Categorie archief: Algemeen nieuws

jun 22

Nieuwe Jeugdcommissie

TEC blijft stappen zetten met onze groeiende jeugdafdeling! Om al onze plannen te kunnen verwezenlijken zijn ook meer mensen nodig, en daarom ben ik blij aan te kunnen kondigen dat de organisatie van TEC wordt uitgebreid met een volwaardige jeugdcommissie. Hiervoor hebben een aantal trouwe TEC’ers de handen ineen geslagen en samen de ambitie uitgesproken om de Jeugdafdeling te laten groeien in aantallen, kwaliteit en in aanzien. Dit zijn:

  • Martin Bauw, commissielid, liaison technische zaken. Martin is een ras TEC-er, ex-voetballer van het Eerste en een zeer actieve en geliefde jeugdtrainer. Martin houdt van structuur en van duidelijke communicatie. Hij heeft zich ten doel gesteld om de jeugdafdeling beter te structureren en organiseren.

  • Christan Hofman, commissielid, liaison technische zaken. Christan heeft eveneens een lange historie bij TEC maar ook bij SCR. Hij neemt een schat aan ervaring mee op alle gebied, zowel voetbal technisch, commercieel. als organisatorisch. Christan houdt van korte klappen en heeft ons als commissie overtuigd van de twee dagen regel. Wat dat inhoudt? We handelen binnen twee dagen en alle communicatie vindt plaats binnen twee dagen of er moeten specifieke afspraken over zijn gemaakt. Dat is daadkracht!

  • Leo van Kappel, commissielid, commercie. Leo is ondernemer pur sang, en om in onze missie te slagen zal dat goed van pas komen. In de afgelopen twee seizoenen heeft Leo als voetbalvader van zoon Alec bij TEC veel moois gezien maar vooral ook veel potentie. Hij is als geen ander in staat om ons een spiegel voor te houden en ons te laten zien waar onze zwakke punten liggen en waar onze de kansen liggen.

  • Ronny Versteeg, commissielid, sponsoring. Evenals Martin Bauw een ras TEC-er, ex-speler van TEC 1 en een zeer actieve trainer en vrijwilliger. Ronny heeft als geen ander de gave om mensen te enthousiasmeren en ervan te overtuigen dat de jeugd van TEC niet zonder sponsors kan. Bij TEC heeft de Jeugd nog plek! Niet alleen plek voor jeugdleden maar ook plek voor jeugdsponsors!

Tot slot ben ik trots te mogen melden dat ik in mijn nieuwe rol van Jeugdvoorzitter leiding mag geven aan en samen mag werken met deze vier kanonnen. Ik noem ze kanonnen want we gaan de komende jaren zo hard knallen dat niemand in de regio meer om de TEC Jeugd heen kan, vanwege de enorme daadkracht, positiviteit en met name sportiviteit die wij beogen te bewerkstelligen!

Daarbij zullen wij nauw samenwerken met de reeds bestaande commissies zoals bijvoorbeeld de Jeugdactiviteiten commissie. Wij willen ook graag alle jeugdleden en ouders bij onze missie betrekken, en daarom vraag ik jullie om je vooral rechtstreeks te melden bij één van ons als je ideeen, vragen of opmerkingen hebt.

Samen zijn wij TEC!

René Harte
Jeugdvoorzitter.

Van links naar rechts; Ronny Versteeg, Christan Hofman, René Harte, Martin Bauw, Leo van Kappel.

 

jun 19

Inlooptraining bij TEC

Alhoewel het seizoen is afgesloten is er voor de jeugd bij TEC nog steeds volop mogelijkheid om te blijven voetballen.

