Fotoalbum Jubileum TEC 100 jaar – 1 juni

Jubileum TEC 100 jaar – 1 juni

Afgelopen zaterdag vierde TEC het 100-jarig jubileum met allerlei verschillende activiteiten voor jong en oud. Dat hebben we met veel leden, vrijwilligers, sponsoren, genodigden en andere mensen die TEC een warm hart toedragen, mogen doen. En wat was er veel te doen! De jongste leden konden zich uitleven op allerlei springkussens en ook de suikerspinnenkraam was in trek (en niet alleen bij de kinderen 😉 ). Een vliegtuig met een prachtige spandoek met TEC 100 jaar vloog geruime tijd boven Tiel. En we sloten de dag af met een drukbezochte, gezellige receptie.

Verschillende sprekers namen daarbij het woord en spraken mooie woorden richting onze club. Zo namen onze burgemeester Frank van der Meijden en wethouder Carla Kreuk het woord namens de gemeente en ontvingen we een mooie gedenkplaat en cheque en van dhr. Bruggeman van de KNVB ontvingen we onze mooie jubileumvlag! Ook van collega-verenigingen, trouwe leden, supporters en vrijwilligers waren er mooie cadeaus. Waarvoor onze grote dank!

Bijzonder was het ook weer om de jubilarissen van de afgelopen jaren te mogen ontvangen. Waaronder leden als dhr. Manus van Doesburg, dhr. Leo de Blank en mevr. Neel van Gessel- ter Borch , respectievelijk 86, 76 en 83 jaar lid(!) van TEC.

Niet alleen onze club werd tijdens de receptie in het zonnetje gezet, die eer viel ook dhr. Piet Stam en dhr. H. van Dijkhuizen te beurt. Dhr. Piet Stam werd bedankt voor zijn grote betrokkenheid bij de club en het jubileum. Dhr. H. van Dijkhuizen werd uitgeroepen tot erelid van de club. De namen TEC en van Dijkhuizen zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Van Dijkhuizen is als hoofdsponsor al jaren – meer dan 40 jaar! – betrokken bij de club en staat altijd klaar voor de club. Als blijk van waardering voor de onvoorwaardelijke steun heeft TEC het hoofdveld dan ook omgedoopt tot het “H. van Dijkhuizen-veld”.

Aan het einde van de receptie sloten ook de spelers en staf van de selectie aan. De dag werd afgesloten met een knallend vuurwerk!

We kijken terug op een hele mooie dag vol gezelligheid en herinneringen. Wij zijn dankbaar voor de aanwezigheid van velen die het 100-jarig jubileum van de club wilden vieren.

De festiviteiten rondom het 100-jarig jubileum zijn nog niet voorbij. Aanstaande vrijdag 7 juni is er voor de jeugd nog een disco, zaterdag 8 juni is er feestavond in het Dorpshuis in IJzendoorn (met de band Summerland en de Nederlandse Julio Iglesias, William Janz) en op donderdag 29 juni is er een reünie van oud-leden met een optreden van Accordeonette.

Martijn van Rossum van DigitaalTiel maakte een mooie impressie van de dag.

Huis Verkopen