Category: JO11-2

jun 22

TEC zoekt jeugdtrainers

Dat TEC 1 uitkomt in de Tweede Divisie, daar zijn we allemaal trots op.

Nog trotser zijn wij op onze kleine maar groeiende jeugdafdeling, waar we de afgelopen 3 jaar gegroeid zijn van zeven naar 11 teams. En het einde is nog lang niet in zicht. Ons geheim? Bevlogen trainers en een strakke organisatie.

Wij zijn momenteel nog op zoek naar een trainer voor de JO9-1 (tweede klasse) en voor de JO11-2 (3e klasse). Zij trainen twee keer in de week en hebben iedere zaterdagmorgen een wedstrijd.

Ben jij de bevlogen trainer die we zoeken en heb jij ervaring met het trainen van kinderen in de leeftijd van 6 tot 10 jaar? Ben je komend seizoen beschikbaar om een leuke uitdaging als jeugdtrainer bij TEC aan te gaan? Neem dan zsm contact met ons op: 06-12976177 (René Harte) of jeugdcommissie@svtec.nl

Redenen waarom onze trainers met plezier trainen bij TEC:
– Onze kleine gezellige jeugdafdeling (11 jeugdteams) waar iedereen elkaar kent
– De zeer ervaren Technische commissie die de trainers actief ondersteunt.
– Mogelijkheden tot opleiding, binnen de club of bij de KNVB
– Begeleiding door hoofdtrainer Frits van den Berk, oud-KNVB docent die ook de opleiding binnen de club verzorgt.
– Gratis toegang tot thuiswedstrijden van TEC 1

 

mrt 23

Jeugdteams nieuw seizoen – onderbouw

Regeren is vooruitzien! De tweede helft van dit seizoen is nog maar net begonnen en nu al hebben de technische commissie en de trainers de eerste vergadering gehad om vooruit te blikken naar het komend seizoen met een focus op de onderbouw.

Ook met de bovenbouw trainers (JO15, JO17, JO19) zal voor het eind van deze maand overleg plaatsvinden zodat we kunnen berichten wat daar de werkwijze gaat worden.

Met de kennis die we nu hebben voorzien we het komend seizoen in de onderbouw minimaal de volgende teams en trainers:

JO7 / mini’s
JO9-1 * eerste/tweede klasse
JO9-2 * derde  klasse
JO9-3 * vijfde klasse
JO11-1 * eerste klasse – trainer Martin Bauw, assistent Ronny Versteeg
JO11-2 * derde klasse – trainer Danny Rensen, assistent Patrick Velders
JO11-3 * vijfde klasse
JO13-1 * tweede klasse – trainer Christan Hofman, assistent trainer Dirk van Zetten
JO13-2 * vierde/vijfde klasse – trainer Robert van der Vliet, assistent trainer vacature
MO13-1/MO11-1 * 7-tal derde klasse – trainer Bertus Swinkels

Voor een aantal teams moeten we dus op zoek naar een trainer, waarbij een aantal kandidaten al in het vizier is. Voor de indeling van de spelers in de teams gaan we uit van de volgende principes:

In eerste instantie wordt naar leeftijd ingedeeld:

JO7 / mini’s = spelers geboren in 2011, 2012 en 2013
JO9 = spelers geboren in 2009 en 2010
JO11 = spelers geboren in 2007 en 2008
JO13 = spelers geboren in 2005 en 2006

Vervolgens wordt bij het indelen naar een 1e, 2e of 3e team gekeken naar de individuele kwaliteiten van de spelers. Deze indeling wordt gemaakt aan het begin van het seizoen, na de zomervakantie. Om tot een indeling te komen zullen de leeftijdsgroepen JO9, JO11 en JO13 maximaal vijf keer gezamenlijk trainen zodat de trainers een goed beeld kunnen krijgen van de spelers. Dit biedt ook ruimte om eventuele nieuwkomers op hun eigen niveau in te kunnen delen en niet in de plekken die “over blijven”. De definitieve indeling zal bekend worden gemaakt na woensdag 6 september.