Op maandag tussen 18:00 en 19:00 is er training voor de mini’s (jongens en meisjes van 4 tot tot 6 jaar) en woensdag tussen 18:00 en 19:30 voor de jeugd van 6 en ouder. Dit is zowel voor jeugdleden van TEC als voor kinderen die graag kennis willen maken met voetbal en misschien lid willen worden van TEC.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met René Harte 06-12976177

jun 17

Aankondiging interim voorzitter Martin van Zon

Beste leden en donateurs,

Neem svp kennis van >> deze brief <<

Met vriendelijke groet

Bestuur sv TEC

 

mei 30

Instinct Keepers 3 Daagse bij TEC vanaf 7 Juni

Schrijf nu in op www.instinctsport.nl

mei 30

Inschrijven / Uitschrijven / Overschrijven

Met betrekking tot uw lidmaatschap vragen wij uw aandacht voor het volgende:

  • Wil je blijven voetballen bij TEC? Dat vinden we heel fijn, je hoeft niets te doen en je blijft automatisch lid.

  • Wil je lid worden van TEC? Dat kan met DIT FORMULIER.

  • Wil je overschrijven NAAR TEC? Ook dan moet je je eerst bij TEC inschrijven met DIT FORMULIER. Als je je overschrijft vóór 16 juni dan wordt de overschrijving automatisch geregeld per 1 juli. NB; na 16 juni kan je nog steeds overschrijven als je oude vereniging daarmee instemt. Dit is meestal geen probleem maar als je geen discussie wilt dan kan je je dus beter vóór 16 juni inschrijven bij TEC.

  • Wil je overschrijven van TEC naar een andere vereniging? Dan zul je je bij die vereniging in moeten schrijven. Zorg wel dat je aan je betalingsverplichting hebt voldaan voor het afgelopen seizoen, anders wordt de overschrijving geblokkeerd en kan je geen wedstrijden spelen.

  • Wil je stoppen met voetballen? Stuur dan een email naar info@svtec.nl met de naam en geboortedatum. Mondelingen afmeldingen al dan niet bij je trainer worden niet geaccepteerd als uitschrijving. Uitschrijven uiterlijk 30 juni 2017.

LET OP: spelers die niet aan hun betalingsverplichtingen hebben voldaan voor het seizoen 16/17 worden geblokkeerd en kunnen niet worden overgeschreven. Ook zullen ze het komend seizoen niet bij TEC mogen voetballen zolang ze er niet aan hebben voldaan. De controle en naleving hiervan wordt komend seizoen vele malen makkelijker door de invoering van de digitale spelerspas.

mei 29

Pieter van den Burg overleden

Wij zijn vol verbijstering, ongeloof en verslagenheid door het plotseling overlijden van onze voorzitter, Pieter van den Burg.

We stonden juist op het punt om samen met jou een feestje te gaan vieren. De afsluiting van een geslaagd seizoen met de voltallige selectie van TEC en een groot aantal genodigden. Maar net voor aanvang bereikte ons het droevige nieuws van je plotselinge overlijden. Niet te bevatten, onwerkelijk en niet te geloven dat jij niet meer in ons midden zult zijn Pieter.

Pieter had een duidelijke visie, en wilde TEC richting geven en een basis leggen voor de toekomst. Hij wilde TEC op de kaart zetten door er een gezonde en goed georganiseerde vereniging van te maken. Pieter zat dan ook nog vol met plannen die hij wilde uitvoeren en ideeën die nog verder uitgewerkt moesten worden.

Vol passie, overgave, toewijding en met een ongekende inzet heb je invulling gegeven aan je taak als voorzitter van TEC.  Het was zeker geen makkelijke periode, je kwam dan ook voor de nodige uitdagingen te staan. Je heb je echter niet van de wijs laten brengen en wist steeds de juiste richting te bepalen. Om die reden verdiende je terecht meer en meer respect binnen en buiten onze vereniging.

In de komende tijd zal ons dan ook pas echt duidelijk worden hoe groot de leegte is die je achter laat, hoe bijzonder je bent geweest voor TEC.

Pieter we gaan je héél erg missen. Bedankt voor alles wat je gedaan en bereikt hebt in het belang van TEC.

Een markante en creatieve Tielenaar en bovenal onze voorzitter is van ons heen gegaan.

