Categorie archief: Algemeen nieuws

aug 19

MATCHDAY!

Vandaag is het weer MATCHDAY! om 19:00 uur wordt er op De Lok afgetrapt in de voorronde van de KNVB Beker.

Plaatsing in het hoofdtoernooi is de inzet van de wedstrijd van vanavond.

Aangezien de nieuwe seizoenkaarten nog niet gereed zijn kunnen leden die ook dit seizoen weer lid zijn en of een donateur/seizoenkaart of AOW-kaart besteld hebben gratis naar binnen. Hetzelfde is van toepassing op de sponsorkaarten.

Bij de kassa liggen lijsten om het lidmaatschap eventueel te kunnen checken.

Op deze wijze kunnen nieuwe donateur/seizoenkaarthouders ook gratis naar binnen.

 

 

aug 15

Bestel nu je seizoenskaart

Nog even en dan start ook de competitie van de Tweede Divisie weer. Ook komend seizoen zullen er weer 17 wedstrijden op De Lok in Tiel worden afgewerkt. De vaste bezoekers weten inmiddels dat TEC haar supporters wil verwennen met aantrekkelijk en aanvallend voetbal.

Voor slechts € 98,00 kunt komt u in het bezit van de TEC seizoenkaart waarmee u toegang heeft bij alle 17 thuiswedstrijden van TEC in de Tweede Divisie.

Met deze aanbieding bespaart u € 72,00 de losse entree voor komend seizoen is vastgesteld op € 10,00 per wedstrijd.

aug 13

Training Jeugd begint weer

Vanaf komende week starten de eerste trainingen voor de jeugd weer. In dit bericht vindt je informatie met betrekking tot trainers, trainingstijden, de eerste wedstrijd en selectieprocedure (waar van toepassing).

Hou er rekening mee dat zaterdag 26 augustus de eerste wedstrijden of toernooien weer beginnen. Wij verwachten een 100% opkomst – van alle spelers.

Het trainingsschema en de veldindeling is >> hier << te vinden.

Contactgegevens van de trainers zijn >> hier << te vinden.

Alle spelers zijn ingedeeld op geboortejaar. In sommige gevallen wordt hiervan afgeweken. In dat geval neemt de jeugdafdeling contact op met de ouders of is dit reeds bij de speler bekend. Hieronder vindt je de voorlopige indeling op leeftijd. De komende weken zal de definitieve indeling gemaakt worden in de teams (JO9-1, JO9-2, JO11-1, JO11-2, JO13-1, JO13-2, etc)

Mini’s : Jongens èn meisjes geboren 2011, 2012, 2013
Trainer : Dennis van Os
Eerste training : Maandag 21 augustus 18:00

JO9 : Jongens èn meisjes geboren 2009, 2010
Trainers : Said Barkok, Karel van Mourik, vacature
Eerste training : Dinsdag 22 augustus 18:30
Eerste wedstrijd : Zaterdag 26 augustus van 9:00 tot 12:30 – UIT – Oranjestad Toernooi – sv Buren

JO11 : Jongens geboren 2007, 2008
Trainers : Martin Bauw, Ronny Versteeg, Patrick Velders, Miel Netten
Eerste training : Dinsdag 22 augustus 18:30
Eerste wedstrijd : Zaterdag 26 augustus van 9:00 tot 12:30 – UIT – Oranjestad Toernooi – sv Buren

JO13 : Jongens geboren 2005, 2006
Trainers : Christan Hofman, Dirk van Zetten, Edson Hansen, Robert van der Vliet
Eerste training : Maandag 21 augustus 18:30
Eerste wedstrijd : Zaterdag 26 augustus van 12:30 tot 17:00 – UIT – Oranjestad Toernooi – sv Buren

MO13 : Meisjes geboren in 2005 – 2008
Trainers : Ronald Kwint, Bertus Swinkels
Eerste training : Maandag 21 augustus 18:30
Eerste wedstrijd : Zaterdag 2 september 12:00 BZS, UIT-wedstrijd

 JO15 : Jongens en meisjes geboren 2003, 2004
Trainers : Peter van Empel, John Koehen
Eerste training – week 14 augustus, is door de trainers gecommuniceerd.

