Category: JO9-1

Daan Disveld trainer JO9-1

Het heeft even geduurd maar de trainers positie voor de JO9-1 is op de valreep voor het nieuwe seizoen ingevuld. Wij zijn heel blij dat DAAN DISVELD onze jonge talenten wil komen trainen.
Daan is verdediger in ons Eerste elftal en is in het bezit van een TC3 Jeugd diploma. Hij heeft veel ervaring opgedaan met het trainen van de jeugd bij NEC en Union.
Wij verwelkomen Daan bij het trainers gilde en wensen hem veel plezier en succes bij de TEC Jeugdafdeling! Dankzij Daan wordt er een hele mooie brug geslagen tussen het Eerste en onze jeugd.

TEC zoekt jeugdtrainers

Dat TEC 1 uitkomt in de Tweede Divisie, daar zijn we allemaal trots op.

Nog trotser zijn wij op onze kleine maar groeiende jeugdafdeling, waar we de afgelopen 3 jaar gegroeid zijn van zeven naar 11 teams. En het einde is nog lang niet in zicht. Ons geheim? Bevlogen trainers en een strakke organisatie.

Wij zijn momenteel nog op zoek naar een trainer voor de JO9-1 (tweede klasse) en voor de JO11-2 (3e klasse). Zij trainen twee keer in de week en hebben iedere zaterdagmorgen een wedstrijd.

Ben jij de bevlogen trainer die we zoeken en heb jij ervaring met het trainen van kinderen in de leeftijd van 6 tot 10 jaar? Ben je komend seizoen beschikbaar om een leuke uitdaging als jeugdtrainer bij TEC aan te gaan? Neem dan zsm contact met ons op: 06-12976177 (René Harte) of jeugdcommissie@svtec.nl

Redenen waarom onze trainers met plezier trainen bij TEC:
– Onze kleine gezellige jeugdafdeling (11 jeugdteams) waar iedereen elkaar kent
– De zeer ervaren Technische commissie die de trainers actief ondersteunt.
– Mogelijkheden tot opleiding, binnen de club of bij de KNVB
– Begeleiding door hoofdtrainer Frits van den Berk, oud-KNVB docent die ook de opleiding binnen de club verzorgt.
– Gratis toegang tot thuiswedstrijden van TEC 1

 

Jeugdteams nieuw seizoen – onderbouw

Voorlopige indeling teams TEC Onderbouw seizoen 2018-2019

Spandoeken maken met de Lokside op 1 april

Ryan Bauw Pupil van de Week

Deze week is Ryan Bauw pupil van de week! Ryan is 8 jaar en speelt in de JO9-1 op de positie van laatste man. Zijn grote voorbeeld is Sven van Ingen, Ryan hoopt later dan ook net zo groot en sterk te worden als Sven.
Maar één ding is zeker, opa Rien zou trots als een pauw zijn op deze kleine TEC-er!

Ryan wordt gehuldigd voorafgaande aan de wedstrijd TEC – HHC Hardenberg, aanstaande zaterdag om 15:30.

Domino’s Pizza voor TEC JO9-1

Na de training van woensdagavond zijn de spelertjes van TEC FO9-1 verrast door DOMINO’s Pizza uit Tiel.

De jongens werden getrakteerd op heerlijke pizza margaritha’s en chicken strippers van DOMINO’s Tiel.
Dit alles om de spelertjes van de FO9-1 nogmaals hartelijk te feliciteren met het behaalde kampioenschap.

Hartelijk dank Bas van de Leemput van DOMININO’s Tiel, de jongens vonden het fantastisch …….. en superlekker.

IMG_3283

TEC JO9-1 Kampioen!

KAMPIOENENNNNN !!!!!!!

IMG_3206zaterdag 26 november 2016…. weer een bijzondere dag voor de voetballers van TEC FO9-1. Eindelijk was het zover, de kampioenswedstrijd tegen Teisterbanders FO9-1, ……. om maar niet al teveel nadruk op de wedstrijd te leggen waren de twee trainingen in de week ervoor best wel pittig. Op het programma stonden de ‘Ajax trainingen’ oftewel een diversiteit aan korte maar intensieve oefeningen, dit om de jongens lekker scherp te houden.

En scherp waren ze hoor;

Keano Versteeg, onze keeper, was zeer gefocust en keepte ondanks dat hij niet al teveel te doen kreeg misschien wel zijn beste westrijd ooit. En dat in de kampioenswedstrijd…. top Keano!

Ryan Bauw, onze laatste man, een inmiddels onmisbare schakel in ons team.
Begint net zoals zijn grote voorbeeld Sven van Ingen (TEC1) ijzersterk in de duels te worden maar zijn belangrijkste wapen is toch wel zijn overzicht en inspeelpass. Klasse Ryan!

Leike Pruymboom, onze voorstopper, wat een kanjer is dat zeg.
Onvermoeibaar en dé steun en toeverlaat samen met Ryan in de verdediging. Leike heeft zich voetbaltechnisch super ontwikkeld en gaat altijd voorop in de strijd. Ga zo door toppertje!

Floris Veenstra, de man van de rushes op ons rechter middenveld.
Overgekomen van Theole aan het begin van het seizoen, hij was de nog ontbrekende schakel in ons team. Fysiek ijzersterk maar vooral een hele goeie voetballer. Een voorbeeld wat betreft mentaliteit, sportiviteit en beleving.
Blij dat je erbij bent Floris!

