Snerttoernooi en Nieuwjaarsreceptie 2018

TEC kan terugkijken op een geslaagde start van het nieuwe jaar.
Jong en oud konden hun hart ophalen met het spelen van een potje voetbal.
De selectie van TEC1 had een extra training ingelast en na afloop kon een ieder zich tegoed doen aan een heerlijke kop erwtensoep (snert) met roggebrood en spek.
Nadat de handen waren geschud en de beste wensen waren uitgesproken was het rond 16:00 uur de beurt aan de jubilarissen.
De spits werd afgebeten door Thijs Blankestein, 70 jaar is hij al lid van TEC en we achten het niet uitgeloten dat hij eerst bij TEC werd aangemeld als lid en pas daarna werd aangegeven op het gemeentehuis. We kennen Thijs als een echte TEC supporter die nog zoveel mogelijk wedstrijden van TEC 1 uit en thuis bezoekt.
Een andere oer TEC’er kon vanwege omstandigheden helaas niet aanwezig zijn, Gos van Dijk die in het verleden zeer actief was in verschillende functies bij TEC heeft inmiddels al 65 lidmaatschapsjaren op zijn naam staan.
Met 50 jaren is Henk Verhoeks ook geen onbekende binnen TEC naast voetballer heeft Henk zich met name als scheidsrechter en grensrechter verdienstelijk gemaakt bij en voor TEC.
Martin Bauw (40 jaar lid) is nog volop actief bij TEC als trainer/leider en jeugdcommissielid doet hij er alles aan om de jeugd van TEC door te laten groeien. In verleden was Martin zelf geen onverdienstelijk voetballer bij TEC.
Vanwege familieverplichtingen kon Arie Geurtsen niet aanwezig zijn om het speldje van 25 jaar lid op te komen halen. Arie heeft natuurlijk een veel langere geschiedenis bij TEC maar onderbrak zijn lidmaatschap om gedurende 3 seizoenen bij Wadenoijen te spelen. Gelukkig keerde hij weer terug op het oude nest en vervuld hij samen met Corrie nog de nodige klusjes bij TEC.
Het officiële gedeelte werd afgesloten met de huldiging van Ad Kegelaar en Gilbert Reuser, zij kregen ven speldje voor 15 jarig lidmaatschap uitgereikt. Sinan Demirel eveneens 15 jaar lid kon helaas niet aanwezig zijn en had zich afgemeld.

 

Foto’s van het snerttoernooi en de Nieuwjaarsreceptie kun je bekijken op  onze Facebookpagina.

https://www.facebook.com/pg/voetbalverenigingTEC/photos/?tab=album&album_id=1988754138033324