Pieter van den Burg

26-03-1959 – 28-05-2017

mei 14

Kampioenen!

Afgelopen zaterdag was een heugelijke dag voor de volgende teams:

G1 – Huldiging vanwege hun Kampioenschap in de competitie

JO17-1 – Kampioen geworden van het JO17 toernooi bij MVV’58

JO9-2 – 2e geworden van het JO9 toernooi bij MVV’58

Allemaal van harte gefeliciteerd!

mei 08

Besturen TEC en Spakenburg schudden elkaar de hand

Afgelopen donderdag heeft een ontmoeting plaatsgevonden tussen een delegatie van de besturen van SV TEC en SV Spakenburg. Deze bijeenkomst is afgesloten met een handdruk tussen beide voorzitters.

De delegaties van beide verenigingen hebben met elkaar de gang van zaken rond de competitiewedstrijd tussen SV TEC en SV Spakenburg (gespeeld op 22 april jl, eindstand: 2-2) besproken. Uiteraard is daarbij gesproken over de wanordelijkheden die aan het eind van de wedstrijd hebben plaatsgevonden bij het clubhuis van SV TEC.

De besturen hebben in het gesprek alle thema’s benoemd en standpunten over en weer uitgewisseld. Dankzij dit constructieve gesprek is de lucht tussen de beide verenigingen geklaard. Overigens zal de KNVB inhoudelijk nog een uitspraak doen over de gebeurtenissen die op de wedstrijddag hebben plaatsgevonden.

Bestuur SV TEC en SV Spakenburg

mei 05

Voorbeschouwing TEC – Jong AZ

Wat in December 2016 nog voor ónmogelijk werd gehouden is nu twee wedstrijden voor het einde van de competitie tóch gerealiseerd. TEC heeft zich definitief op eigen kracht en zonder nacompetitie te spelen, kunnen handhaven in de Tweede Divisie. Opklimmen van de 3e Klasse naar de Tweede Divisie en je dan óók nóg weten veilig te spelen,is zonder meer een geweldige prestatie!

Echter de honger is nóg niet gestild, na de succesvolle reeks van de laatste weken is het behalen van de 3e Periodetitel een reële mogelijkheid. Het behalen van de periodetitel betekent deelname aan het hoofdtoernooi om de KNVB Beker zonder voorrondes te spelen.
Deze uitdaging wordt dan ook met beide handen aangegrepen door de spelersgroep en technische staf van TEC.

Geen gemakkelijke opgave overigens want, om dít doel te bereiken zal eerst kampioen Jong AZ en vervolgens VVSB verslagen moeten worden. Als Jong Sparta ook haar beide wedstrijden weet te winnen zal het beste doelsaldo van doorslaggevend zijn. In de laatste thuiswedstrijd staat er voor TEC dus véél op het spel, een wedstrijd die overigens best het predicaat “Topper” kan dragen. Was er namelijk een klassement gemaakt vanaf Januari 2017 dan hadden we kunnen spreken van de nr.1 tegen de nr.2. De kwaliteiten van Jong AZ zijn alom bekend en het is voor TEC dan ook bijzonder interessant om de krachten te meten met de kampioen van de Tweede Divisie.

Tevens zal na de wedstrijd een zevental spelers afscheid nemen van het thuispubliek, spelers die een grote bijdrage hebben geleverd aan de unieke opmars van TEC.

Reden genoeg dus om zaterdagavond aanwezig te zijn bij de (TOP)wedstrijd tussen TEC en Jong AZ op sportpark “De Lok” in Tiel. Steun TEC op weg naar een mogelijk nóg sensationeler slot van de competitie en maak er voor alle betrokkenen een grote happening.
Sta met z’n allen als een twaalfde man achter TEC, achter “Oranje”

De wedstrijd TEC – Jong AZ moet een kraker worden, een feest voor iedere voetballiefhebber.
Wordt het een volle bak zaterdagavond op “De Lok”?
We rekenen op u!

