Category: Senioren teams

aug 17

Daan Disveld trainer JO9-1

Het heeft even geduurd maar de trainers positie voor de JO9-1 is op de valreep voor het nieuwe seizoen ingevuld. Wij zijn heel blij dat DAAN DISVELD onze jonge talenten wil komen trainen.
Daan is verdediger in ons Eerste elftal en is in het bezit van een TC3 Jeugd diploma. Hij heeft veel ervaring opgedaan met het trainen van de jeugd bij NEC en Union.
Wij verwelkomen Daan bij het trainers gilde en wensen hem veel plezier en succes bij de TEC Jeugdafdeling! Dankzij Daan wordt er een hele mooie brug geslagen tussen het Eerste en onze jeugd.

aug 15

Bestel nu je seizoenskaart

Nog even en dan start ook de competitie van de Tweede Divisie weer. Ook komend seizoen zullen er weer 17 wedstrijden op De Lok in Tiel worden afgewerkt. De vaste bezoekers weten inmiddels dat TEC haar supporters wil verwennen met aantrekkelijk en aanvallend voetbal.

Voor slechts € 98,00 kunt komt u in het bezit van de TEC seizoenkaart waarmee u toegang heeft bij alle 17 thuiswedstrijden van TEC in de Tweede Divisie.

Met deze aanbieding bespaart u € 72,00 de losse entree voor komend seizoen is vastgesteld op € 10,00 per wedstrijd.

aug 15

TEC – Rijnsburgse Boys

Zaterdag 19 augustus gaat het echte en serieuze werk weer beginnen, TEC treedt dan in de voorronde van de KNVB Beker aan tegen Rijnsburgse Boys. In de promotie-degradatiewedstrijden was het Rijnsburgse Boys dat ten koste van Spakenburg een plaats in de Tweede Divisie voor zich op eiste.

Rijnsburgse Boys is een geduchte tegenstander, die nieuwkomer in de Tweede Divisie is al vele jaren een gerenommeerde sterke zaterdag club. Gezien de samenstelling van de selectie van RBB zal de doelstelling in Rijnsburg verder gaan dan alleen maar handhaven. 

De winnaar van de wedstrijd plaats zich voor het hoofdtoernooi van de KNVB Beker. Niet zomaar een wedstrijd maar een wedstrijd die ergens om gaat.

Uw steun is dus gelijk al van harte welkom! 

aug 11

SVV Scheveningen – TEC

Aanstaande zaterdag, 12 augustus, speelt Scheveningen alweer haar derde oefenwedstrijd op eigen bodem en treedt dit maal aan tegen de tweede divisie club TEC uit Tiel.

Let op; de aanvangstijd is vastgesteld op 16.00 uur.
Wij kunnen rustig stellen dat er een bepaalde band tussen beide clubs is ontstaan en dat het heeft alles te maken met het feit dat één van onze hoofdsponsors, EB Personeelsdiensten, tevens hoofdsponsor is bij TEC.

Aan het begin van het vorig seizoen heeft Scheveningen op uitnodiging van Eelco Bekker, directeur van EB Personeelsdiensten, een oefenwedstrijd in Tiel gespeeld en toonde TEC zich een voortreffelijk gastheer. Nu is het onze beurt om er voor te zorgen dat onze gasten straks kunnen terugkijken op een geslaagd verblijf op Houtrust.

Wij hebben dan ook besloten om na de wedstrijd er een gezellige “3e helft “ van 18.00 uur tot 21.00 uur er aan vast te plakken. Voor de muzikale omlijsting is gezorgd, dus alle reden om in een gezellige sfeer uw verblijf op Houtrust tot 21.00 uur te verlengen.

Bestuur SVV Scheveningen,

Zo valt te lezen op de website van svv Scheveningen,http://www.svvscheveningen.nl/…/Scheveningen-TEC-m…/d,Nieuws

Wij van TEC hebben hier weinig aan toe te voegen, voor vele is het tenslotte nog vakantie en een dagje Scheveningen is altijd lekker.

De verenigingen Scheveningen en TEC zien u zaterdag graag op De Houtrust voor voetbal en een gezellige Derde helft!

jul 28

Voorbereiding TEC 1

De tegenstanders op de openstaande data zijn inmiddels ook bekend:
Op 1 augustus is El Ahli uit Dubai te gast op sportpark “De Lok”.
Vervolgens komt het gelijknamige El Ahli uit Qatar op 16 augustus een bezoek brengen op ons sportpark.

jul 28

Oefenwedstrijd TEC 1

jun 26

G1 8x Kampioen!

