hiervan vandaag het een en ander terug te zien in de wedstrijd.

11.00 uur de aftrap

We trappen af en doen dat vandaag zonder de zieke Antoon, beterschap namens ons allemaal. Het begin is voortvarend en al snel ontstaat er een één op één situatie waarbij Sven de bal tegen de keeper aan schiet. Baronie heeft een paar leuke voetballers lopen en proberen via deze spelers onder de druk uit te komen dit lukt een een aantal keer, totdat Gijs over links de zestien meter binnen dringt en licht wordt gehinderd op weg naar het doel. De scheidsrechter fluit en geeft een strafschop. Een in mijn ogen onterechte beslissing. Gijs legt de bal op de stip en schiet hem hard in de hoek 1-0.

Lang konden we er niet van genieten en ook wel zo eerlijk kwam Baronie direct weer op 1-1.

Door een prachtige goal van Jayden komen we op 2-1 echter had ik de naam nog niet genoteerd in mijn aantekeningen of het was al weer 2-2. Noah tekent middels een afstandsschot voor 3-2 en Gijs vlak voor rust via een tweede en in mijn ogen terechte strafschop de 4-2.

Conclusie betreffende de eerste helft is dat er teveel wordt gelopen met de bal. Dit is best raar omdat ik de trainers nog geen cursus postbode heb zien geven op de zeer goede trainingen de afgelopen weken. Aan de trainers om de rust te gebruiken om de puntjes op de i te zetten.

De tweede helft

Het lijkt erop dat er in de kleedkamer met elkaar goed is doorgenomen wat er moet veranderen aan het spel van de eerste helft en de postbode lijkt met pensioen. Dit laatste resulteerde in een aantal prachtige aanvallen waar Baronie geen antwoord op had. Het regende kansen. Bal op de paal van Alec, omhaal van Noah die bijna in de kruising belande en een geweldige schot van Sem dat helaas  gestopt werd door de keeper. Dit schot had echt meer verdiend. Jelle was vandaag erg sterk in zijn snelle spelhervattingen dit is natuurlijk ook een compliment waard. Er vielen ook doelpunten deze komen eigenlijk op naam van het hele team want er werd echt goed voetbal gespeeld maar komen op naam van Noah en 2 x Jayden. Doordat we achterin één op één stonden kreeg Baronie twee goede kansen hiervan maakte ze er één en kwam de eindstand op 7-3.

Na de wedstrijd kregen de mannen een traktatie van Finn die 11 jaar geworden is deze week. Namens iedereen nogmaals gefeliciteerd.

Jeugdcommissie TEC geïnstalleerd

Op woensdag 26 september is de nieuwe TEC Jeugdcommissie geïnstalleerd.
De verschillende taken zijn als volgt verdeeld;
Voorzitter: Christan Hofman
Secretaris: Rene Harte en Koen Grandjean
Penningmeester: Dirk van Zetten
Wedstrijdsecretaris: Gerrit Gerritsen en Koen Grandjean
Coordinator Onderbouw (JO8 t/m JO10): Marcel Bekker
Coordinator Middenbouw (JO11 t/m JO13): Martin Bauw en Patrick Velders
Coordinator Bovenbouw (JO14 t/m JO19): Christan Hofman en Dirk van Zetten
Materialen en Kleding: Patrick Velders en Marcel Bekker
PR: Esther Fratello, Karen Bordewijk en Henk Verseveld
Vertegenwoordiger G-Voetbal: Henk Verseveld
Vertegenwoordiger Technische Commissie: Hans Schrijner
Wij wensen de Jeugdcommissie veel succes en veel medewerking bij hun uitvoerende taken.
De Jeugdcommissie is voornemens om nog voor de winterstop haar plannen te presenteren.

Wedstrijdverslag TEC JO16-1 vs HARDINXVELD JO16-1

Op 29-9 speelde TEC 16-1 de 1e thuis competitie wedstrijd van het seizoen.

Het werd een gelijkspel tegen Hardinxveld. De ploeg uit Tiel was de gehele wedstrijd de partij met meer balbezit. Echter het veldoverwicht werd niet in goals omgezet. Dat was jammer maar ook logisch. De taken behorende bij de posities werden niet goed uitgevoerd. Hierdoor werd het met name erg druk in het centrum. Een echt uitgespeelde kans leverde dat de 2e helft niet op. Positioneel valt er dus nog ‘een wedstrijd te winnen’. Extra. De instelling was wederom prima. De goal kwam van Sidi Diallo.