We gaan er niet vanuit maar ook bij verlies maken we er met z’n allen een feestje van om te vieren dat we volgende seizoen wéér Tweede Divisie spelen en om de vertrekkende spelers op passende wijze uit te zwaaien en te bedanken voor hun bijdrage.

Speciaal voor de wedstrijd tegen Jong AZ is er een evenement aangemaakt op Facebook, laat ons weten of ú er ook bij bent op 6 mei 2017 en nodig tevens uw vrienden uit voor dit evenement.
https://www.facebook.com/events/1873310439573671/

 

mei 05

Vertrekkende Spelers TEC

Na een zéér succesvolle periode zullen een zeven-tal spelers die hier nadrukkelijk een belangrijke bijdrage aan hebben geleverd,TEC gaan verlaten.
Eerder deze week hebben we het vertrek na 11 seizoenen van Nehemia Sanaky al belicht, met hem zal ook zijn jongere broer Joel Sanaky vertrekken naar WNC.
Joel volgde in de zomer van 2009 het voorbeeld van zijn broer Nehemia en heeft 8 seizoenen het voetbal publiek weten te vermaken met zijn technische hoogstandjes en zijn voorzetten op maat.

Erik van Dee kwam in de zomer van 2010 het team versterken.
Erik is gespecialiseerd in het uitschakelen van de spits van de tegenstander.
De echte TEC volgers herinneren zich vast de beslissingswedstrijd thuis tegen Nuenen nog wel, een heroïsche wedstrijd waarin Erik een verdedigende hoofdrol speelde en waarin promotie naar de Hoofdklasse bewerkstelligd werd.

Vanaf het seizoen 2011-2012 was ook Sven van Ingen te bewonderen in het oranje van TEC.
Na een moeizaam eerste seizoen in de voorhoede werd Sven vervolgens als verdediger al snel een echte publiekslieveling.
We kennen Sven allemaal als een kopsterke speler met inzet en strijdlust die ook nog eens heel dicht bij de supporters staat.

Eveneens in het seizoen 2011-2012 kwam Tielenaar Ibrahim Aliskan de gelederen van TEC versterken.
Als controleur op het middenveld was Ibo, zoals hij doorgaans genoemd wordt van grote toegevoegde waarde voor TEC. Met zijn rust, inzicht en uitstraling was het vanzelfsprekend dat Ibo uitgroeide tot aanvoerder van TEC, een rol die hem op het lijf geschreven was.

TEC had nadrukkelijk de stijgende lijn ingezet en met het aantrekken van Jip Bartels als spits voor het seizoen 2013-2014 was de TEC supporter verzekerd van doelpunten, véél doelpunten.
De sympathieke Utrechter die ooit een gouden toekomst leek te hebben bij Ajax kwam na veel blessureleed via Gery Vink op “De Lok” terecht. Binnen no time was de trefzekere Jip razend populair bij de TEC aanhang.
Naar mate TEC verder omhoog klom in de voetbal-hiërarchie werd het voor voetballers ook steeds aantrekkelijker om bij TEC te gaan voetballen.

Japanner Akihiro Takasawa was naar Nederland gekomen voor het voetbal-avontuur en vond dat bij TEC, hij veroverde al snel een plaats in de basis.
Met zijn loopvermogen wist Aki regelmatig mee op te komen om zodoende voor extra gevaar voorin te zorgen.
De selectie van TEC groeide de afgelopen jaren uit tot één van de betere amateur voetbalteams van Nederland.

Het is het succes en mede de verdienste van deze spelers die aan het einde van dit seizoen TEC gaan verlaten,dat TEC momenteel uitkomt in de Tweede Divisie en dat handhaving gerealiseerd is.

Wat kun je dan nog zeggen?

Nehemia, Joël, Erik, Sven, Ibo, Jip en Aki ! Super bedankt voor de unieke prestatie die jullie geleverd hebben en bedankt voor ál die mooie hoogtepunten op weg van de 3e Klasse naar de Tweede Divisie!
Succes en veel plezier bij jullie nieuwe avonturen!

Oudere berichten «