Category: TEC ZA2

Zaterdag 2 zoekt spelers!

TEC zaterdag 2, uitkomend in reserve 3e klasse G (A-categorie) zoekt versterking voor het aankomende seizoen. Ons elftal traint 1x in de week op donderdagavond om 19:30. De thuiswedstrijden spelen we op zaterdag om 14.00.

We zijn op zoek naar vooral betrouwbare en gezellige spelers die ons zowel op het veld als in de kantine komen versterken. Heb je ervaring en kun je een aardig balletje trappen dan is dat natuurlijk mooi meegenomen.

Heb je interesse of vragen? Neem dan contact op door een mail te sturen naar: teczaterdag2@outlook.com .

Nieuwe Uit-tenues Zaterdag 2

Dit seizoen is onze Zaterdag 2 een mooie combi van ervaren spelers en jong instromend talent uit onze jeugd. Ze draaiden in de eerste periode goed mee in de middenmoot en nu ze lekker warm zijn gelopen zijn we benieuwd wat de prestaties in de tweede periode gaan worden.

Om ze een extra impuls te geven heeft sponsor “HVS Expertise & Taxatie – risico experts en schade taxateurs” ze mooie nieuwe uit-tenues van Nike geschonken zodat ze ook bij uitwedstrijden niet alleen met het spel maar ook met goede kleding kunnen imponeren.

Hartelijk dank hiervoor aan Erwin en Beanca van Santen van HVS Expertise & Taxatie! (rechts op de foto)

2016-17-zaterdag-2

Gemengde gevoelens na eerste bekerwedstrijd TEC Zaterdag 2

Een compleet verslag van deze wedstrijd is hier te vinden.

Verslag Derde Periode TEC ZA2

TEC Zaterdag twee heeft een geweldig seizoen afgesloten met een zwaar verdiend kampioenschap en een promotie naar de tweede klasse.

Hier het hagelnieuwe verslag van de derde periode door Pim Schreuders (met filmpjes!)

Hier zijn verslag van de eerste periode

Hier zijn verslag van de tweede periode

De TEC Redactie wil bij deze Pim enorm bedanken voor zijn leuke, informatieve en creatieve bijdragen die hij heeft geleverd voor onze website!

Wij staan open voor alle bijdragen van zulke kwaliteit, hopelijk krijgen we er in het nieuwe seizoen nog meer ook van andere teams.

TEC ZA 2 Kampioen

Na een zinderende wedstrijd waarbij TEC duidelijk de overhand en veel kansen maar moeilijk wist te scoren, wordt er in de blessuretijd nog het winnende doelpunt gemaakt .TEC wint terecht van Oranje Wit met 2-1 en wordt Kampioen Zaterdag 3e Klasse F

Het bestuur feliciteert de spelers en de begeleiders van TEC ZA 2 hartelijk met hun overwinning!

TEC ZA 2 Kampioen

 

Verslag Tweede Periode TEC ZA2

De redactie van de TEC website is altijd erg blij met de berichten die we van onze teams krijgen. Zo heeft Pim Schreuders zijn mooie verslag van de eerste periode van TEC Za2 gecontinueerd met dit tweede verslag van je raadt het al; de tweede periode van TEC Za2.

De resultaten van TEC zaterdag 2 in de tweede periode, het resterende programma en een aantal feitjes van en over TEC zaterdag 2 zijn te lezen in dit verslag.

 

Verslag Eerste Periode TEC ZA 2

De weg van Zaterdag 2 naar de eerste periode titel!

In dit verslag is te lezen hoe TEC Zaterdag 2 de eerste periodetitel binnen wist te slepen. Een samenvatting van de 8 gespeelde wedstrijden

Lees hier : <Verslag – TEC Zaterdag 2 pakt de eerste periode>

Met dank aan Pim Schreuders!