Category: JO11-1

Jeugdteams nieuw seizoen – onderbouw

Voorlopige indeling teams TEC Onderbouw seizoen 2018-2019

Spandoeken maken met de Lokside op 1 april

Alec van Kappel Pupil van de Week

Maak kennis met onze PUPIL VAN DE WEEK : Alec van Kappel
Alec zit in de JO11-1 (voorheen E1) en is 9 jaar. Alec speelt aan de rechterkant en heeft een mooie passeerbeweging en geeft al hele mooie voorzetten. Scoren kan hij ook en dat gaat de keeper van VVSB merken zaterdag aanstaande als hij de aftrap neemt in de wedstrijd TEC – VVSB.
Kom allemaal onze Alec aanmoedigen zaterdag a.s. bij aanvang van de wedstrijd om 18:00!

2016-12-03-09-02-43

Sinterklaas bij TEC – zondag 27 november

De inschrijving voor sinterklaas is gesloten. Bij vragen graag contact opnemen met de jeugdactiviteiten commissie.

sinterklaas-2016Zondag 27 november komt Sinterklaas met zijn Pieten op bezoek bij TEC om samen met ons zijn verjaardag te vieren. We zouden het erg leuk vinden als jij ook komt!

Het feest begint om 14:30 in het clubhuis van TEC. Het is voor alle jeugdleden van TEC tot en met 10 jaar en hun broertjes en zusjes tot en met 10 jaar. Ook (klein)kinderen van senior leden zijn welkom!

Zorg dat je erbij bent, dit wil je niet missen! Tot 27 november!

Namens Sinterklaas,

De JeugdActiviteitenCommissie

Van Kappel Bandenservice sponsort ZA1 en JO11-1

TEC heeft in Van Kappel Bandenservice uit Vuren een mooie nieuwe sponsor gevonden. Leo van Kappel sponsort niet alleen Zaterdag 1 maar toont ook een gul hart te hebben voor onze jeugd!

TEC Zaterdag 1 heeft een compleet kledingpakket met wedstrijd tenues, trainingstenues en trainingspakken gekregen en natuurlijk sporttassen om e.e.a. netje in mee te nemen.

Onze JO11-1 heeft nieuwe trainingspakken en sporttassen gekregen. Dit werd zo gewaardeerd door de ouders dat ze als dank een cadeaubon hadden voor Leo.

Hartelijk dank hiervoor aan Van Kappel Bandenservice namens beide teams en het bestuur van TEC!

[srizonfbalbum id=12]

Merijn Oskam pupil van de week

Merijn Oskam Pupil van de Week

Afgelopen zaterdag voor de wedstrijd tegen de Kozakken Boys die we maar weer snel moeten vergeten werd hij aan het grote publiek voorgesteld, pupil van de week Merijn Oskam! Merijn is speler van de JO11-1. Merijn is niet alleen een geweldige voetballer maar ook een hele sociale en vriendelijke teamgenoot die nooit zal mopperen als er iemand eens een foutje maakt. Schouders eronder en door!

[srizonfbalbum id=11]