Categorie archief: TEC1

mei 11

Voorbeschouwing VVSB – TEC

Zaterdag sluit TEC een lang en zwaar maar, zeker ook succesvol seizoen af met de uitwedstrijd tegen VVSB in Noordwijkerhout. Echt grote belangen staan er niet meer op het spel, toch kunnen we ons voorstellen dat de spelers van TEC het seizoen met een positief gevoel willen afsluiten.

Mocht TEC een overwinning uit het vuur weten te slepen dan passeert het in ieder geval de cupfighter op de ranglijst en zouden we ook nog eens zomaar kunnen eindigen in het linker rijtje. Verder bestaat er bij een overwinning nog een kleine kans op de 3e periode titel, wat een rechtstreekse plaatsing in het hoofdtoernooi in de KNVB Beker betekent. Tot slot staat ook de sportieve eer op het spel en kan de nare smaak van de eerder dit seizoen geleden smadelijke 0-6 nederlaag in de thuiswedstrijd enigszins worden weggespoeld.

Al met al nog genoeg redenen om óók de laatste wedstrijd van het seizoen serieus op te vatten, we zien uw support dan ook nog graag tegemoet op sportpark “De Boekhorst” in Noordwijkerhout.

? PARKEREN❗️

Vanwege werkzaamheden in de wijk waarin sportpark “De Boekhorst” ligt, is er beperkt parkeerruimte in de wijk aanwezig. Op een 100 meter van het sportpark ligt groot parkeerterrein “De Brink”. Het verzoek is om de auto’s daar te parkeren.

Onze wedstrijdsponsor voor onze laatste wedstrijd is ARO Wonen & Slapen uit Arnhem, de mede sponsor van TEC zondag 2. Met meer dan 50 verschillende leveranciers uit heel Europa biedt ARO WONEN & SLAPEN een breed en verrassend assortiment. Of u nu van klassiek of modern houdt of graag bij bent met de allerlaatste trends. Er is voor ieder wat wils in elke prijsklasse. Laat u bij ARO inspireren door het aanbod aan meubels en woonaccessoires voor de inrichting en aankleding van uw woon of slaapkamer.

Neem een kijkje op de nieuwe website:

www.arowonen.nl

Kortom, ARO wonen biedt u verrassend veel keus om van uw huis een thuis te maken!

apr 25

TEC – Spakenburg in het nieuws

http://www.spakenburg.com/nieuws/spakenburg-niet-verder-dan-een-gelijkspel-tegen-tec/

https://www.foxsports.nl/voetbal/teams/team/8775/tecvv/

foto van S.v. Tec.

apr 21

Voorbeschouwing TEC – Spakenburg

Alle teams in de Tweede Divisie staan sinds het Paasweekeinde op 30 gespeelde wedstrijden, hierdoor is er ook een duidelijk beeld ontstaan in de strijd voor handhaving. Aangezien er nog 4 wedstrijden gespeeld moeten worden valt er nog 12 punten te verdienen. sv Spakenburg, de tegenstander van komende zaterdag staat op 7 punten achterstand. Een simpele rekensom maakt duidelijk dat TEC bij winst bijna of misschien zelfs al helemaal (afhankelijk van de resultaten van Jong Vitesse en HHC Hardenberg) zeker is van handhaving in de Tweede Divisie.

Gelet op het bovenstaande is het voor TEC van groot belang om vol gas te geven zaterdag. Maar er zijn nog twee redenen om vol gas voor te geven, zo werd eerder dit seizoen in en van Spakenburg kansloos met 5-0 verloren in waarschijnlijk de slechtste wedstrijd van de afgelopen jaren. Revanche dus voor die smadelijke nederlaag. Een volgende goede reden is tot slot de stand in de derde periode, bij winst blijft TEC volop in de race voor rechtstreekse plaatsing in het hoofdtoernooi van de KNVB-Beker, de prijs die is weggelegd voor de Periodekampioenen.

Kortom de wedstrijd tegen sv Spakenburg gaat ergens om en dus kunnen we uw support en steun goed gebruiken. Vanzelfsprekend luid het kledingadvies wederom; draag “ORANJE” dit ook om alvast in de stemming te komen voor Koningsdag.

Graag tot zaterdag 18:00 uur op “De Lok” bij TEC – Spakenburg!