Fred en Gradus

 

Onderstaand  een link naar de  fotoalbum van de wedstrijd :

https://www.facebook.com/pg/TEC-Jo16-1-287856648696407/photos/?tab=album&album_id=298920027590069

 

Wedstrijdverslag competitiewedstrijd Madese Boys JO13-1 – TEC JO13-1 (Uitslag 1-1)

Gelijkspel voor TEC JO13-1 bij Madese Boys.

Wedstrijdverslag competitiewedstrijd Madese Boys JO13-1 – TEC JO13-1 (Uitslag 1-1)

Na het goede begin in de competitie vorige week waarin vooral in de tweede helft goed voetbal was laten zien, werd er de afgelopen week weer scherp getraind en een oefenwedstrijd gespeeld tegen de Trekvogels die in een 5-2 overwinning eindigde. Afgelopen zaterdag  stond de wedstrijd tegen de Madese Boys JO13-1 in Made op het programma.

De weersomstandigheden waren weer ronduit goed te noemen en ook hier lag het echte gras er goed bij waarop om 12.30 uur werd afgetrapt voor de tweede competitieronde. Vanaf minuut 1 werd al duidelijk wat de tactiek en het spelsysteem van Madese Boys zou worden. Met hun fysieke jongens en meisje probeerden ze steeds de ballen door de lucht naar hun voorhoede te spelen. In de 1e  helft waren beide partijen in evenwicht. TEC wat meer in balbezit. De tegenstander wat fysieker aanwezig. Onze keeper Jelle had zijn handen vol aan de aanvallers van Madese Boys. TEC creëerden niet echt veel kansen in de eerste helft. De achterhoede had veel werk aan hun snelle grote spelers. Gelukkig kon TEC zonder kleerscheuren naar de kleedkamer om bij te tanken voor de tweede helft.

In de tweede helft speelde TEC, na wat omzettingen, veel beter. De bal ging meer rond, en er kwam wat meer diepgang in het spel, waardoor er een paar kansen kwamen. Maar een doelpunt bleef uit. Helaas voor TEC kwam Madese Boys al vroeg in de tweede helft op voorsprong doordat ze hun voorhoede in stelling konden brengen met (weer) een hoge bal. Wat een domper! Gelukkig was er nog (genoeg) tijd om iets aan deze achterstand te doen. Er ging nog een tandje bij en daardoor werden er wederom een aantal goede kansen gecreëerd. Dat resulteerde uiteindelijk in de gelijkmaker. Vanaf de rechterkant werd Jayden bediend, die de bal met een prachtige lob over de snel uitkomende keeper schoot. 1-1. De scheidsrechter besloot 2 minuten voor tijd dat hij genoeg gezien had en floot af. Op basis van het vertoonde spel was deze uitslag 1-1 het maximaal haalbare vandaag.

Op naar volgende week! Dan spelen we weer thuis op “de Lok”. Tegenstander is dan vv Baronie. Aftrap om 11.00 uur. Van harte welkom om ons team weer te komen aanmoedigen.

Uitslagen TEC Jeugd Week 39

Iedere week tonen we de uitslagen van JO12 t/m JO19 en houden de punten en doelsaldo van deze teams bij.

We kiezen ervoor om dit niet bij de allerjongsten te doen, conform het beleid van de KNVB.

Zie hier de uitslagen van afgelopen weekend.

uitslagen_en_standenlijst competitie

Wedstrijdverslag competitiewedstrijd TEC JO13-1 – vv Bavel JO13-1 (Uitslag 6-1)

Overwinning voor TEC JO13-1 bij debuut in de Hoofdklasse.

Wedstrijdverslag competitiewedstrijd TEC JO13-1 – vv Bavel JO13-1 (Uitslag 6-1)

Afgelopen zaterdag was het eindelijk zover! De start van de nieuwe voetbalcompetitie en daarmee ook het debuut van TEC JO13-1 in de Hoofdklasse. Benieuwd en vol verwachting stonden de trouwe supporters weer langs de lijn om het team aan te moedigen ondanks het toch wel wat onstuimige weer. Iedereen was fit en daarmee de selectie compleet. Voorafgaand aan de wedstrijd werd 1 minuut stilte gehouden ter nagedachtenis aan de slachtoffers van het verschrikkelijke ongeluk op het spoor in Oss afgelopen donderdagochtend.

