Category: JO11-2

Milan Johari Pupil van de week

TEC staat voor een slotfase van de competitie waarin alles uit de kast gehaald moet worden om handhaving in de Tweede Divisie te bewerkstelligen. In dat opzicht bezien is het wellicht een uitkomst dat juist Milan Johari als Pupil van de Week TEC het zetje kan geven in de goede richting. Als spits van TEC JO11-2 weet hij wat het is om het hoofd koel te houden om voor het doel van de tegenstander genadeloos toe te kunnen slaan. We gaan er dan ook vanuit dat Milan zaterdag de doelman van Achilles’29 ook het nakijken geeft, En goed voorbeeld doet goed volgen.

We wensen Milan heel veel plezier zaterdag!!

TEC zoekt jeugdtrainers

Dat TEC 1 uitkomt in de Tweede Divisie, daar zijn we allemaal trots op.

Nog trotser zijn wij op onze kleine maar groeiende jeugdafdeling, waar we de afgelopen 3 jaar gegroeid zijn van zeven naar 11 teams. En het einde is nog lang niet in zicht. Ons geheim? Bevlogen trainers en een strakke organisatie.

Wij zijn momenteel nog op zoek naar een trainer voor de JO9-1 (tweede klasse) en voor de JO11-2 (3e klasse). Zij trainen twee keer in de week en hebben iedere zaterdagmorgen een wedstrijd.

Ben jij de bevlogen trainer die we zoeken en heb jij ervaring met het trainen van kinderen in de leeftijd van 6 tot 10 jaar? Ben je komend seizoen beschikbaar om een leuke uitdaging als jeugdtrainer bij TEC aan te gaan? Neem dan zsm contact met ons op: 06-12976177 (René Harte) of jeugdcommissie@svtec.nl

Redenen waarom onze trainers met plezier trainen bij TEC:
– Onze kleine gezellige jeugdafdeling (11 jeugdteams) waar iedereen elkaar kent
– De zeer ervaren Technische commissie die de trainers actief ondersteunt.
– Mogelijkheden tot opleiding, binnen de club of bij de KNVB
– Begeleiding door hoofdtrainer Frits van den Berk, oud-KNVB docent die ook de opleiding binnen de club verzorgt.
– Gratis toegang tot thuiswedstrijden van TEC 1

 

Jeugdteams nieuw seizoen – onderbouw

Voorlopige indeling teams TEC Onderbouw seizoen 2018-2019

Spandoeken maken met de Lokside op 1 april

Modibo N’Diaye pupil van de week

Deze week is onze goedlachse Modibo pupil van de week! Modibo is 9 jaar en speelt in de JO11-2 (Jongens Onder Elf-Twee). Zijn wieg stond in Kameroen en daarmee is Modibo een veelbelovende international die de jeugdopleiding heeft weten aan te trekken om klaar te stomen voor TEC 1 !

Zaterdag mag hij alvast proefdraaien als hij de aftrap neemt tegen Katwijk. Kom hem dan allemaal aanmoedigen als hij Koekoek roept tegen de keeper na een mooie panna!

20161210_101747000_ios

Uras Onder Pupil van de Week

Deze week is Uras Onder Pupil van de week. Uras is een van de jongste spelers van JO9-2, maar laat Uras maar schuiven! Als Uras een bal ziet dan MOET hij voetballen, en probeer dan die bal maar weer eens terug te krijgen. Menig tegenstander heeft ontdekt dat lengte en leeftijd helemaal niets zeggen.

Dat gaat de keeper van GVVV ook meemaken komende zaterdag als Uras de bal even in de linkerkruising knalt. Kom hem allemaal aanmoedigen bij de aftrap van de wedstrijd TEC – GVVV om 18:00!!!!

2016-11-19-10-13-02

Sinterklaas bij TEC – zondag 27 november

De inschrijving voor sinterklaas is gesloten. Bij vragen graag contact opnemen met de jeugdactiviteiten commissie.

sinterklaas-2016Zondag 27 november komt Sinterklaas met zijn Pieten op bezoek bij TEC om samen met ons zijn verjaardag te vieren. We zouden het erg leuk vinden als jij ook komt!

Het feest begint om 14:30 in het clubhuis van TEC. Het is voor alle jeugdleden van TEC tot en met 10 jaar en hun broertjes en zusjes tot en met 10 jaar. Ook (klein)kinderen van senior leden zijn welkom!

Zorg dat je erbij bent, dit wil je niet missen! Tot 27 november!

Namens Sinterklaas,

De JeugdActiviteitenCommissie

Nieuwe trainingspakken voor JO11-2

Onze JO11-2 heeft prachtige nieuwe trainingspakken gekregen van sponsor Frank & Vrij Dienstverlening en BICO Teamkleding en Bedrukkingen. Hartelijk dank aan de sponsors namens de spelers, ouders en het TEC bestuur.

jo11-21

2016-10-26-21-19-05

Pupil van de week Arie Janssen

Komend weekend is de JO11-2 aan de beurt om de pupil van de week te leveren en dat is zeker niet hun minste speler! Arie Janssen is de onnavolgbare aanvaller die niet rust voordat hij alle tegenstanders gepasseerd heeft en hun keeper de verkeerde hoek in heeft gestuurd! Een hele leuke en ook sociale speler die heel populair is in zijn team.

Komend weekend wordt hij gehuldigd bij de aanvang van de wedstrijd TEC – de Treffers waar hij de aftrap zal nemen. Kom allemaal kijken hoe Arie de bal langs de keeper kogelt!

pupil-van-de-week-arie-janssen