Category: Algemeen nieuws

mrt 14

Leden: houd je adres en telefoongegevens up-to-date!

Alle gegevens van onze leden worden door TEC in de KNVB administratie geregistreerd. Dit administratie systeem heet: “SportLink” en is ook gekoppeld aan de voetbal.nl app en website.

Gedurende het seizoen zien we regelmatig dat een e-mailadres, telefoonnummer (met name mobiel) en ook adressen van leden en vrijwilligers niet meer kloppen omdat deze tussentijds wijzigen.

Hierdoor komt het voor dat contributies niet geïnd kunnen worden, en mails van bijvoorbeeld bestuur, leiders of trainers niet aankomen. Iedereen is zelf verantwoordelijk voor het up to date houden van zijn of haar gegevens !

Ook voor een optimaal gebruik van de voetbal.nl App is het van belang dat je gegevens juist en volledig geregistreerd zijn in ons ledenbestand.

Aanvullingen en of wijzigingen kun je doorgeven via e-mailadres: info@svtec.nl

Tevens kun je via dit e-mailadres navraag doen over je contactgegevens zoals deze bij TEC bekend zijn.

Meer informatie over het gebruik van de voetbal.nl App kun je vinden op: https://support.sportlink.nl/nl/support/solutions/articles/9000124817-inloggen-en-registreren

 

mrt 13

JO19 Toernooi bij TEC

Op zaterdag 2 juni organiseert TEC dit jaar weer een toernooi voor JO19 teams. Dit toernooi is een ideale gelegenheid om het seizoen leuk en sportief af te sluiten. Het toernooi heeft een kleinschalig karakter waardoor je team geen nummer is maar een welkome gast!

We zijn nog op zoek naar enkele JO19 teams uitkomend in de tweede, derde of vierde klasse.

We zien graag je inschrijving tegemoet!

Inschrijvingen graag per email naar jeugdtoernooien@svtec.nl met de volgende informatie:

  • Naam vereniging
  • Team
  • Contactpersoon + email adres + telefoonnummer vanuit de vereniging
  • Contactpersoon + email adres + mobiel telefoonnummer van het team (als dat iemand anders is

mrt 12

AFC – TEC

Vanaf vandaag start de selectie van TEC met de voorbereiding op de cruciale uitwedstrijd tegen het Amsterdamse AFC.

De wedstrijd wordt zondag 18 maart gespeeld op Sportpark “Goed Genoeg” in Amsterdam.
Aanvang van de wedstrijd is 14:30 uur en uw steun is meer dan welkom!

mrt 08

Justin Bliekendaal Pupil van de Week

Zaterdag wacht TEC een ware krachttoer als kampioenkandidaat Kozakken Boys uit Werkendam op bezoek komt.

Gelukkig voor TEC is Justin Bliekendaal pupil van de week, de verwachting is dat Justin zijn solo over de linkerflank van het veld met een doelpunt zal bekronen. Mogelijk geeft Justin hiermee het goede voorbeeld aan de mannen van Frits en Gery. 

mrt 04

Uitnodiging ALV 23 maart – leden en donateurs

Beste leden en donateurs,

Hierbij nodigen we u graag uit voor de algemene ledenvergadering van s.v. TEC.

Datum: vrijdag 23 maart
Aanvang: 19.00 uur
Start: 19.30 uur
Locatie: clubhuis s.v. TEC

Mocht er een stemming nodig zijn, dan mogen alleen leden stemmen.
Donateurs mogen niet stemmen.

Hieronder vindt u de agenda en de stukken die behandeld worden:

>>Agenda algemene ledenvergadering s.v. TEC – 23 maart 2018
>>TEC Notulen – ledenvergadering 7-4-2017
>>Tielse Eendracht Combinatie – jaarrekening 2016-2017
>>Vacature algemene zaken
>>vacature PR & communicatie
>>vacature secretaris
>>vacature voorzitter

We hopen u te mogen begroeten.

Met vriendelijke groet,
Irina den Hartog

mrt 02

eb Personeelsdiensten Rivierenland toernooi 9 juni 2018

9 juni is het zover! De tweede editie van het EB personeelsdiensten jeugdtoernooi.

Zeven verenigingen zijn een unieke sportieve samenwerking aangegaan. Wij houden samen jaarlijks één groot toernooi voor de leeftijden O8 – O17. Alle teams van FC Lienden, MEC ’07, MVV ’58, RKTVC, TEC, Teisterbanders en Theole doen mee. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd dus wij nodigen alle sportieve teams van andere verenigingen uit om zich ook in te schrijven!