Wedstrijdsponsor : Van Kappel Groep
De Van Kappel Groep bestaat uit een aantal bedrijven die actief zijn in de transport en industrie sector. Vanuit haar centrale ligging in Vuren levert Van Kappel wielen aan een groot aantal ondernemingen. In de regio is Van Kappel ook bekend als een onafhankelijke bandenservice. Het laatste onderdeel, de spuiterij die in 2008 is overgenomen van Kleyn Trucks, staat met name bekend om het vakwerk aan touringcars, vrachtwagens en hoogwerkers.

apr 13

Voorbeschouwing Treffers – TEC

Na de overwinning in De Betuwse Derby op FC Lienden staat er voor TEC een Gelderse Derby op het programma. Op Sportpark “Zuid” in Groesbeek wacht de confrontatie met de sterke formatie van De Treffers.

Allerminst een makkelijke pot, De Treffers is bezig met een ijzersterk seizoen en is nog volop in de race om the best off the rest te worden. De tweede plaats is feitelijk een eretitel welke na het kampioenschap van Jong AZ is weggelegd voor de beste amateurclub van Nederland. Er staat dus nog genoeg op het spel vrijdagavond, TEC wil voor alle zekerheid de punten nog graag mee naar Tiel nemen en De Treffers zal strijden voor de tweede plaats. En om niet te vergeten, het is en blijft een duel tussen twee Gelderse ploegen.

Alle reden dus om vrijdag weer de richting Groesbeek te reizen om de beste club van De Betuwe aan te moedigen. Voor alle duidelijkheid, de wedstrijd in Groesbeek is vrijdagavond 14 april en begint om 20:00 uur. En zoals gewoonlijk wordt het dragen van “Oranje” kleding en TEC uitingen zeer op prijs gesteld.

Wedstrijdsponsor voor TEC van deze wedstrijd is “Niacet”

 

Niacet is een toonaangevende producent van organische zouten, waaronder propionaten en acetaten, bestemd voor de levensmiddelen- en farmaceutische industrie en voor meer industriële toepassingen. De producten voorzien in levensbehoeftes middels een breed scala van toepassingen die essentieel zijn voor het dagelijkse leven, zoals levensmiddelenconservering, antibiotica, dialyse behandeling, energie productie, en meer.

apr 10

FC Lienden – TEC in het nieuws

http://stadtiel.nl/sport/tec-pakt-volle-buit-lienden-229733

http://www.omroepgelderland.nl/nieuws/2131957/TEC-wint-Gelderse-derby-tegen-FC-Lienden

https://www.foxsports.nl/video/samenvatting-lienden-tec/

foto van S.v. Tec.

apr 03

TEC – UNA in het nieuws

http://www.omroepgelderland.nl/nieuws/2131453/TEC-neemt-afstand-van-degradatieplaatsen-na-overwinning-UNA

http://amateurvoetbaleindhoven.nl/index.php?mact=CGBlog,cntnt01,detail,0&cntnt01articleid=3936&cntnt01returnid=46&cntnt01returnid=46

mrt 27

Excelsior Maassluis – TEC in het nieuws

http://stadburen.nl/sport/tec-klimt-naar-de-13e-plaats-225112

https://www.foxsports.nl/video/samenvatting-excelsior-maassluis-tec/

foto van S.v. Tec.

mrt 23

Voorbeschouwing Excelsior Maassluis – TEC

Komende Zaterdag is dan weer zover! TEC neemt het om 18:00 uit op tegen Excelsior Maassluis uit Maassluis
Excelsior Maassluis kent met een 6de plaats een sterk seizoen, maar die wel uit zijn laatste 3 wedstrijden maar 3 punten wist te behalen. TEC die goed begon in 2017 hoopt aankomende zaterdag een goed resultaat te boeken in Maassluis zodat, TEC weer een stuk naar boven kan kijken.
foto van S.v. Tec.

mrt 20

TEC – AFC in het nieuws

http://stadburen.nl/sport/tec-vecht-zich-naar-de-overwinning-met-video-223018

http://www.tweenul.nl/nieuws/afc-op-de-valreep-onderuit-bij-tec

https://www.foxsports.nl/video/samenvatting-tec-afc/

foto van S.v. Tec.

mrt 17

Voorbeschouwing TEC – AFC

Zondag is het Amsterdamse AFC de tegenstander van TEC op “De Lok “in Tiel.
AFC kende een zeer sterke eerste seizoenshelft, in het kalenderjaar 2017 echter werd pas één punt gehaald uit zes wedstrijden. TEC startte wel sterk in 2017 met elf punten uit vijf wedstrijd maar is inmiddels met twee opeenvolgende nederlagen weer terug op aarde en afgezakt naar de 16e plaats.
Belangrijkste vraag voor zondag is dan ook ;welk team het tij gaat keren, TEC of AFC ?

Oudere berichten «