Category: G1

Samenwerking G-afdeling met Quality Options Foundation

Ook 2018 wordt weer een mooi jaar voor onze G-afdeling. We zijn benieuwd wat voor mooie initiatieven uit deze samenwerking zullen komen!

G1 wint zaalvoetbal toernooi

Zaterdag 3 februari 2018. Deze dag begint als een traditie georganiseerd door de KNVB district Oost met een zaalvoetbaltoernooi. De teams ingedeeld in de klasse waar ze spelen en dus kon sv TEC G1 beginnen in de 1e Klasse. Daarin zaten nog 2 topteams en wel ATC 65 en Jonge Kracht. Het toernooi leverde mooie wedstrijden op en de top bleek weer eens gelijkwaardig te zijn. Het kwam dus aan tussen deze 3 teams op penalty’s. Hier hebben wij goede ervaringen mee en daarbij was Nick vandaag in een bloedvorm, als Gery dit had gezien dan was de plaats van Sebastiaan niet meer zeker geweest 😊. We hebben de penaltyserie dan ook gewonnen van Jonge kracht en daarna ATC 65. Een prachtig begin van het veelbelovende 2018. Wij als begeleiders worden maar verwend met zo’n groep en blijven super trots op deze mannen.

 

Henk van Verseveld

Begeleider G-Teams sv TEC

https://www.facebook.com/TECGteams

G1 8x Kampioen!

Het voetbalteam G1 van sv TEC zet ongekende reeks neer met 8 kampioenschappen op rij in twee maanden.
Het begon allemaal begin Mei door in de competitie 2e klasse Oost het kampioenschap binnen te halen. Daarna volgende tot afgelopen zaterdag 7 toernooien waarin werd deelgenomen. Deze werden alle winnend af gesloten:
20-05 Toernooi bij Jonge Kracht in Huissen
25-05 Toernooi bij FC Drieberen in Driebergen
27-05 Toernooi bij Vianen Vooruit in Vianen
03-06 Bartels Toernooi in Soest
10-06 1e wereldtoernooi Footgolf voor G teams in Spaarnwoude bij de Capital Cup
17-06 bij ASV Dronten in Dronten
24-06 Bij de Special Olympics regionale spelen in Groenlo

Voor deze mannen ongekend en fantastisch om mee te maken.
Wij als begeleiders van dit team zijn super trots op deze prestatie willen dit ook laten weten.

Ook de G2 van sv TEC heeft mooie resultaten gehaald in de bijgewoonde toernooien. Ook op dit team zijn we trots en gaan we een mooie tijd tegemoet.

Na de zomerstop gaan we als G-teams sv TEC weer mooie activiteiten organiseren. Te beginnen met ons 2e Ben de Gooijer* toernooi op 19 en 20 augustus bij sv TEC in Tiel.
Daarbij bestaat de G afdeling sv TEC in 2018, op 1 september 25 Jaar. Dit gaan we groot vieren.

We willen de G afdeling van sv TEC nog groter maken en voor de doelgroep een activiteit aanbieden op ieder niveau. Als er interesse is om een keer te komen kijken of mee te trainen, neem dan even contact op met ons. Mail naar gteamstec@mail.com voor een afspraak. Proeftrainingen zijn gratis.

G1 wint Proxsys Toernooi

Vrijdag 30 december 2016 is er weer een mooi zaalvoetbaltoernooi gespeeld bij het Proxsys toernooi in Gorinchem. Wij hebben daar met onze G1 en G2 van sv TEC gestreden om het kampioenschap. De G-teams van sv TEC staan bekend als echte cupfighters en dat werd vandaag weer waargemaakt door als 1e en 2e te eindigen. Beide teams hebben tot aan de laatste wedstrijd (finale) geen wedstrijd verloren en zelfs geen enkel doelpunt tegen gekregen. Dat te bedenken dat Nick voor beide teams de wedstrijden heeft gekeept omdat de doelverdediger van de G2 verhinderd was. De laatste finalewedstrijd werd voor de G2 gekeept door Dirk die fantastisch stond te kiepen maar er toch 1e door moest laten. Nick hield het doel voor de 11e keer schoon wat dan ook het kampioenschap voor de G1 betekende. Het was een prachtige wedstrijd vol spanning en vechtlust. Ze wilden beide niet verliezen maar het bleef een sportieve wedstrijd. Voor de G1 was deze dag de man van het toernooi Thom die 14 keer het doel trof. Voor de G2 was dit Robbie met 12 keer.

Het was een prima georganiseerd toernooi waar ze zeker volgend jaar weer heen gaan om onze titel te verdedigen. Een mooie afsluiter voor beide teams in 2016. Volgende week 7 januari weer een mooi toernooi in Veldhoven waar wij als titelhouder onze eer gaan verdedigen.

Allemaal een prachtig uiteinde van 2016 gewenst en een mooi begin van 2017!

De begeleiders G-Teams sv TEC , Jos en Henk

G1 wordt tweede in Zaalvoetbaltoernooi

Zondag 18 december 2016. Het 1e zaaltoernooi voor de G1 van sv TEC gespeeld bij de stichting voetbal promotie Den Bosch.

Na 9 wedstrijden met daarin 7x winst en 2x gelijk zijn we 2e geworden. Het was een lange dag van 8 uur ochtends tot 6 uur in de avond voordat we weer in Tiel waren. Toch een beetje teleurgesteld omdat we er zo dichtbij waren. De mannen hebben het geweldig gedaan.

