Category: Jeugd teams

mrt 13

Geen boek compleet zonder Thijmen Verbeek

Het Jumbo/TEC plaatjes boek is natuurlijk niet compleet zonder Thijmen Verbeek van de JO17-1. Helaas was er buiten de schuld van Thijmen ergens wat fout gegaan waardoor zijn foto in ieders boek moest ontbreken… tot vandaag!
TEC heeft zijn plaatje alsnog laten afdrukken en kan hij in het boek erbij geplakt worden door iedereen. Deze week worden de plaatjes uitgedeeld aan de teams!
Ook heeft Thijmen als eerste de mooie poster mogen ontvangen uit handen van Jan Vissers van de Technische Commissie. Gelukkig hebben we dit zo op kunnen lossen en getuigen de foto’s van een blije Thijmen 

mrt 08

Voetbalacademie Ruben Schaken

Voetbalacademie Ruben Schaken zal later van start gaan, namelijk op vrijdag 23 maart. Er zijn nog enkele plaatsen over dus ben jij veldspeler of keeper en wil je werken aan je voetbalskills, schrijf je dan snel in! Dat kan door een email te sturen naar info@instinctsport.nl

mrt 02

eb Personeelsdiensten Rivierenland toernooi 9 juni 2018

9 juni is het zover! De tweede editie van het EB personeelsdiensten jeugdtoernooi.

Zeven verenigingen zijn een unieke sportieve samenwerking aangegaan. Wij houden samen jaarlijks één groot toernooi voor de leeftijden O8 – O17. Alle teams van FC Lienden, MEC ’07, MVV ’58, RKTVC, TEC, Teisterbanders en Theole doen mee. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd dus wij nodigen alle sportieve teams van andere verenigingen uit om zich ook in te schrijven!

JO6 / JO7 – Locatie FC Lienden (Lienden)
JO8 / JO9 – Locatie RKTVC (Tiel)
JO10 / JO11 – Locatie TEC (Tiel)
JO12 / JO13 – Locatie Theole (Tiel)
JO14 / JO15 – Locatie Teisterbanders (Kerk Avezaath)
JO16 / JO17 – Locatie MVV ’58 (Meteren)
MO11 (7 tallen) / MO13 (7 tallen) / MO15 / MO17 – meisjes : Locatie MEC ’07 (Maurik)

De inschrijvingen stromen binnen dus als je mee wilt doen geef je team dan snel op voor de tweede editie van het EB personeelsdiensten Rivierenland jeugdtoernooi !
Dit kan per email naar : rivierenlandjeugdtoernooi@gmail.com

feb 07

Voetbal Academie Ruben Schaken bij s.v. TEC

Vrijdag middag 2 februari was Ruben Schaken aanwezig bij TEC om de komst van zijn voetbal academie naar onze vereniging te bekrachtigen. In een zeer prettig gesprek maakte hij zijn enthousiasme meer dan duidelijk om 23 maart aanstaande van start te gaan. Samen met Keeper INSTINCT zal er met veel overgave training gegeven worden aan de deelnemers.

Met gevarieerde oefenstof gaat hij veel plezier aan de trainingen geven zodat iedere deelnemer de kleine kneepjes van het vak kan leren. Het is mogelijk om als lid van TEC jezelf aan te melden maar ook leden van andere verenigingen zijn van harte welkom. Laat deze unieke gelegenheid om je bij te laten scholen door ex/betaald voetbal spelers niet aan je voorbij gaan.

Meld je nu aan voor de voetbal academie Ruben Schaken.

Wacht niet te lang want vol = vol

jan 05

JUMBO ACTIE

JUMBO ACTIE | TEC

Nog 10 dagen en dan start de Jumbo De Kranshof Tiel sportplaatjesactie!
Bij elke €10,- aan boodschappen ontvang je een pakje plaatjes.
De actie loopt vanaf 15 januari t/m 11 maart 2018.

Lukt het jou om alle plaatjes bij elkaar te sparen?