De tijdslijnen zijn:

Woensdag 23 augustus/donderdag 24 augustus :
– eerste training (laatste week zomervakantie)
Zaterdag 2 september :
– eerste (beker-) wedstrijd / eerste indeling in teams
Woensdag 6 september/donderdag 7 september :
– laatste selectietraining

Als je vragen hebt over de procedure of als je je wilt aanmelden als trainer of leider neem dan per email contact op met Wim de Bie: technischezaken@svtec.nl

mrt 20

Spandoeken maken met de Lokside op 1 april

dec 14

Modibo N’Diaye pupil van de week

Deze week is onze goedlachse Modibo pupil van de week! Modibo is 9 jaar en speelt in de JO11-2 (Jongens Onder Elf-Twee). Zijn wieg stond in Kameroen en daarmee is Modibo een veelbelovende international die de jeugdopleiding heeft weten aan te trekken om klaar te stomen voor TEC 1 !

Zaterdag mag hij alvast proefdraaien als hij de aftrap neemt tegen Katwijk. Kom hem dan allemaal aanmoedigen als hij Koekoek roept tegen de keeper na een mooie panna!

20161210_101747000_ios

nov 22

Uras Onder Pupil van de Week

Deze week is Uras Onder Pupil van de week. Uras is een van de jongste spelers van JO9-2, maar laat Uras maar schuiven! Als Uras een bal ziet dan MOET hij voetballen, en probeer dan die bal maar weer eens terug te krijgen. Menig tegenstander heeft ontdekt dat lengte en leeftijd helemaal niets zeggen.

Dat gaat de keeper van GVVV ook meemaken komende zaterdag als Uras de bal even in de linkerkruising knalt. Kom hem allemaal aanmoedigen bij de aftrap van de wedstrijd TEC – GVVV om 18:00!!!!

2016-11-19-10-13-02

nov 01

Sinterklaas bij TEC – zondag 27 november

De inschrijving voor sinterklaas is gesloten. Bij vragen graag contact opnemen met de jeugdactiviteiten commissie.

sinterklaas-2016Zondag 27 november komt Sinterklaas met zijn Pieten op bezoek bij TEC om samen met ons zijn verjaardag te vieren. We zouden het erg leuk vinden als jij ook komt!

Het feest begint om 14:30 in het clubhuis van TEC. Het is voor alle jeugdleden van TEC tot en met 10 jaar en hun broertjes en zusjes tot en met 10 jaar. Ook (klein)kinderen van senior leden zijn welkom!

Zorg dat je erbij bent, dit wil je niet missen! Tot 27 november!

Namens Sinterklaas,

De JeugdActiviteitenCommissie

okt 26

Nieuwe trainingspakken voor JO11-2

Onze JO11-2 heeft prachtige nieuwe trainingspakken gekregen van sponsor Frank & Vrij Dienstverlening en BICO Teamkleding en Bedrukkingen. Hartelijk dank aan de sponsors namens de spelers, ouders en het TEC bestuur.

jo11-21

2016-10-26-21-19-05

sep 14

Pupil van de week Arie Janssen

Komend weekend is de JO11-2 aan de beurt om de pupil van de week te leveren en dat is zeker niet hun minste speler! Arie Janssen is de onnavolgbare aanvaller die niet rust voordat hij alle tegenstanders gepasseerd heeft en hun keeper de verkeerde hoek in heeft gestuurd! Een hele leuke en ook sociale speler die heel populair is in zijn team.

Komend weekend wordt hij gehuldigd bij de aanvang van de wedstrijd TEC – de Treffers waar hij de aftrap zal nemen. Kom allemaal kijken hoe Arie de bal langs de keeper kogelt!

pupil-van-de-week-arie-janssen