JO17 : Jongens en meisjes geboren 2001, 2002
Trainers : Abdullah Tan, Ali Batman
Eerste training – week 14 augustus, is door de trainers gecommuniceerd.

JO19 : Jongens geboren 1999, 2000. NB; Meisjes van deze leeftijd mogen meevoetballen met ons Dames team.
Trainers : Joey Smits, Mark Kroese
Eerste training : Maandag 21 augustus 19:30

 

aug 12

Bij TEC is voor de jeugd zat plek!

TEC heeft een groeiende jeugdafdeling en deze timmert hard aan de weg.

Onze trainersgroep heeft een duidelijke missie: alle spelers beter maken en daarbij het plezier in het voetbal niet uit het oog verliezen. Dat dit zijn vruchten afwerpt is duidelijk. Behalve dat de jeugd groeit worden er ieder seizoen meerdere teams kampioen en tonen scouts veel interesse. Zo zijn een aantal jongens uitgenodigd door de KNVB en FC Den Bosch. Eén van onze O11-pupillen heeft de overstap kunnen maken naar de jeugd van NEC.

We hebben voor iedere jeugdspeler – jongens en meisjes – een team dat past bij zijn ontwikkeling, zowel voor beginnende als ervaren spelers.

Ook buiten de training en de wedstrijden worden er veel activiteiten ondernomen voor de kinderen. Zo zijn Halloween en Sinterklaas een complete happening, en organiseren we iedere zomervakantie de Club Voetbaldagen.

Voor meer informatie neem contact op met:
René Harte – 06-12976177 / whatsapp / jeugdcommissie@svtec.nl

Direct lid worden van TEC ? Schrijf je dan in of over via deze LINK

Voetballen leer je bij TEC!!

aug 11

SVV Scheveningen – TEC

Aanstaande zaterdag, 12 augustus, speelt Scheveningen alweer haar derde oefenwedstrijd op eigen bodem en treedt dit maal aan tegen de tweede divisie club TEC uit Tiel.

Let op; de aanvangstijd is vastgesteld op 16.00 uur.
Wij kunnen rustig stellen dat er een bepaalde band tussen beide clubs is ontstaan en dat het heeft alles te maken met het feit dat één van onze hoofdsponsors, EB Personeelsdiensten, tevens hoofdsponsor is bij TEC.

Aan het begin van het vorig seizoen heeft Scheveningen op uitnodiging van Eelco Bekker, directeur van EB Personeelsdiensten, een oefenwedstrijd in Tiel gespeeld en toonde TEC zich een voortreffelijk gastheer. Nu is het onze beurt om er voor te zorgen dat onze gasten straks kunnen terugkijken op een geslaagd verblijf op Houtrust.

Wij hebben dan ook besloten om na de wedstrijd er een gezellige “3e helft “ van 18.00 uur tot 21.00 uur er aan vast te plakken. Voor de muzikale omlijsting is gezorgd, dus alle reden om in een gezellige sfeer uw verblijf op Houtrust tot 21.00 uur te verlengen.

Bestuur SVV Scheveningen,

Zo valt te lezen op de website van svv Scheveningen,http://www.svvscheveningen.nl/…/Scheveningen-TEC-m…/d,Nieuws

Wij van TEC hebben hier weinig aan toe te voegen, voor vele is het tenslotte nog vakantie en een dagje Scheveningen is altijd lekker.

De verenigingen Scheveningen en TEC zien u zaterdag graag op De Houtrust voor voetbal en een gezellige Derde helft!

jul 15

Interview Martin van Zon (de Gelderlander)

Interview met interim voorzitter Martin van Zon in de Gelderlander.

jul 13

Contributie en Clubcollect

>> Voor de tarieven kijk onderaan deze pagina

Ook TEC besteed de inning van contributies uit aan ClubCollect!

Ongetwijfeld hebben jullie ervaren dat TEC volop in beweging is. Er wordt een aantal slagen gemaakt om de club professioneler te besturen. Eén van deze slagen betreft de inning van de contributie. In het verleden kostte het vaak moeite alle contributies tijdig te innen. Dat willen we graag verbeteren.

