Category: JO17-1

Geen boek compleet zonder Thijmen Verbeek

Het Jumbo/TEC plaatjes boek is natuurlijk niet compleet zonder Thijmen Verbeek van de JO17-1. Helaas was er buiten de schuld van Thijmen ergens wat fout gegaan waardoor zijn foto in ieders boek moest ontbreken… tot vandaag!
TEC heeft zijn plaatje alsnog laten afdrukken en kan hij in het boek erbij geplakt worden door iedereen. Deze week worden de plaatjes uitgedeeld aan de teams!
Ook heeft Thijmen als eerste de mooie poster mogen ontvangen uit handen van Jan Vissers van de Technische Commissie. Gelukkig hebben we dit zo op kunnen lossen en getuigen de foto’s van een blije Thijmenย 

Jeugdteams nieuw seizoen – bovenbouw

De technische commissie en de trainers hebben de eerste vergaderingen gehad om vooruit te blikken naar het komend seizoen.

  • Het belangrijkste nieuws is dat we komend seizoen met 100% zekerheid een JO19 team zullen hebben, met een gediplomeerde trainer.

Met de kennis die we nu hebben voorzien we het komend seizoen in de bovenbouw minimaal de volgende teams en trainers:

JO15-1 * tweede klasse โ€“ Trainers John Koehen en Peter van Empel
JO17-1 * derde klasse โ€“ Trainers Appie Tan, en vacature
JO19-1 * derde klasse โ€“ Trainer Joey Smits

Ons uitgangspunt is dat iedere groep twee trainers heeft. We hebben dus nog een paar plekken die ingevuld moeten worden. Voor de indeling van de spelers in de teams gaan we uit van de volgende principes:

In eerste instantie wordt naar leeftijd ingedeeld:

JO15 = spelers geboren in 2003 en 2004
JO17 = spelers geboren in 2001 en 2002
JO19 = spelers geboren in 1999 en 2000

Daarna wordt gekeken naar de individuele kwaliteiten van de spelers. Als een tweedejaarsspeler meer weerstand aan kan heeft het de voorkeur om hem een jaar eerder door te schuiven naar een hogere leeftijdscategorie, dus bijvoorbeeld van de JO17 naar de JO19.

De trainers en de technische staf zijn bezig om een voorlopige indeling te maken. Zodra deze gereed is zal deze met de ouders en de spelers gedeeld worden. In de eerste weken van het nieuwe seizoen kunnen hier nog veranderingen in komen, het uitgangspunt is dat deze definitief zal zijn bij de eerste competitiewedstrijd.

De algemene tijdslijnen voor de indeling zijn:

Woensdag 23 augustus/donderdag 24 augustus ย โ€“ eerste training (laatste week zomervakantie)
Zaterdag 2 september โ€“ eerste (beker-) wedstrijd / eerste indeling in teams
Woensdag 6 september/donderdag 7 september ย โ€“ laatste selectietraining, definitieve indeling

Per team kan hier nog van afgeweken worden. Als dat gebeurt dan wordt dat met de spelers kortgesloten.

Als je vragen hebt over de procedure of als je je wilt aanmelden als trainer of leider neem dan per email contact op met Wim de Bie: technischezaken@svtec.nl