mei 05

Voorbeschouwing TEC – Jong AZ

Wat in December 2016 nog voor ónmogelijk werd gehouden is nu twee wedstrijden voor het einde van de competitie tóch gerealiseerd. TEC heeft zich definitief op eigen kracht en zonder nacompetitie te spelen, kunnen handhaven in de Tweede Divisie. Opklimmen van de 3e Klasse naar de Tweede Divisie en je dan óók nóg weten veilig te spelen,is zonder meer een geweldige prestatie!

Echter de honger is nóg niet gestild, na de succesvolle reeks van de laatste weken is het behalen van de 3e Periodetitel een reële mogelijkheid. Het behalen van de periodetitel betekent deelname aan het hoofdtoernooi om de KNVB Beker zonder voorrondes te spelen.
Deze uitdaging wordt dan ook met beide handen aangegrepen door de spelersgroep en technische staf van TEC.

Geen gemakkelijke opgave overigens want, om dít doel te bereiken zal eerst kampioen Jong AZ en vervolgens VVSB verslagen moeten worden. Als Jong Sparta ook haar beide wedstrijden weet te winnen zal het beste doelsaldo van doorslaggevend zijn. In de laatste thuiswedstrijd staat er voor TEC dus véél op het spel, een wedstrijd die overigens best het predicaat “Topper” kan dragen. Was er namelijk een klassement gemaakt vanaf Januari 2017 dan hadden we kunnen spreken van de nr.1 tegen de nr.2. De kwaliteiten van Jong AZ zijn alom bekend en het is voor TEC dan ook bijzonder interessant om de krachten te meten met de kampioen van de Tweede Divisie.

Tevens zal na de wedstrijd een zevental spelers afscheid nemen van het thuispubliek, spelers die een grote bijdrage hebben geleverd aan de unieke opmars van TEC.

Reden genoeg dus om zaterdagavond aanwezig te zijn bij de (TOP)wedstrijd tussen TEC en Jong AZ op sportpark “De Lok” in Tiel. Steun TEC op weg naar een mogelijk nóg sensationeler slot van de competitie en maak er voor alle betrokkenen een grote happening.
Sta met z’n allen als een twaalfde man achter TEC, achter “Oranje”

De wedstrijd TEC – Jong AZ moet een kraker worden, een feest voor iedere voetballiefhebber.
Wordt het een volle bak zaterdagavond op “De Lok”?
We rekenen op u!

We gaan er niet vanuit maar ook bij verlies maken we er met z’n allen een feestje van om te vieren dat we volgende seizoen wéér Tweede Divisie spelen en om de vertrekkende spelers op passende wijze uit te zwaaien en te bedanken voor hun bijdrage.

Speciaal voor de wedstrijd tegen Jong AZ is er een evenement aangemaakt op Facebook, laat ons weten of ú er ook bij bent op 6 mei 2017 en nodig tevens uw vrienden uit voor dit evenement.
https://www.facebook.com/events/1873310439573671/