Category: TEC1

aug 17

Daan Disveld trainer JO9-1

Het heeft even geduurd maar de trainers positie voor de JO9-1 is op de valreep voor het nieuwe seizoen ingevuld. Wij zijn heel blij dat DAAN DISVELD onze jonge talenten wil komen trainen.
Daan is verdediger in ons Eerste elftal en is in het bezit van een TC3 Jeugd diploma. Hij heeft veel ervaring opgedaan met het trainen van de jeugd bij NEC en Union.
Wij verwelkomen Daan bij het trainers gilde en wensen hem veel plezier en succes bij de TEC Jeugdafdeling! Dankzij Daan wordt er een hele mooie brug geslagen tussen het Eerste en onze jeugd.

aug 15

Bestel nu je seizoenskaart

Nog even en dan start ook de competitie van de Tweede Divisie weer. Ook komend seizoen zullen er weer 17 wedstrijden op De Lok in Tiel worden afgewerkt. De vaste bezoekers weten inmiddels dat TEC haar supporters wil verwennen met aantrekkelijk en aanvallend voetbal.

Voor slechts € 98,00 kunt komt u in het bezit van de TEC seizoenkaart waarmee u toegang heeft bij alle 17 thuiswedstrijden van TEC in de Tweede Divisie.

Met deze aanbieding bespaart u € 72,00 de losse entree voor komend seizoen is vastgesteld op € 10,00 per wedstrijd.

aug 15

TEC – Rijnsburgse Boys

Zaterdag 19 augustus gaat het echte en serieuze werk weer beginnen, TEC treedt dan in de voorronde van de KNVB Beker aan tegen Rijnsburgse Boys. In de promotie-degradatiewedstrijden was het Rijnsburgse Boys dat ten koste van Spakenburg een plaats in de Tweede Divisie voor zich op eiste.

Rijnsburgse Boys is een geduchte tegenstander, die nieuwkomer in de Tweede Divisie is al vele jaren een gerenommeerde sterke zaterdag club. Gezien de samenstelling van de selectie van RBB zal de doelstelling in Rijnsburg verder gaan dan alleen maar handhaven. 

De winnaar van de wedstrijd plaats zich voor het hoofdtoernooi van de KNVB Beker. Niet zomaar een wedstrijd maar een wedstrijd die ergens om gaat.

Uw steun is dus gelijk al van harte welkom! 

aug 11

SVV Scheveningen – TEC

Aanstaande zaterdag, 12 augustus, speelt Scheveningen alweer haar derde oefenwedstrijd op eigen bodem en treedt dit maal aan tegen de tweede divisie club TEC uit Tiel.

Let op; de aanvangstijd is vastgesteld op 16.00 uur.
Wij kunnen rustig stellen dat er een bepaalde band tussen beide clubs is ontstaan en dat het heeft alles te maken met het feit dat één van onze hoofdsponsors, EB Personeelsdiensten, tevens hoofdsponsor is bij TEC.

Aan het begin van het vorig seizoen heeft Scheveningen op uitnodiging van Eelco Bekker, directeur van EB Personeelsdiensten, een oefenwedstrijd in Tiel gespeeld en toonde TEC zich een voortreffelijk gastheer. Nu is het onze beurt om er voor te zorgen dat onze gasten straks kunnen terugkijken op een geslaagd verblijf op Houtrust.

Wij hebben dan ook besloten om na de wedstrijd er een gezellige “3e helft “ van 18.00 uur tot 21.00 uur er aan vast te plakken. Voor de muzikale omlijsting is gezorgd, dus alle reden om in een gezellige sfeer uw verblijf op Houtrust tot 21.00 uur te verlengen.

Bestuur SVV Scheveningen,

Zo valt te lezen op de website van svv Scheveningen,http://www.svvscheveningen.nl/…/Scheveningen-TEC-m…/d,Nieuws

Wij van TEC hebben hier weinig aan toe te voegen, voor vele is het tenslotte nog vakantie en een dagje Scheveningen is altijd lekker.

De verenigingen Scheveningen en TEC zien u zaterdag graag op De Houtrust voor voetbal en een gezellige Derde helft!

jul 28

Voorbereiding TEC 1

De tegenstanders op de openstaande data zijn inmiddels ook bekend:
Op 1 augustus is El Ahli uit Dubai te gast op sportpark “De Lok”.
Vervolgens komt het gelijknamige El Ahli uit Qatar op 16 augustus een bezoek brengen op ons sportpark.

jul 28

Oefenwedstrijd TEC 1

mei 11

Voorbeschouwing VVSB – TEC

Zaterdag sluit TEC een lang en zwaar maar, zeker ook succesvol seizoen af met de uitwedstrijd tegen VVSB in Noordwijkerhout. Echt grote belangen staan er niet meer op het spel, toch kunnen we ons voorstellen dat de spelers van TEC het seizoen met een positief gevoel willen afsluiten.

Mocht TEC een overwinning uit het vuur weten te slepen dan passeert het in ieder geval de cupfighter op de ranglijst en zouden we ook nog eens zomaar kunnen eindigen in het linker rijtje. Verder bestaat er bij een overwinning nog een kleine kans op de 3e periode titel, wat een rechtstreekse plaatsing in het hoofdtoernooi in de KNVB Beker betekent. Tot slot staat ook de sportieve eer op het spel en kan de nare smaak van de eerder dit seizoen geleden smadelijke 0-6 nederlaag in de thuiswedstrijd enigszins worden weggespoeld.