Om iets over twaalf uur werd er afgetrapt op de prima grasmat van veld 2. TEC begon de wedstrijd eigenlijk zoals de weersomstandigheden waren… Onstuimig! Duidelijk werd dat de harde wind beide teams parten speelden. Het meeste balbezit was echter voor TEC. De passes naar elkaar waren vaak onzuiver, miste snelheid of soms juist te hard. Bavel kon echter niet onder de druk van TEC uitkomen. Na ongeveer een kwartier spelen werd het spel van TEC wat beter maar werden de kansen (nog) die er waren niet verzilverd. Dit duurde tot de 25e  minuut toen de bal via een assist van Noah bij Alec belandde. Om het nog even spannend te houden, redde de keeper van Bavel in eerste instantie maar kreeg de bal niet goed weg waardoor Alec het nog een keer mocht proberen en raak schoot! 1-0. De eerste competitie goal was een feit. Na nog een paar halve kansjes voor TEC besloot de scheidsrechter dat het genoeg was voor de eerste helft, en floot af voor de rust.

TEC was veel dreigender in de eerste helft maar het spel was vaak rommelig en onzuiver. Dat zou in de tweede helft echt beter moeten.

TEC kwam fel en goed uit de startblokken aan het begin van de tweede helft. De bal werd snel rond gespeeld en er kwam gelijk veel druk op de verdediging van Bavel. Al na 2 minuten was het raak! Jelle speelde de bal snel uit naar Teun die na een fraaie rush de 2-0 aantekende. Kort daarna wist Finn het net te vinden na een soortgelijke aanval over rechts via een assist van Sven. 3-0. Daarna liet TEC de teugels weer een beetje vieren en dook Bavel een paar keer gevaarlijk op voor keeper Jelle die zijn doel echter knap verdedigde. In de 20e  minuut van de tweede helft speelde Noah zich mooi vrij en versnelde richting het doel van Bavel en schoot de bal heel mooi over de keeper in het doel. Nadat Jayden nog een mooi gedrukt schot op het doel van Bavel had afgevuurd,  braken er voor Bavel een paar minuten aan waarin ze Jelle toch 1x wisten te verschalken. 4-1. Helemaal op het eind mocht Lenn nog aanleggen voor een vrije trap, die hij heel mooi vanaf een meter of 20 van het doel onhoudbaar over de keeper raak schoot. 5-1. Vlak voor het eindsignaal bepaalde Antoon met een prima kopbal uit een corner de eindstand op 6-1. Concluderend kan ik zeggen: Niet geweldig gespeeld, wel gewonnen. Volgende week vervolgen we de competitie met een uitwedstrijd tegen Madese Boys in  Made.

 

Wedstrijdverslag Woenselse Boys JO16-1 VS TEC JO16-1

TEC JO16-1

Op 22 september was het dan zover. De naar de 1eklasse gepromoveerde junioren 16-1 van s.v. TEC speelde hun 1ecompetitiewedstrijd. Uit tegen de Woenselse boys uit Eindhoven. Het werd een wedstrijd vol met strijd met een prima resultaat. De 1ehelft waren beide partijen in evenwicht. TEC wat meer in balbezit. De tegenstander wat fysieker aanwezig. Onze keeper redde een keer perfect op een counter. TEC kreeg twee mogelijkheden waarvan een prachtige schot uit de tweede lijn.

In de rust speelde TEC, na wat omzettingen, veel beter. De bal ging meer rond, de diepgang was er meer en de kansen kwamen. Dat alles resulteerde in een prima 0 – 3 overwinning. De overwinning was een collectieve. Iedere selectiespeler nam deel aan de wedstrijd. De één wat langer dan de ander maar dankzij de inbreng van eenieder werden de 1drie punten binnengehaald. Trots op dit team en vooral de teamspirit! Extra: goals kwamen van Batuhan en maar liefst 2 x Jarno.

Fred en Gradus