ClubCollect
Vanaf komend jaar besteden we de inning uit aan ClubCollect, een organisatie die ruime ervaring heeft met het innen van contributies. Voor alle duidelijkheid: ClubCollect is geen incassobureau. Dit samenwerkingsverband levert zowel de leden als de club voordelen op. Het voordeel voor leden is het grote gebruiksgemak waarmee de betalingen voldaan kunnen worden en de mogelijkheid om in twee keer te betalen (voor gespreid betalen wordt een klein bedrag in rekening gebracht). Penningmeester en de ledenadministratie blijft voor de leden als contactpersoon bestaan, echter gaat de inning op een professionele manier.

Wat betekent dit samenwerkingsverband concreet?
ClubCollect neemt de administratieve verwerking van de contributie-inningen over. ClubCollect zal via SMS en e-mail contact opnemen met alle leden (zorg er daarom voor  dat de ledenadministratie recente en juiste contactgegevens van u heeft). De betaalverzoeken worden verstuurd via SMS en e-mail. Door op de link te klikken komt u op uw persoonlijke betaalpagina van ClubCollect en hier kunt u uw factuur inzien, downloaden en betalen. Hier kunt u ook kiezen om uw contributie in één keer te betalen of in twee termijnen. De betalingen verlopen via automatische incasso of via iDEAL.

Indien de club nog niet beschikt over uw (juiste) telefoonnummer en/of e-mailadres dan zult u binnenkort een brief ontvangen met een inlogcode voor een beveiligde webpagina waar u deze gegevens kunt invullen. U kunt de juiste gegevens uiteraard ook persoonlijk doorgeven aan de ledenadministratie of via www.clubcollect.com/goede-start. Leden die geen mailadres of mobiele nummer in gebruik hebben krijgen een brief van Clubcollect opgestuurd.

Persoonsgegevens

Een deel van uw persoonsgegevens (naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer) zal hiervoor worden verstrekt aan ClubCollect en zullen alleen zichtbaar zijn voor de penningmeester, voor ClubCollect en voor u als clublid. Deze verwerking is noodzakelijk ter uitvoering van het lidmaatschap van de vereniging, meer specifiek de verwerking van betalingsgegevens voor de verenigingscontributie. Deze verwerking zal plaatsvinden geheel conform de vereisten onder de Wet Bescherming Persoonsgegevens (art 8 onder b Wbp).

 U als clublid kunt erop vertrouwen dat uw gegevens veilig worden opgeslagen, niet voor andere doeleinden dan de contributiebetaling worden gebruikt en nooit aan derden worden verstrekt voor commerciële doeleinden. Meer informatie over de behandeling van persoonsgegevens door ClubCollect kunt u vinden op https://clubcollect.com/legal/privacy-statement.html.

 Wanneer u vragen heeft over bovenstaande neemt u dan contact op met de penningmeester/ledenadministratie. Voor meer informatie over ClubCollect verwijzen wij u graag naar de website www.clubcollect.com.

– Bestuur SV TEC

Contributie Seizoen 2017 – 2018

SENIOREN ; Geboren op of voor 31-12-1998;  per seizoen € 206,00

JUNIOREN ; Geboortejaren 1999 t/m 2004; per seizoen  € 152,00

PUPILLEN;  Geboortejaren 2005 t/m 2010; per seizoen € 128,00

MINI’S / Kabouters;  Geboortejaren 2011 t/m 2013; per seizoen € 74,00

DONATEUR/SEIZOENSKAART;  Geboren op of voor n.v.t.; per seizoen € 98,00

AOW-SEIZOENSKAART; Vanaf 65 jarige leeftijd op 1 juli 2017 ; per seizoen € 62,00

Inning vindt door ClubCollect plaats in een of twee keer.  Bij twee keer betalen wordt er een klein bedrag voor administratiekosten in rekening gebracht.

Voor uitzonderingen graag contact via ClubCollect account of te mailen naar info@svtec.nl

jun 27

Presentatie Nieuwe Kledinglijn

Deze week is aan het bestuur, de technische commissie en aan de trainers de nieuwe kledinglijn van TEC gepresenteerd. Hier is het afgelopen half jaar hard aan gewerkt door Jan Vissers. Recent zijn Martin Bauw en Christan Hofman hem bij komen staan. De doelstelling was een unieke en herkenbare kledinglijn samen te stellen, met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Ook op levertijden en continuïteit vanuit de leverancier is gelet. Omdat BICO al sinds jaar en dag hofleverancier is van TEC hebben zij de kans gekregen om samen met ons de kledinglijn te ontwikkelen.

