SVV Scheveningen – TEC

Aanstaande zaterdag, 12 augustus, speelt Scheveningen alweer haar derde oefenwedstrijd op eigen bodem en treedt dit maal aan tegen de tweede divisie club TEC uit Tiel.

Let op; de aanvangstijd is vastgesteld op 16.00 uur.
Wij kunnen rustig stellen dat er een bepaalde band tussen beide clubs is ontstaan en dat het heeft alles te maken met het feit dat één van onze hoofdsponsors, EB Personeelsdiensten, tevens hoofdsponsor is bij TEC.

Aan het begin van het vorig seizoen heeft Scheveningen op uitnodiging van Eelco Bekker, directeur van EB Personeelsdiensten, een oefenwedstrijd in Tiel gespeeld en toonde TEC zich een voortreffelijk gastheer. Nu is het onze beurt om er voor te zorgen dat onze gasten straks kunnen terugkijken op een geslaagd verblijf op Houtrust.

Wij hebben dan ook besloten om na de wedstrijd er een gezellige “3e helft “ van 18.00 uur tot 21.00 uur er aan vast te plakken. Voor de muzikale omlijsting is gezorgd, dus alle reden om in een gezellige sfeer uw verblijf op Houtrust tot 21.00 uur te verlengen.

Bestuur SVV Scheveningen,

Zo valt te lezen op de website van svv Scheveningen,http://www.svvscheveningen.nl/…/Scheveningen-TEC-m…/d,Nieuws

Wij van TEC hebben hier weinig aan toe te voegen, voor vele is het tenslotte nog vakantie en een dagje Scheveningen is altijd lekker.

De verenigingen Scheveningen en TEC zien u zaterdag graag op De Houtrust voor voetbal en een gezellige Derde helft!