Category: TEC1

mrt 21

Donderdag 22 maart oefenwedstrijd DOVO – TEC

Komend weekend staat er voor TEC geen competitiewedstrijd op het programma in de Tweede Divisie. Doordat er donderdag in Veenendaal een oefenwedstrijd gespeeld wordt tegen DOVO vervalt de training van vrijdagavond, Vanaf maandag zal dan de voorbereiding beginnen op de thuiswedstrijd tegen Achilles’29.

mrt 16

AFC – TEC

Zondag staat er voor TEC een cruciale wedstrijd op het programma, in Amsterdam is de ontmoeting met directe concurrent AFC een echte 6 punten wedstrijd in de strijd tegen degradatie.
Afgelopen weekend zorgden zowel AFC als TEC nog voor de verrassingen in de Tweede Divisie doordat beide teams tegen de koplopers respectievelijk Katwijk en Kozakken Boys een gelijkspel afdwongen.
Het geeft gelijk aan dat beide teams weten wat hun te doen staat om degradatie af te wenden.
Voor de supporters van TEC is het te hopen dat de mannen van Frits en Gery dezelfde inzet, passie en strijdlust kunnen brengen als in de wedstrijd tegen Kozakken Boys toen er als team werd gevochten voor iedere meter.
Mocht de wedstrijd doorgang vinden dan is uw steun op “Goed Genoeg” in Amsterdam van harte welkom!
Lees ook de uitgebreide voorbeschouwing van AFC op: https://www.afc.nl/nieuws?c=2 dit is zeker een aanrader.
Graag tot zondag!

mrt 08

TEC – Kozakken Boys

Kozakken Boys uit Werkendam is zaterdag de tegenstander van TEC, het team van Danny Buijs met Sven van Ingen in haar gelederen is de ploeg in vorm in de 2e Divisie. Een indrukwekkende serie van 10 overwinningen op rij hebben de Boys uit Werkendam dichtbij  koploper Katwijk gebracht. In tegenstelling tot TEC zitten de gasten in een flow die niet te stuiten lijkt, het mag dan ook duidelijk zijn dat men ook op De Lok in Tiel voor de elfde zege op rij komen om de jacht op Katwijk voort te zetten.

TEC staat zaterdagmiddag dan ook voor een pittige uitdaging om een antwoordt te hebben op de voetbalmachine uit Werkendam.

De wedstrijd TEC – Kozakken Boys begint zaterdag a.s. om 15:30 uur.

jan 18

Overlijden Henk Belgers

Maandag ochtend bereikte ons het droeve nieuws dat onze oud voorzitter en bovenal clubman Henk Belgers op 80 jarige leeftijd is overleden.

Henk melde zich volgens de boeken medio mei 1964 aan bij TEC en was sindsdien actief op vele fronten bij TEC. Beter stellen we de vraag, wat heeft Henk niet gedaan binnen en voor TEC.

Henk was een echte liefhebber van het spelletje voetbal en buiten het zelf beoefenen ervan raakte hij zoals al aangegeven ook erg betrokken bij het totale verenigingsleven binnen TEC.

Of het nu ging om de bingoavonden, jeugdactiviteiten, elftalleider, kantinezaken je kunt het niet zo gek bedenken of Henk heeft er ooit een rol van betekenis in gespeeld.

Geruime tijd maakte Henk ook deel uit van het Hoofdbestuur, als penningmeester en ook zo’n 10 jaar als voorzitter. In de laatste rol wist hij TEC samen met secretaris Arend Spee vakkundig door een moeilijke periode te loodsen.

Ook na zijn periode als voorzitter bleef Henk zich actief inzetten voor TEC en ook al ging hij wat vaker naar zijn andere grote voetballiefde NEC toch was hij met grote regelmaat ook op De Lok te vinden.

We zijn Henk veel dank verschuldigd voor alles wat hij voor TEC heeft gedaan en heeft betekend.

We wensen Annie, Bas en Janette, Irma en John en de kleinkinderen veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies.

 

jan 17

Overlijden Anton Geurts | Uitstel FC Lisse – TEC

Na een kort ziekbed is dinsdagavond onze assistent-trainer van het 1e elftal, Anton Geurts overleden.

In verband met het overlijden van Anton is de voor zaterdag 20 januari geplande wedstrijd FC Lisse – TEC in de Tweede Divisie uitgesteld.

 

jan 02

Oefenwedstrijd aanstaande vrijdag | TEC – FC Oss

Oefenwedstrijd TecFC Oss

Als voorbereiding op de tweede seizoenshelft speelt TEC vrijdagavond een oefenwedstrijd tegen de nummer 9 van de Jupiler League FC Oss.
Grote vraag is natuurlijk of TEC het kunstje van vorig seizoen kan herhalen.
De verwachting is dat de nieuwe aanwinsten van TEC vrijdagavond al hun hun eerste speelminuten gaan maken in het oranje shirt.

jan 02

Versterking bij Tec | Vinnie Vermeer

Versterking bij Tec | Vinnie Vermeer

Vinnie Vermeer is de tweede aanwinst in de winterstop van TEC. De 22-jarige middenvelder komt de Tielse tweede divisionist vanaf 3 januari versterken.

Vermeer wordt voor een half jaar gehuurd van NAC. Het afgelopen half jaar was hij door de ploeg uit Breda verhuurd aan FC Oss. De inwoner van Berkel-Enschot speelde bij de jeugd van Jong Brabant en PSV.
Bij de senioren kwam hij uit voor FC Eindhoven, NAC, Deportivo Azogues (Ecuador) en FC Oss.

Welkom bij TEC Vinnie!

dec 27

Nieuwe aanwinst | Jordi van Kerkhof

Nieuwe aanwinst TEC

Jordi van Kerkhof wordt toegevoegd aan de selectie van TEC.
De 1,96 m lange verdediger komt over van het Duitse TuRu 1880 Dusseldorf waar hij onlangs zijn contract liet ontbinden vanwege het wisselen van de totale technische staf.
In het verleden speelde Jordi onder andere in de jeugd van Willem II, en in de jong elftallen van Achilles’29 en RKC Waalwijk.

Welkom bij Tec Jordi!

aug 17

Daan Disveld trainer JO9-1

Het heeft even geduurd maar de trainers positie voor de JO9-1 is op de valreep voor het nieuwe seizoen ingevuld. Wij zijn heel blij dat DAAN DISVELD onze jonge talenten wil komen trainen.
Daan is verdediger in ons Eerste elftal en is in het bezit van een TC3 Jeugd diploma. Hij heeft veel ervaring opgedaan met het trainen van de jeugd bij NEC en Union.
Wij verwelkomen Daan bij het trainers gilde en wensen hem veel plezier en succes bij de TEC Jeugdafdeling! Dankzij Daan wordt er een hele mooie brug geslagen tussen het Eerste en onze jeugd.

aug 15

Bestel nu je seizoenskaart

Nog even en dan start ook de competitie van de Tweede Divisie weer. Ook komend seizoen zullen er weer 17 wedstrijden op De Lok in Tiel worden afgewerkt. De vaste bezoekers weten inmiddels dat TEC haar supporters wil verwennen met aantrekkelijk en aanvallend voetbal.

Voor slechts € 98,00 kunt komt u in het bezit van de TEC seizoenkaart waarmee u toegang heeft bij alle 17 thuiswedstrijden van TEC in de Tweede Divisie.

Met deze aanbieding bespaart u € 72,00 de losse entree voor komend seizoen is vastgesteld op € 10,00 per wedstrijd.