mei 11

Voorbeschouwing VVSB – TEC

Zaterdag sluit TEC een lang en zwaar maar, zeker ook succesvol seizoen af met de uitwedstrijd tegen VVSB in Noordwijkerhout. Echt grote belangen staan er niet meer op het spel, toch kunnen we ons voorstellen dat de spelers van TEC het seizoen met een positief gevoel willen afsluiten.

Mocht TEC een overwinning uit het vuur weten te slepen dan passeert het in ieder geval de cupfighter op de ranglijst en zouden we ook nog eens zomaar kunnen eindigen in het linker rijtje. Verder bestaat er bij een overwinning nog een kleine kans op de 3e periode titel, wat een rechtstreekse plaatsing in het hoofdtoernooi in de KNVB Beker betekent. Tot slot staat ook de sportieve eer op het spel en kan de nare smaak van de eerder dit seizoen geleden smadelijke 0-6 nederlaag in de thuiswedstrijd enigszins worden weggespoeld.

Al met al nog genoeg redenen om óók de laatste wedstrijd van het seizoen serieus op te vatten, we zien uw support dan ook nog graag tegemoet op sportpark “De Boekhorst” in Noordwijkerhout.

? PARKEREN❗️

Vanwege werkzaamheden in de wijk waarin sportpark “De Boekhorst” ligt, is er beperkt parkeerruimte in de wijk aanwezig. Op een 100 meter van het sportpark ligt groot parkeerterrein “De Brink”. Het verzoek is om de auto’s daar te parkeren.

Onze wedstrijdsponsor voor onze laatste wedstrijd is ARO Wonen & Slapen uit Arnhem, de mede sponsor van TEC zondag 2. Met meer dan 50 verschillende leveranciers uit heel Europa biedt ARO WONEN & SLAPEN een breed en verrassend assortiment. Of u nu van klassiek of modern houdt of graag bij bent met de allerlaatste trends. Er is voor ieder wat wils in elke prijsklasse. Laat u bij ARO inspireren door het aanbod aan meubels en woonaccessoires voor de inrichting en aankleding van uw woon of slaapkamer.

Neem een kijkje op de nieuwe website:

www.arowonen.nl

Kortom, ARO wonen biedt u verrassend veel keus om van uw huis een thuis te maken!