mei 05

Vertrekkende Spelers TEC

Na een zéér succesvolle periode zullen een zeven-tal spelers die hier nadrukkelijk een belangrijke bijdrage aan hebben geleverd,TEC gaan verlaten.
Eerder deze week hebben we het vertrek na 11 seizoenen van Nehemia Sanaky al belicht, met hem zal ook zijn jongere broer Joel Sanaky vertrekken naar WNC.
Joel volgde in de zomer van 2009 het voorbeeld van zijn broer Nehemia en heeft 8 seizoenen het voetbal publiek weten te vermaken met zijn technische hoogstandjes en zijn voorzetten op maat.

Erik van Dee kwam in de zomer van 2010 het team versterken.
Erik is gespecialiseerd in het uitschakelen van de spits van de tegenstander.
De echte TEC volgers herinneren zich vast de beslissingswedstrijd thuis tegen Nuenen nog wel, een heroïsche wedstrijd waarin Erik een verdedigende hoofdrol speelde en waarin promotie naar de Hoofdklasse bewerkstelligd werd.

Vanaf het seizoen 2011-2012 was ook Sven van Ingen te bewonderen in het oranje van TEC.
Na een moeizaam eerste seizoen in de voorhoede werd Sven vervolgens als verdediger al snel een echte publiekslieveling.
We kennen Sven allemaal als een kopsterke speler met inzet en strijdlust die ook nog eens heel dicht bij de supporters staat.

Eveneens in het seizoen 2011-2012 kwam Tielenaar Ibrahim Aliskan de gelederen van TEC versterken.
Als controleur op het middenveld was Ibo, zoals hij doorgaans genoemd wordt van grote toegevoegde waarde voor TEC. Met zijn rust, inzicht en uitstraling was het vanzelfsprekend dat Ibo uitgroeide tot aanvoerder van TEC, een rol die hem op het lijf geschreven was.

TEC had nadrukkelijk de stijgende lijn ingezet en met het aantrekken van Jip Bartels als spits voor het seizoen 2013-2014 was de TEC supporter verzekerd van doelpunten, véél doelpunten.
De sympathieke Utrechter die ooit een gouden toekomst leek te hebben bij Ajax kwam na veel blessureleed via Gery Vink op “De Lok” terecht. Binnen no time was de trefzekere Jip razend populair bij de TEC aanhang.
Naar mate TEC verder omhoog klom in de voetbal-hiërarchie werd het voor voetballers ook steeds aantrekkelijker om bij TEC te gaan voetballen.

Japanner Akihiro Takasawa was naar Nederland gekomen voor het voetbal-avontuur en vond dat bij TEC, hij veroverde al snel een plaats in de basis.
Met zijn loopvermogen wist Aki regelmatig mee op te komen om zodoende voor extra gevaar voorin te zorgen.
De selectie van TEC groeide de afgelopen jaren uit tot één van de betere amateur voetbalteams van Nederland.

Het is het succes en mede de verdienste van deze spelers die aan het einde van dit seizoen TEC gaan verlaten,dat TEC momenteel uitkomt in de Tweede Divisie en dat handhaving gerealiseerd is.

Wat kun je dan nog zeggen?

Nehemia, Joël, Erik, Sven, Ibo, Jip en Aki ! Super bedankt voor de unieke prestatie die jullie geleverd hebben en bedankt voor ál die mooie hoogtepunten op weg van de 3e Klasse naar de Tweede Divisie!
Succes en veel plezier bij jullie nieuwe avonturen!