Al met al nog genoeg redenen om óók de laatste wedstrijd van het seizoen serieus op te vatten, we zien uw support dan ook nog graag tegemoet op sportpark “De Boekhorst” in Noordwijkerhout.

? PARKEREN❗️

Vanwege werkzaamheden in de wijk waarin sportpark “De Boekhorst” ligt, is er beperkt parkeerruimte in de wijk aanwezig. Op een 100 meter van het sportpark ligt groot parkeerterrein “De Brink”. Het verzoek is om de auto’s daar te parkeren.

Onze wedstrijdsponsor voor onze laatste wedstrijd is ARO Wonen & Slapen uit Arnhem, de mede sponsor van TEC zondag 2. Met meer dan 50 verschillende leveranciers uit heel Europa biedt ARO WONEN & SLAPEN een breed en verrassend assortiment. Of u nu van klassiek of modern houdt of graag bij bent met de allerlaatste trends. Er is voor ieder wat wils in elke prijsklasse. Laat u bij ARO inspireren door het aanbod aan meubels en woonaccessoires voor de inrichting en aankleding van uw woon of slaapkamer.

Neem een kijkje op de nieuwe website:

www.arowonen.nl

Kortom, ARO wonen biedt u verrassend veel keus om van uw huis een thuis te maken!

apr 25

TEC – Spakenburg in het nieuws

http://www.spakenburg.com/nieuws/spakenburg-niet-verder-dan-een-gelijkspel-tegen-tec/

https://www.foxsports.nl/voetbal/teams/team/8775/tecvv/

foto van S.v. Tec.

apr 21

Voorbeschouwing TEC – Spakenburg

Alle teams in de Tweede Divisie staan sinds het Paasweekeinde op 30 gespeelde wedstrijden, hierdoor is er ook een duidelijk beeld ontstaan in de strijd voor handhaving. Aangezien er nog 4 wedstrijden gespeeld moeten worden valt er nog 12 punten te verdienen. sv Spakenburg, de tegenstander van komende zaterdag staat op 7 punten achterstand. Een simpele rekensom maakt duidelijk dat TEC bij winst bijna of misschien zelfs al helemaal (afhankelijk van de resultaten van Jong Vitesse en HHC Hardenberg) zeker is van handhaving in de Tweede Divisie.

Gelet op het bovenstaande is het voor TEC van groot belang om vol gas te geven zaterdag. Maar er zijn nog twee redenen om vol gas voor te geven, zo werd eerder dit seizoen in en van Spakenburg kansloos met 5-0 verloren in waarschijnlijk de slechtste wedstrijd van de afgelopen jaren. Revanche dus voor die smadelijke nederlaag. Een volgende goede reden is tot slot de stand in de derde periode, bij winst blijft TEC volop in de race voor rechtstreekse plaatsing in het hoofdtoernooi van de KNVB-Beker, de prijs die is weggelegd voor de Periodekampioenen.

Kortom de wedstrijd tegen sv Spakenburg gaat ergens om en dus kunnen we uw support en steun goed gebruiken. Vanzelfsprekend luid het kledingadvies wederom; draag “ORANJE” dit ook om alvast in de stemming te komen voor Koningsdag.

Graag tot zaterdag 18:00 uur op “De Lok” bij TEC – Spakenburg!

Wedstrijdsponsor : Van Kappel Groep
De Van Kappel Groep bestaat uit een aantal bedrijven die actief zijn in de transport en industrie sector. Vanuit haar centrale ligging in Vuren levert Van Kappel wielen aan een groot aantal ondernemingen. In de regio is Van Kappel ook bekend als een onafhankelijke bandenservice. Het laatste onderdeel, de spuiterij die in 2008 is overgenomen van Kleyn Trucks, staat met name bekend om het vakwerk aan touringcars, vrachtwagens en hoogwerkers.

apr 13

Voorbeschouwing Treffers – TEC

Na de overwinning in De Betuwse Derby op FC Lienden staat er voor TEC een Gelderse Derby op het programma. Op Sportpark “Zuid” in Groesbeek wacht de confrontatie met de sterke formatie van De Treffers.

Allerminst een makkelijke pot, De Treffers is bezig met een ijzersterk seizoen en is nog volop in de race om the best off the rest te worden. De tweede plaats is feitelijk een eretitel welke na het kampioenschap van Jong AZ is weggelegd voor de beste amateurclub van Nederland. Er staat dus nog genoeg op het spel vrijdagavond, TEC wil voor alle zekerheid de punten nog graag mee naar Tiel nemen en De Treffers zal strijden voor de tweede plaats. En om niet te vergeten, het is en blijft een duel tussen twee Gelderse ploegen.

Alle reden dus om vrijdag weer de richting Groesbeek te reizen om de beste club van De Betuwe aan te moedigen. Voor alle duidelijkheid, de wedstrijd in Groesbeek is vrijdagavond 14 april en begint om 20:00 uur. En zoals gewoonlijk wordt het dragen van “Oranje” kleding en TEC uitingen zeer op prijs gesteld.

Wedstrijdsponsor voor TEC van deze wedstrijd is “Niacet”

 

Niacet is een toonaangevende producent van organische zouten, waaronder propionaten en acetaten, bestemd voor de levensmiddelen- en farmaceutische industrie en voor meer industriële toepassingen. De producten voorzien in levensbehoeftes middels een breed scala van toepassingen die essentieel zijn voor het dagelijkse leven, zoals levensmiddelenconservering, antibiotica, dialyse behandeling, energie productie, en meer.