Rayaan Lakbibchi, onze mid-mid, een echte linkspoot.
Dé dribbelkoning van ons team, heeft een keihard schot en is echt on-ver-moei-baar. Is voor niks en niemand bang en dolt al zijn tegenstanders op de vierkante meter….. en dan het liefst met een panna. Onze eigen Hakim Ziyech….!

Onze linkshalf, Nigel Versteeg, …… de ‘Leader of the Gang’.
Ook hij is een échte linkspoot met geweldige dribbels, onnavolgbare acties maar vooral vol passie om altijd te willen winnen. Van wie zou hij het hebben…?
Hij wordt later echt wel de Arjan Robben van het eerste, …. let maar op!

Onze spits, onze goalgetter, …. Jason Geurtsen.
Wat een powerrrrrrr zit daarin zeg, houdt in zijn eentje alle verdedigers van de tegenpartij aan de gang. Fysiek ongekend sterk met een verwoestend hard schot en altijd scherp voor de goal. Klasse Jason!

Mohammed Amzil, onze allrounder en ook al een linkspoot.
Heeft een prachtig linkerbeen, maar kan vooral heel goed koppen en dat zie je niet zo vaak op deze leeftijd. Wil het liefst ook dag en nacht voetballen en heeft altijd een lach op zijn gezicht. Kan aanvallen en verdedigen en scoort ook nog regelmatig…. hoe compleet wil je het hebben! Fantastisch Mohammed!

Reda Saoudy, onze schaduwspits en ook al een linkspoot.
Niet de grootste van het stel maar is met zijn dribbels vliegensvlug.
Heeft sinds dat hij is overgekomen uit de FO9-2 al heel veel geleerd, zowel op als naast het veld. Maar wat toch het allerbelangrijkste is dat hij elke wedstrijd zijn goaltje meepikt. Gewoon, …… omdat hij dat het liefst doet! Goed bezig Reda!

Maar ondanks dat deze toppers hun ziel en zaligheid op het veld tonen zijn we niets zonder onze fantastische sponsors.
Daarvoor danken wij;

– Zuman gebruikte banden, Tiel.
– Amusementsbedrijf Reuvers, Tiel.
– Aannemersbedrijf Wallaard, Noordeloos.
– Van Kappel Groep, Vuren.

En dan ook nog al die andere ‘anonieme’ sponsors die het TEC hart op de juiste plek hebben en de TEC jeugd materieel en financieel ondersteunen daar waar nodig.

Nog één wedstrijd spelen voordat de winterstop begint en we aan een nieuw avontuur in de 1e klasse gaan beginnen. We kijken er nu al naar uit!

Namens de spelertjes en trainers van TEC FO9-1 wensen wij iedereen alvast prettige feestdagen!!!

JO9-1 Kampioen!

••UITNODIGING•••

Met nog twee wedstrijden te spelen zijn de jongens van TEC FO9-1 (F1) inmiddels al zeker van het kampioenschap in hun 2e klasse najaarscompetitie.

img_3174Aanstaande zaterdag 26-11-2016 om 09.30 uur staat de thuiswedstrijd tegen Teisterbanders op het programma. We willen hierbij dan ook iedereen uitnodigen om de jongens op sportpark De Lok te komen aanmoedigen.

De jongens zullen het geweldig vinden om het kampioenschap samen met hun ouders, opa’s en oma’s, vriendjes en vriendinnetjes maar ook alle andere TEC supporters te vieren.

KOMEN JULLIE OOK? ….. ene toeters, bellen en spandoeken zijn toegestaan hoor…

Tot zaterdagmorgen!

Aannemersbedrijf Wallaard sponsort JO9-1

Afgelopen week zijn de spelers en trainers van sv. TEC JO9-1 door adjunct-directeur Michael van de Berkt van aannemersbedrijf Wallaard uit Noordeloos verrast met nieuwe trainingspakken.

Onze dank gaat dan ook uit naar Michael van de Berkt van aannemersbedrijf Wallaard die alle Tielse sportclubs een zeer warm hart toedraagt.
Hij sponsort niet alleen onze voetballende jeugd, maar is ook een zeer gewaardeerde sponsor binnen de Tielse hockey, korfbal, tennis en wielren-wereld.
Tiel mag trots zijn op zo’n fantastische sponsor die de Tielse sportjeugd belangeloos ondersteunt.

Namens de spelertjes, trainers en ouders van sv. TEC FO9-1 willen wij nogmaals Michael en zijn vrouw Linda hartelijk danken.
Dankzij jullie ondersteuning zien de jongens er weer picobello uit!

IMG_3085 IMG_3091

Sinterklaas bij TEC – zondag 27 november

De inschrijving voor sinterklaas is gesloten. Bij vragen graag contact opnemen met de jeugdactiviteiten commissie.

sinterklaas-2016Zondag 27 november komt Sinterklaas met zijn Pieten op bezoek bij TEC om samen met ons zijn verjaardag te vieren. We zouden het erg leuk vinden als jij ook komt!

Het feest begint om 14:30 in het clubhuis van TEC. Het is voor alle jeugdleden van TEC tot en met 10 jaar en hun broertjes en zusjes tot en met 10 jaar. Ook (klein)kinderen van senior leden zijn welkom!

Zorg dat je erbij bent, dit wil je niet missen! Tot 27 november!

Namens Sinterklaas,

De JeugdActiviteitenCommissie