Het voetbalteam G1 van sv TEC zet ongekende reeks neer met 8 kampioenschappen op rij in twee maanden.
Het begon allemaal begin Mei door in de competitie 2e klasse Oost het kampioenschap binnen te halen. Daarna volgende tot afgelopen zaterdag 7 toernooien waarin werd deelgenomen. Deze werden alle winnend af gesloten:
20-05 Toernooi bij Jonge Kracht in Huissen
25-05 Toernooi bij FC Drieberen in Driebergen
27-05 Toernooi bij Vianen Vooruit in Vianen
03-06 Bartels Toernooi in Soest
10-06 1e wereldtoernooi Footgolf voor G teams in Spaarnwoude bij de Capital Cup
17-06 bij ASV Dronten in Dronten
24-06 Bij de Special Olympics regionale spelen in Groenlo

Voor deze mannen ongekend en fantastisch om mee te maken.
Wij als begeleiders van dit team zijn super trots op deze prestatie willen dit ook laten weten.

Ook de G2 van sv TEC heeft mooie resultaten gehaald in de bijgewoonde toernooien. Ook op dit team zijn we trots en gaan we een mooie tijd tegemoet.

Na de zomerstop gaan we als G-teams sv TEC weer mooie activiteiten organiseren. Te beginnen met ons 2e Ben de Gooijer* toernooi op 19 en 20 augustus bij sv TEC in Tiel.
Daarbij bestaat de G afdeling sv TEC in 2018, op 1 september 25 Jaar. Dit gaan we groot vieren.

We willen de G afdeling van sv TEC nog groter maken en voor de doelgroep een activiteit aanbieden op ieder niveau. Als er interesse is om een keer te komen kijken of mee te trainen, neem dan even contact op met ons. Mail naar gteamstec@mail.com voor een afspraak. Proeftrainingen zijn gratis.

jun 05

Zaterdag 2 zoekt spelers!

TEC zaterdag 2, uitkomend in reserve 3e klasse G (A-categorie) zoekt versterking voor het aankomende seizoen. Ons elftal traint 1x in de week op donderdagavond om 19:30. De thuiswedstrijden spelen we op zaterdag om 14.00.

We zijn op zoek naar vooral betrouwbare en gezellige spelers die ons zowel op het veld als in de kantine komen versterken. Heb je ervaring en kun je een aardig balletje trappen dan is dat natuurlijk mooi meegenomen.

Heb je interesse of vragen? Neem dan contact op door een mail te sturen naar: teczaterdag2@outlook.com .

mei 11

Voorbeschouwing VVSB – TEC

Zaterdag sluit TEC een lang en zwaar maar, zeker ook succesvol seizoen af met de uitwedstrijd tegen VVSB in Noordwijkerhout. Echt grote belangen staan er niet meer op het spel, toch kunnen we ons voorstellen dat de spelers van TEC het seizoen met een positief gevoel willen afsluiten.

Mocht TEC een overwinning uit het vuur weten te slepen dan passeert het in ieder geval de cupfighter op de ranglijst en zouden we ook nog eens zomaar kunnen eindigen in het linker rijtje. Verder bestaat er bij een overwinning nog een kleine kans op de 3e periode titel, wat een rechtstreekse plaatsing in het hoofdtoernooi in de KNVB Beker betekent. Tot slot staat ook de sportieve eer op het spel en kan de nare smaak van de eerder dit seizoen geleden smadelijke 0-6 nederlaag in de thuiswedstrijd enigszins worden weggespoeld.

Al met al nog genoeg redenen om óók de laatste wedstrijd van het seizoen serieus op te vatten, we zien uw support dan ook nog graag tegemoet op sportpark “De Boekhorst” in Noordwijkerhout.

? PARKEREN❗️

Vanwege werkzaamheden in de wijk waarin sportpark “De Boekhorst” ligt, is er beperkt parkeerruimte in de wijk aanwezig. Op een 100 meter van het sportpark ligt groot parkeerterrein “De Brink”. Het verzoek is om de auto’s daar te parkeren.

Onze wedstrijdsponsor voor onze laatste wedstrijd is ARO Wonen & Slapen uit Arnhem, de mede sponsor van TEC zondag 2. Met meer dan 50 verschillende leveranciers uit heel Europa biedt ARO WONEN & SLAPEN een breed en verrassend assortiment. Of u nu van klassiek of modern houdt of graag bij bent met de allerlaatste trends. Er is voor ieder wat wils in elke prijsklasse. Laat u bij ARO inspireren door het aanbod aan meubels en woonaccessoires voor de inrichting en aankleding van uw woon of slaapkamer.

Neem een kijkje op de nieuwe website:

www.arowonen.nl

Kortom, ARO wonen biedt u verrassend veel keus om van uw huis een thuis te maken!

apr 25

TEC – Spakenburg in het nieuws

http://www.spakenburg.com/nieuws/spakenburg-niet-verder-dan-een-gelijkspel-tegen-tec/

https://www.foxsports.nl/voetbal/teams/team/8775/tecvv/

foto van S.v. Tec.