Category: G2

Samenwerking G-afdeling met Quality Options Foundation

Ook 2018 wordt weer een mooi jaar voor onze G-afdeling. We zijn benieuwd wat voor mooie initiatieven uit deze samenwerking zullen komen!

G1 8x Kampioen!

Het voetbalteam G1 van sv TEC zet ongekende reeks neer met 8 kampioenschappen op rij in twee maanden.
Het begon allemaal begin Mei door in de competitie 2e klasse Oost het kampioenschap binnen te halen. Daarna volgende tot afgelopen zaterdag 7 toernooien waarin werd deelgenomen. Deze werden alle winnend af gesloten:
20-05 Toernooi bij Jonge Kracht in Huissen
25-05 Toernooi bij FC Drieberen in Driebergen
27-05 Toernooi bij Vianen Vooruit in Vianen
03-06 Bartels Toernooi in Soest
10-06 1e wereldtoernooi Footgolf voor G teams in Spaarnwoude bij de Capital Cup
17-06 bij ASV Dronten in Dronten
24-06 Bij de Special Olympics regionale spelen in Groenlo

Voor deze mannen ongekend en fantastisch om mee te maken.
Wij als begeleiders van dit team zijn super trots op deze prestatie willen dit ook laten weten.

Ook de G2 van sv TEC heeft mooie resultaten gehaald in de bijgewoonde toernooien. Ook op dit team zijn we trots en gaan we een mooie tijd tegemoet.

Na de zomerstop gaan we als G-teams sv TEC weer mooie activiteiten organiseren. Te beginnen met ons 2e Ben de Gooijer* toernooi op 19 en 20 augustus bij sv TEC in Tiel.
Daarbij bestaat de G afdeling sv TEC in 2018, op 1 september 25 Jaar. Dit gaan we groot vieren.

We willen de G afdeling van sv TEC nog groter maken en voor de doelgroep een activiteit aanbieden op ieder niveau. Als er interesse is om een keer te komen kijken of mee te trainen, neem dan even contact op met ons. Mail naar gteamstec@mail.com voor een afspraak. Proeftrainingen zijn gratis.

G1 wint Proxsys Toernooi

Vrijdag 30 december 2016 is er weer een mooi zaalvoetbaltoernooi gespeeld bij het Proxsys toernooi in Gorinchem. Wij hebben daar met onze G1 en G2 van sv TEC gestreden om het kampioenschap. De G-teams van sv TEC staan bekend als echte cupfighters en dat werd vandaag weer waargemaakt door als 1e en 2e te eindigen. Beide teams hebben tot aan de laatste wedstrijd (finale) geen wedstrijd verloren en zelfs geen enkel doelpunt tegen gekregen. Dat te bedenken dat Nick voor beide teams de wedstrijden heeft gekeept omdat de doelverdediger van de G2 verhinderd was. De laatste finalewedstrijd werd voor de G2 gekeept door Dirk die fantastisch stond te kiepen maar er toch 1e door moest laten. Nick hield het doel voor de 11e keer schoon wat dan ook het kampioenschap voor de G1 betekende. Het was een prachtige wedstrijd vol spanning en vechtlust. Ze wilden beide niet verliezen maar het bleef een sportieve wedstrijd. Voor de G1 was deze dag de man van het toernooi Thom die 14 keer het doel trof. Voor de G2 was dit Robbie met 12 keer.

Het was een prima georganiseerd toernooi waar ze zeker volgend jaar weer heen gaan om onze titel te verdedigen. Een mooie afsluiter voor beide teams in 2016. Volgende week 7 januari weer een mooi toernooi in Veldhoven waar wij als titelhouder onze eer gaan verdedigen.

Allemaal een prachtig uiteinde van 2016 gewenst en een mooi begin van 2017!

De begeleiders G-Teams sv TEC , Jos en Henk

Ben de Gooijer toernooi 2017

Deze avond 22 november 2016 geweldig nieuws voor onze G-teams van sv TEC. Het succes van het 1e Ben de Gooijer* G-Voetbaltoernooi zal in 2017 zijn vervolg krijgen. Dit mede dankzij een fantastische sponsorbijdrage van Hotel van der Valk – Tiel.
Jan Rutgers en Elfi van der Valk willen we hiervoor bedanken namens alle spelers en begeleiding van G-Teams sv TEC.

Ben-de-Gooijer-Toernooi

G-Toernooi bij TEC

Op zaterdag 27 augustus organiseert TEC de hele dag een leuk en sportief G-Toernooi. Er komen totaal 15 teams.

Dank aan alle vrijwilligers en sponsors die dit mogelijk maken!
G-Voetbaltoernooi TECG-Voetbaltoernooi TEC 2

 

Nieuwe Sponsors voor G1 en G2

Afgelopen woensdag zijn de spelers & begeleiders van de G-Elftallen compleet in het nieuw gestoken door 11 sponsors.( zie foto )

Een nieuw wedstrijdtenue, trainingstenue, trainingspak, tas en regenjas werd overhandigd onder het toeziend oog van Wethouder Driessen.

De G-teams gaan dus als echte profs naar de wedstrijden toe!

[srizonfbalbum id=2]