Category: JO13-1

mrt 23

Jeugdteams nieuw seizoen – onderbouw

Regeren is vooruitzien! De tweede helft van dit seizoen is nog maar net begonnen en nu al hebben de technische commissie en de trainers de eerste vergadering gehad om vooruit te blikken naar het komend seizoen met een focus op de onderbouw.

Ook met de bovenbouw trainers (JO15, JO17, JO19) zal voor het eind van deze maand overleg plaatsvinden zodat we kunnen berichten wat daar de werkwijze gaat worden.

Met de kennis die we nu hebben voorzien we het komend seizoen in de onderbouw minimaal de volgende teams en trainers:

JO7 / mini’s
JO9-1 * eerste/tweede klasse
JO9-2 * derde  klasse
JO9-3 * vijfde klasse
JO11-1 * eerste klasse – trainer Martin Bauw, assistent Ronny Versteeg
JO11-2 * derde klasse – trainer Danny Rensen, assistent Patrick Velders
JO11-3 * vijfde klasse
JO13-1 * tweede klasse – trainer Christan Hofman, assistent trainer Dirk van Zetten
JO13-2 * vierde/vijfde klasse – trainer Robert van der Vliet, assistent trainer vacature
MO13-1/MO11-1 * 7-tal derde klasse – trainer Bertus Swinkels

Voor een aantal teams moeten we dus op zoek naar een trainer, waarbij een aantal kandidaten al in het vizier is. Voor de indeling van de spelers in de teams gaan we uit van de volgende principes:

In eerste instantie wordt naar leeftijd ingedeeld:

JO7 / mini’s = spelers geboren in 2011, 2012 en 2013
JO9 = spelers geboren in 2009 en 2010
JO11 = spelers geboren in 2007 en 2008
JO13 = spelers geboren in 2005 en 2006

Vervolgens wordt bij het indelen naar een 1e, 2e of 3e team gekeken naar de individuele kwaliteiten van de spelers. Deze indeling wordt gemaakt aan het begin van het seizoen, na de zomervakantie. Om tot een indeling te komen zullen de leeftijdsgroepen JO9, JO11 en JO13 maximaal vijf keer gezamenlijk trainen zodat de trainers een goed beeld kunnen krijgen van de spelers. Dit biedt ook ruimte om eventuele nieuwkomers op hun eigen niveau in te kunnen delen en niet in de plekken die “over blijven”. De definitieve indeling zal bekend worden gemaakt na woensdag 6 september.

De tijdslijnen zijn:

Woensdag 23 augustus/donderdag 24 augustus :
– eerste training (laatste week zomervakantie)
Zaterdag 2 september :
– eerste (beker-) wedstrijd / eerste indeling in teams
Woensdag 6 september/donderdag 7 september :
– laatste selectietraining

Als je vragen hebt over de procedure of als je je wilt aanmelden als trainer of leider neem dan per email contact op met Wim de Bie: technischezaken@svtec.nl

mrt 20

Spandoeken maken met de Lokside op 1 april

feb 21

Abderrahman Lakbibchi Pupil van de Week

Aberrahman Lakbibchi oftewel “Appie” zoals iedereen hem kent heeft deze week de eer om de pupil van de week te mogen zijn. Appie voetbalt al vanaf zijn vijfde bij TEC en had al op die leeftijd een geweldige dribbel en passeerbeweging. Nu is hij middenvelder in het JO13-1 team waarvan hij ook de aanvoerder is.

Vrijdag om 20:00 mag hij aftrappen tegen Jong FC Twente. Zij staan onder zware druk om van de laatste plaats af te komen en dat zal alleen maar erger worden als onze onverschrokken Appie op de keeper afsnelt om hem even uit te proberen.

okt 15

Renzo van Eldik Pupil van de week.

Deze week is Renzo van Eldik pupil van de week. Renzo is de stille kracht van de JO13-1 (voorheen D1), een harde werker die zich lastig laat passeren. In de aanval is hij krachtig en beslist, menig keeper heeft dat aan den lijve ervaren. En dat gaan we aanstaande zondag ook zien als Renzo de keeper van Jong Vitesse gaat passeren bij de aftrap. Kom hem allemaal aanmoedigen!renzo-pupil-van-de-week