En het resultaat, dat mag er zijn!

Van links naar rechts:

– trainingstenue
– uit-tenue
– wedstrijdtenue

 

 Van links naar rechts:

– trainersoutfit
– trainingspak
– nogmaals het wedstrijd tenue

jun 22

Nieuwe Jeugdcommissie

TEC blijft stappen zetten met onze groeiende jeugdafdeling! Om al onze plannen te kunnen verwezenlijken zijn ook meer mensen nodig, en daarom ben ik blij aan te kunnen kondigen dat de organisatie van TEC wordt uitgebreid met een volwaardige jeugdcommissie. Hiervoor hebben een aantal trouwe TEC’ers de handen ineen geslagen en samen de ambitie uitgesproken om de Jeugdafdeling te laten groeien in aantallen, kwaliteit en in aanzien. Dit zijn:

  • Martin Bauw, commissielid, liaison technische zaken. Martin is een ras TEC-er, ex-voetballer van het Eerste en een zeer actieve en geliefde jeugdtrainer. Martin houdt van structuur en van duidelijke communicatie. Hij heeft zich ten doel gesteld om de jeugdafdeling beter te structureren en organiseren.

  • Christan Hofman, commissielid, liaison technische zaken. Christan heeft eveneens een lange historie bij TEC maar ook bij SCR. Hij neemt een schat aan ervaring mee op alle gebied, zowel voetbal technisch, commercieel. als organisatorisch. Christan houdt van korte klappen en heeft ons als commissie overtuigd van de twee dagen regel. Wat dat inhoudt? We handelen binnen twee dagen en alle communicatie vindt plaats binnen twee dagen of er moeten specifieke afspraken over zijn gemaakt. Dat is daadkracht!

  • Leo van Kappel, commissielid, commercie. Leo is ondernemer pur sang, en om in onze missie te slagen zal dat goed van pas komen. In de afgelopen twee seizoenen heeft Leo als voetbalvader van zoon Alec bij TEC veel moois gezien maar vooral ook veel potentie. Hij is als geen ander in staat om ons een spiegel voor te houden en ons te laten zien waar onze zwakke punten liggen en waar onze de kansen liggen.

  • Ronny Versteeg, commissielid, sponsoring. Evenals Martin Bauw een ras TEC-er, ex-speler van TEC 1 en een zeer actieve trainer en vrijwilliger. Ronny heeft als geen ander de gave om mensen te enthousiasmeren en ervan te overtuigen dat de jeugd van TEC niet zonder sponsors kan. Bij TEC heeft de Jeugd nog plek! Niet alleen plek voor jeugdleden maar ook plek voor jeugdsponsors!

Tot slot ben ik trots te mogen melden dat ik in mijn nieuwe rol van Jeugdvoorzitter leiding mag geven aan en samen mag werken met deze vier kanonnen. Ik noem ze kanonnen want we gaan de komende jaren zo hard knallen dat niemand in de regio meer om de TEC Jeugd heen kan, vanwege de enorme daadkracht, positiviteit en met name sportiviteit die wij beogen te bewerkstelligen!

Daarbij zullen wij nauw samenwerken met de reeds bestaande commissies zoals bijvoorbeeld de Jeugdactiviteiten commissie. Wij willen ook graag alle jeugdleden en ouders bij onze missie betrekken, en daarom vraag ik jullie om je vooral rechtstreeks te melden bij één van ons als je ideeen, vragen of opmerkingen hebt.

Samen zijn wij TEC!

René Harte
Jeugdvoorzitter.

Van links naar rechts; Ronny Versteeg, Christan Hofman, René Harte, Martin Bauw, Leo van Kappel.

 

jun 17

Aankondiging interim voorzitter Martin van Zon

Beste leden en donateurs,

Neem svp kennis van >> deze brief <<

Met vriendelijke groet

Bestuur sv TEC

 

Oudere berichten «