 

dec 28

MO13 | Zaalvoetbal | Winterstop

Wat doe je als het winterstop is, en je hebt zin om te voetballen?

Trainer Ronald en Bertus wisten er wel raad mee 🙂

 

 

 

sep 10

Ouderavonden in september

Voor ouders van TEC jeugdspelers worden er binnenkort twee ouderavonden georganiseerd in de kantine. Hoofd Jeugdopleiding Frits van den Berk zal een presentatie geven over de jeugdvoetbal bij TEC waarna er een mogelijkheid is voor het stellen van vragen.

De data zijn:

Dinsdag 19 september om 20:15 – Ouders van spelers (j/m) van de Mini’s, O9, O11 en O13

Donderdag 21 september om 20:15 – Ouders van spelers (j/m) van de  O15, O17 en O19

Wij hopen een grote opkomst!

René Harte
Jeugdvoorzitter

aug 17

Daan Disveld trainer JO9-1

Het heeft even geduurd maar de trainers positie voor de JO9-1 is op de valreep voor het nieuwe seizoen ingevuld. Wij zijn heel blij dat DAAN DISVELD onze jonge talenten wil komen trainen.
Daan is verdediger in ons Eerste elftal en is in het bezit van een TC3 Jeugd diploma. Hij heeft veel ervaring opgedaan met het trainen van de jeugd bij NEC en Union.
Wij verwelkomen Daan bij het trainers gilde en wensen hem veel plezier en succes bij de TEC Jeugdafdeling! Dankzij Daan wordt er een hele mooie brug geslagen tussen het Eerste en onze jeugd.

aug 16

FC Schalke ’04 bij sv TEC

FC Schalke 04 bij SV TEC!

De inschrijvingen lopen erg hard! Dus wees er snel bij!

 

Nog even en dan gaat het voetbalseizoen weer van start! Naast het feit dat dit natuurlijk al erg leuk is hebben wij nog meer goed nieuws. Schalke 04 komt namelijk bij jouw voetbalvereniging voetbaldagen organiseren. Heb je altijd al onder begeleiding van Schalke 04 trainers willen voetballen? Dan is dit jouw kans! In de herfstvakantie worden de voetbaldagen bij sv TEC! georganiseerd.

Je hebt hierbij keuze uit 1 dag trainen of 1 dag trainen plus een stadiontour bij de Veltins arena! De kosten van dit evenement zijn:

Schalke 04 clinic €59,95
Schalke 04 clinic + stadiontour €99,-

Bij beide opties ontvang je een officieel Schalke 04 T-shirt!

Voor meer informatie of aanmelden, kijk op http://schalkeauftournee.nl/schalke-auf-tournee-tiel/

Leden van SV TEC! ontvangen € 10,- als zij zich inschrijven voor 31 augustus.
Code: S04KORTING

Dit is jouw kans!

 

 

 

aug 13

Selectie training JO19-1

Om een goed begin te maken aan het nieuwe seizoen zoekt onze JO19-1 nog een aantal spelers. Was je gestopt met voetbal en wil je het voetbal weer oppakken? Voetbal je al bij een vereniging maar heb je redenen om de overstap naar TEC te willen maken? Grijp nu je kans en maak kennis met TEC JO19-1

Doe maandag 21 augustus om 19:30 mee met de selectietraining bij TEC en maak kennis met onze zeer ervaren trainers Mark Kroese en Joey Smits en ontdek waarom Mark een NEC trainingspak draagt.

Om met dit team een mooi seizoen te draaien hebben we een uitstekende sponsor gevonden in Van Kappel Bandenservice die heeft gezorgd voor tenues, trainingstenues en trainingspakken. Ongeacht de prestaties gaat dit team in ieder geval goed voor de dag komen 😉

TEC JO19-1 komt uit in de derde klasse Zuid 1, en speelt onder andere competitie tegen RKTVC JO19-2, SCZ en Wadenoijen.

Ze trainen vanaf 21 augustus iedere maandag en woensdag van 19:30 tot 21:00.

Heb je interesse? Meld je dan bij Mark Kroese : 06-2073 8676