Category: Senioren teams

mrt 21

Donderdag 22 maart oefenwedstrijd DOVO – TEC

Komend weekend staat er voor TEC geen competitiewedstrijd op het programma in de Tweede Divisie. Doordat er donderdag in Veenendaal een oefenwedstrijd gespeeld wordt tegen DOVO vervalt de training van vrijdagavond, Vanaf maandag zal dan de voorbereiding beginnen op de thuiswedstrijd tegen Achilles’29.

mrt 16

AFC – TEC

Zondag staat er voor TEC een cruciale wedstrijd op het programma, in Amsterdam is de ontmoeting met directe concurrent AFC een echte 6 punten wedstrijd in de strijd tegen degradatie.
Afgelopen weekend zorgden zowel AFC als TEC nog voor de verrassingen in de Tweede Divisie doordat beide teams tegen de koplopers respectievelijk Katwijk en Kozakken Boys een gelijkspel afdwongen.
Het geeft gelijk aan dat beide teams weten wat hun te doen staat om degradatie af te wenden.
Voor de supporters van TEC is het te hopen dat de mannen van Frits en Gery dezelfde inzet, passie en strijdlust kunnen brengen als in de wedstrijd tegen Kozakken Boys toen er als team werd gevochten voor iedere meter.
Mocht de wedstrijd doorgang vinden dan is uw steun op “Goed Genoeg” in Amsterdam van harte welkom!
Lees ook de uitgebreide voorbeschouwing van AFC op: https://www.afc.nl/nieuws?c=2 dit is zeker een aanrader.
Graag tot zondag!

mrt 08

TEC – Kozakken Boys

Kozakken Boys uit Werkendam is zaterdag de tegenstander van TEC, het team van Danny Buijs met Sven van Ingen in haar gelederen is de ploeg in vorm in de 2e Divisie. Een indrukwekkende serie van 10 overwinningen op rij hebben de Boys uit Werkendam dichtbij  koploper Katwijk gebracht. In tegenstelling tot TEC zitten de gasten in een flow die niet te stuiten lijkt, het mag dan ook duidelijk zijn dat men ook op De Lok in Tiel voor de elfde zege op rij komen om de jacht op Katwijk voort te zetten.

TEC staat zaterdagmiddag dan ook voor een pittige uitdaging om een antwoordt te hebben op de voetbalmachine uit Werkendam.

De wedstrijd TEC – Kozakken Boys begint zaterdag a.s. om 15:30 uur.

mrt 03

Samenwerking G-afdeling met Quality Options Foundation

Ook 2018 wordt weer een mooi jaar voor onze G-afdeling. We zijn benieuwd wat voor mooie initiatieven uit deze samenwerking zullen komen!

feb 07

G1 wint zaalvoetbal toernooi

Zaterdag 3 februari 2018. Deze dag begint als een traditie georganiseerd door de KNVB district Oost met een zaalvoetbaltoernooi. De teams ingedeeld in de klasse waar ze spelen en dus kon sv TEC G1 beginnen in de 1e Klasse. Daarin zaten nog 2 topteams en wel ATC 65 en Jonge Kracht. Het toernooi leverde mooie wedstrijden op en de top bleek weer eens gelijkwaardig te zijn. Het kwam dus aan tussen deze 3 teams op penalty’s. Hier hebben wij goede ervaringen mee en daarbij was Nick vandaag in een bloedvorm, als Gery dit had gezien dan was de plaats van Sebastiaan niet meer zeker geweest 😊. We hebben de penaltyserie dan ook gewonnen van Jonge kracht en daarna ATC 65. Een prachtig begin van het veelbelovende 2018. Wij als begeleiders worden maar verwend met zo’n groep en blijven super trots op deze mannen.

 

Henk van Verseveld

Begeleider G-Teams sv TEC

https://www.facebook.com/TECGteams

jan 18

Overlijden Henk Belgers

Maandag ochtend bereikte ons het droeve nieuws dat onze oud voorzitter en bovenal clubman Henk Belgers op 80 jarige leeftijd is overleden.

Henk melde zich volgens de boeken medio mei 1964 aan bij TEC en was sindsdien actief op vele fronten bij TEC. Beter stellen we de vraag, wat heeft Henk niet gedaan binnen en voor TEC.

Henk was een echte liefhebber van het spelletje voetbal en buiten het zelf beoefenen ervan raakte hij zoals al aangegeven ook erg betrokken bij het totale verenigingsleven binnen TEC.

Of het nu ging om de bingoavonden, jeugdactiviteiten, elftalleider, kantinezaken je kunt het niet zo gek bedenken of Henk heeft er ooit een rol van betekenis in gespeeld.

Geruime tijd maakte Henk ook deel uit van het Hoofdbestuur, als penningmeester en ook zo’n 10 jaar als voorzitter. In de laatste rol wist hij TEC samen met secretaris Arend Spee vakkundig door een moeilijke periode te loodsen.

Ook na zijn periode als voorzitter bleef Henk zich actief inzetten voor TEC en ook al ging hij wat vaker naar zijn andere grote voetballiefde NEC toch was hij met grote regelmaat ook op De Lok te vinden.

We zijn Henk veel dank verschuldigd voor alles wat hij voor TEC heeft gedaan en heeft betekend.

We wensen Annie, Bas en Janette, Irma en John en de kleinkinderen veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies.

 

jan 17

Overlijden Anton Geurts | Uitstel FC Lisse – TEC

Na een kort ziekbed is dinsdagavond onze assistent-trainer van het 1e elftal, Anton Geurts overleden.

In verband met het overlijden van Anton is de voor zaterdag 20 januari geplande wedstrijd FC Lisse – TEC in de Tweede Divisie uitgesteld.

 

jan 02

Oefenwedstrijd aanstaande vrijdag | TEC – FC Oss

Oefenwedstrijd TecFC Oss

Als voorbereiding op de tweede seizoenshelft speelt TEC vrijdagavond een oefenwedstrijd tegen de nummer 9 van de Jupiler League FC Oss.
Grote vraag is natuurlijk of TEC het kunstje van vorig seizoen kan herhalen.
De verwachting is dat de nieuwe aanwinsten van TEC vrijdagavond al hun hun eerste speelminuten gaan maken in het oranje shirt.

jan 02

Versterking bij Tec | Vinnie Vermeer

Versterking bij Tec | Vinnie Vermeer

Vinnie Vermeer is de tweede aanwinst in de winterstop van TEC. De 22-jarige middenvelder komt de Tielse tweede divisionist vanaf 3 januari versterken.

Vermeer wordt voor een half jaar gehuurd van NAC. Het afgelopen half jaar was hij door de ploeg uit Breda verhuurd aan FC Oss. De inwoner van Berkel-Enschot speelde bij de jeugd van Jong Brabant en PSV.
Bij de senioren kwam hij uit voor FC Eindhoven, NAC, Deportivo Azogues (Ecuador) en FC Oss.

Welkom bij TEC Vinnie!

dec 27

Nieuwe aanwinst | Jordi van Kerkhof

Nieuwe aanwinst TEC

Jordi van Kerkhof wordt toegevoegd aan de selectie van TEC.
De 1,96 m lange verdediger komt over van het Duitse TuRu 1880 Dusseldorf waar hij onlangs zijn contract liet ontbinden vanwege het wisselen van de totale technische staf.
In het verleden speelde Jordi onder andere in de jeugd van Willem II, en in de jong elftallen van Achilles’29 en RKC Waalwijk.

Welkom bij Tec Jordi!