Nick stond zeer als de beste zijn doel te verdedigen. Thomas was na zijn positiewissel van voor naar achter een onmisbare schakel en kon door zijn snelheid alles verdedigend aan. Michael moest even wennen aan het binnen spelen en werd iedere wedstrijd beter. Thom was in zijn hum en kon zijn voetbaltechniek tonen waardoor er altijd weer gevaar was. Bart was vandaag de grote man. Hij was het meest ervaren in de zaal en dat was goed te zien. Hij maakte de meest belangrijke doelpunten en was door de positiewissel met Thomas een belangrijk aanspeelpunt in de voorhoede. De wissels Dirk en Ruben hebben het perfect gedaan, zonder morren en met een inzet van jewelste zorgde ze voor het extra gevaar. Dit kwam tot uiting bij Ruben die met de minste speeltijd toch topscoorder werd met 6 doelpunten. Verder maakte Bart er 5, Thom er 4, Thomas 3, Michael 2 en Dirk 1 doelpunt.
Het was weer even voetballen tegen de grote concurrenten van de afdeling zuid en we hebben laten zien dat we nog steeds tot de beste behoren. Dit geeft vertrouwen naar de aankomende zaal toernooien.
We hebben er zin in en zijn trots op deze mannen!

De begeleiders G1 van sv TEC , Jos en Henk

 

Ben de Gooijer toernooi 2017

Deze avond 22 november 2016 geweldig nieuws voor onze G-teams van sv TEC. Het succes van het 1e Ben de Gooijer* G-Voetbaltoernooi zal in 2017 zijn vervolg krijgen. Dit mede dankzij een fantastische sponsorbijdrage van Hotel van der Valk – Tiel.
Jan Rutgers en Elfi van der Valk willen we hiervoor bedanken namens alle spelers en begeleiding van G-Teams sv TEC.

Ben-de-Gooijer-Toernooi

G1 dingt mee naar 832 zaaltoernooi kampioenschap

Zaterdag 18 december zal het G1 team sv TEC weer meedoen met het groot opgezette zaalvoetbal toernooi in Den Bosch. We zullen zien of we dit jaar weer net zo succesvol zullen zijn met de zaaltoernooien als voorgaande jaren. Onze mannen hebben er in ieder geval zin in.
Misschien tot daar, want aanmoedigen mag altijd!

832-den-bosch

832-toernooi

 

Verslag van het zaalvoetbaltoernooi G-teams in Haren

Afgelopen week deed de webredactie een oproep aan alle TEC leden en sympathisanten om vooral je nieuws te delen met de redactie. Hartelijk dank aan Keeper Nick Brouwer van TEC G1 die vandaag het spits afbijt met zijn mooie verslag van het succes van TEC G1 bij het zaalvoetbaltoernooi in Haren.

0Vandaag 10 september een zaaltoernooi in Haaren. Voor de eerste keer deden we mee aan dit zaaltoernooi. We speelde in totaal 5 vijf wedstijden, 3 groeps wedstrijden en 2 knock out fase.

Wij speelde de eerste wedstrijd tegen Haaren United – een wedstijd waarin we op een te klein veld speelde en we verloren de eerste wedstrijd met 3-4.
Toen gingen we naar de organisatie om te vragen of het veld niet groter gemaakt kon worden en ze gingen overleggen met resultaat het veld werd iets groter gemaakt waardoor we met meer ruimte konden voetballen.
7De tweede wedstrijd speelde we tegen Waterkant een wedstrijd die we makkelijk wisten te winnen, we stonden al met 10-0 voor en toen ging Tommy eruit en de tegenstander mocht van ons met zes man voetballen.
We speelde de derde wedstrijd tegen RKKSV g1, die wedstrijd moesten we winnen om nog mee te mogen doen om de eerste vier plekken en dat deden we in een wedstrijd die op en neer ging en ook veel doelpunten vielen, de wedstrijd eindigde in een 6-4 overwinning voor sv TEC. Daarna gingen we even wat eten voordat we in de halve finale gingen spelen.
Toen was het zover de halve finale tegen RKKSV g2 waar we het ons moeilijk maakte, we kwamen al snel met 0-1 achter. Maar toen gingen we drukken en met succes we wonnen de wedstrijd met 3-1 en dus gingen we naar de finale.
8De finale was voor ons een finale die we goed voetbalde, positief tegen elkaar, goed over speelde en elkaar goed aan stuurde. We wonnen uit eindelijk de finale met 6-1 van Haaren United, die we de eerste wedstrijd hadden verloren, maar we hebben de schade goed hersteld en zijn eerste geworden.
We gingen met zijn alle de beker op halen en we kregen ook nog een wisselbeker mee naar huis, die wisselbeker mogen we een jaar bij ons houden.
Tommy, Ruben, Thomas Michael, Nick en Jos we mogen trots zijn op deze prestatie, twee toernooien gewonnen, we kunnen trots zijn met dit resultaat!
Volgende week gaan we de competitie in daar gaan we ook het beste eruit halen!

Keeper Nick Brouwer.

10

G-Toernooi bij TEC

Op zaterdag 27 augustus organiseert TEC de hele dag een leuk en sportief G-Toernooi. Er komen totaal 15 teams.

Dank aan alle vrijwilligers en sponsors die dit mogelijk maken!
G-Voetbaltoernooi TECG-Voetbaltoernooi TEC 2

 

Nieuwe Sponsors voor G1 en G2

Afgelopen woensdag zijn de spelers & begeleiders van de G-Elftallen compleet in het nieuw gestoken door 11 sponsors.( zie foto )

Een nieuw wedstrijdtenue, trainingstenue, trainingspak, tas en regenjas werd overhandigd onder het toeziend oog van Wethouder Driessen.

De G-teams gaan dus als echte profs naar de wedstrijden toe!

[srizonfbalbum id=2]