JO6 / JO7 – Locatie FC Lienden (Lienden)
JO8 / JO9 – Locatie RKTVC (Tiel)
JO10 / JO11 – Locatie TEC (Tiel)
JO12 / JO13 – Locatie Theole (Tiel)
JO14 / JO15 – Locatie Teisterbanders (Kerk Avezaath)
JO16 / JO17 – Locatie MVV ’58 (Meteren)
MO11 (7 tallen) / MO13 (7 tallen) / MO15 / MO17 – meisjes : Locatie MEC ’07 (Maurik)

De inschrijvingen stromen binnen dus als je mee wilt doen geef je team dan snel op voor de tweede editie van het EB personeelsdiensten Rivierenland jeugdtoernooi !
Dit kan per email naar : rivierenlandjeugdtoernooi@gmail.com

feb 22

Vacatures : Voorzitter, Secretaris, PR & Communicatie, Algemene Zaken

Heb je interesse om als bestuurslid mee te bouwen aan TEC? Of wil je misschien zelfs aan de leiding komen van de mooiste en snelst groeiende voetbalvereniging van Tiel?

Wie weet is één van deze vacatures iets voor jou:

Interesse? Neem contact op met de zittende (interim) voorzitter en secretaris, of stuur een email aan bestuursecretariaat@svtec.nl

(De Voorzitter en Secretaris treden af bij de ALV van 23 maart. Algemene Zaken en PR & Communicatie zijn nieuwe functies)

jan 29

TEC Jeugdopleiding Gecertificeerd

Tijdens een persconferentie die afgelopen zaterdag 27 januari werd gehouden in de business room van TEC ontving ik namens TEC uit handen van KNVB official Sander van Beuzekom het certificaat “Lokale Jeugdopleiding”. Dit certificaat wordt uitgereikt aan verenigingen die succesvol het KNVB kwaliteit & performance programma voor lokale jeugdopleidingen afronden. Dit is uniek in de regio, en zelfs landelijk is een dergelijk certificaat alleen weggelegd voor een kleine minderheid onder de amateurverenigingen,

Het certificaat is aan de ene kant de kroon op het werk voor iedereen die de afgelopen jaren hard heeft gewerkt aan het opbouwen van onze jeugdafdeling, en aan de andere kant het startschot om de mooiste jeugdopleiding van Tiel en omstreken te worden. Wij gaan dus zeker niet op onze lauweren rusten.

Een woord van dank is wel op zijn plaats, en ik zou daarbij een lange lijst namen kunnen noemen en het risico lopen mensen te vergeten. In de loop der jaren hebben velen op hun eigen manier wel zijn steentje bijgedragen. Dus in plaats van een lijst namen wil ik bij deze iedereen bedanken die de afgelopen jaren een positieve bijdrage hebben geleverd aan de jeugd van TEC en het imago van TEC in het algemeen: ALLE vrijwilligers, alle leden (jeugd en senioren) en alle ouders en familie. Een speciaal woord van dank voor ALLE sponsors, groot en klein! Samen zijn wij TEC en samen maken wij TEC tot de gezellige vereniging waar alle gelederen van de samenleving samen voetballen!

Heren senioren, dames senioren, G voetbal en natuurlijk onze JEUGD!

René Harte

 

jan 18

Overlijden Henk Belgers

Maandag ochtend bereikte ons het droeve nieuws dat onze oud voorzitter en bovenal clubman Henk Belgers op 80 jarige leeftijd is overleden.

Henk melde zich volgens de boeken medio mei 1964 aan bij TEC en was sindsdien actief op vele fronten bij TEC. Beter stellen we de vraag, wat heeft Henk niet gedaan binnen en voor TEC.

Henk was een echte liefhebber van het spelletje voetbal en buiten het zelf beoefenen ervan raakte hij zoals al aangegeven ook erg betrokken bij het totale verenigingsleven binnen TEC.

Of het nu ging om de bingoavonden, jeugdactiviteiten, elftalleider, kantinezaken je kunt het niet zo gek bedenken of Henk heeft er ooit een rol van betekenis in gespeeld.

Geruime tijd maakte Henk ook deel uit van het Hoofdbestuur, als penningmeester en ook zo’n 10 jaar als voorzitter. In de laatste rol wist hij TEC samen met secretaris Arend Spee vakkundig door een moeilijke periode te loodsen.

Ook na zijn periode als voorzitter bleef Henk zich actief inzetten voor TEC en ook al ging hij wat vaker naar zijn andere grote voetballiefde NEC toch was hij met grote regelmaat ook op De Lok te vinden.

We zijn Henk veel dank verschuldigd voor alles wat hij voor TEC heeft gedaan en heeft betekend.

We wensen Annie, Bas en Janette, Irma en John en de kleinkinderen veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies.

 

jan 17

Overlijden Anton Geurts | Uitstel FC Lisse – TEC

Na een kort ziekbed is dinsdagavond onze assistent-trainer van het 1e elftal, Anton Geurts overleden.

In verband met het overlijden van Anton is de voor zaterdag 20 januari geplande wedstrijd FC Lisse – TEC in de Tweede Divisie uitgesteld.