Categorie archief: Jeugd teams

jun 22

TEC zoekt jeugdtrainers

Dat TEC 1 uitkomt in de Tweede Divisie, daar zijn we allemaal trots op.

Nog trotser zijn wij op onze kleine maar groeiende jeugdafdeling, waar we de afgelopen 3 jaar gegroeid zijn van zeven naar 11 teams. En het einde is nog lang niet in zicht. Ons geheim? Bevlogen trainers en een strakke organisatie.

Wij zijn momenteel nog op zoek naar een trainer voor de JO9-1 (tweede klasse) en voor de JO11-2 (3e klasse). Zij trainen twee keer in de week en hebben iedere zaterdagmorgen een wedstrijd.

Ben jij de bevlogen trainer die we zoeken en heb jij ervaring met het trainen van kinderen in de leeftijd van 6 tot 10 jaar? Ben je komend seizoen beschikbaar om een leuke uitdaging als jeugdtrainer bij TEC aan te gaan? Neem dan zsm contact met ons op: 06-12976177 (René Harte) of jeugdcommissie@svtec.nl

Redenen waarom onze trainers met plezier trainen bij TEC:
– Onze kleine gezellige jeugdafdeling (11 jeugdteams) waar iedereen elkaar kent
– De zeer ervaren Technische commissie die de trainers actief ondersteunt.
– Mogelijkheden tot opleiding, binnen de club of bij de KNVB
– Begeleiding door hoofdtrainer Frits van den Berk, oud-KNVB docent die ook de opleiding binnen de club verzorgt.
– Gratis toegang tot thuiswedstrijden van TEC 1

 

jun 22

Nieuwe Jeugdcommissie

TEC blijft stappen zetten met onze groeiende jeugdafdeling! Om al onze plannen te kunnen verwezenlijken zijn ook meer mensen nodig, en daarom ben ik blij aan te kunnen kondigen dat de organisatie van TEC wordt uitgebreid met een volwaardige jeugdcommissie. Hiervoor hebben een aantal trouwe TEC’ers de handen ineen geslagen en samen de ambitie uitgesproken om de Jeugdafdeling te laten groeien in aantallen, kwaliteit en in aanzien. Dit zijn:

  • Martin Bauw, commissielid, liaison technische zaken. Martin is een ras TEC-er, ex-voetballer van het Eerste en een zeer actieve en geliefde jeugdtrainer. Martin houdt van structuur en van duidelijke communicatie. Hij heeft zich ten doel gesteld om de jeugdafdeling beter te structureren en organiseren.

  • Christan Hofman, commissielid, liaison technische zaken. Christan heeft eveneens een lange historie bij TEC maar ook bij SCR. Hij neemt een schat aan ervaring mee op alle gebied, zowel voetbal technisch, commercieel. als organisatorisch. Christan houdt van korte klappen en heeft ons als commissie overtuigd van de twee dagen regel. Wat dat inhoudt? We handelen binnen twee dagen en alle communicatie vindt plaats binnen twee dagen of er moeten specifieke afspraken over zijn gemaakt. Dat is daadkracht!

  • Leo van Kappel, commissielid, commercie. Leo is ondernemer pur sang, en om in onze missie te slagen zal dat goed van pas komen. In de afgelopen twee seizoenen heeft Leo als voetbalvader van zoon Alec bij TEC veel moois gezien maar vooral ook veel potentie. Hij is als geen ander in staat om ons een spiegel voor te houden en ons te laten zien waar onze zwakke punten liggen en waar onze de kansen liggen.

  • Ronny Versteeg, commissielid, sponsoring. Evenals Martin Bauw een ras TEC-er, ex-speler van TEC 1 en een zeer actieve trainer en vrijwilliger. Ronny heeft als geen ander de gave om mensen te enthousiasmeren en ervan te overtuigen dat de jeugd van TEC niet zonder sponsors kan. Bij TEC heeft de Jeugd nog plek! Niet alleen plek voor jeugdleden maar ook plek voor jeugdsponsors!

Tot slot ben ik trots te mogen melden dat ik in mijn nieuwe rol van Jeugdvoorzitter leiding mag geven aan en samen mag werken met deze vier kanonnen. Ik noem ze kanonnen want we gaan de komende jaren zo hard knallen dat niemand in de regio meer om de TEC Jeugd heen kan, vanwege de enorme daadkracht, positiviteit en met name sportiviteit die wij beogen te bewerkstelligen!

Daarbij zullen wij nauw samenwerken met de reeds bestaande commissies zoals bijvoorbeeld de Jeugdactiviteiten commissie. Wij willen ook graag alle jeugdleden en ouders bij onze missie betrekken, en daarom vraag ik jullie om je vooral rechtstreeks te melden bij één van ons als je ideeen, vragen of opmerkingen hebt.

Samen zijn wij TEC!

René Harte
Jeugdvoorzitter.

Van links naar rechts; Ronny Versteeg, Christan Hofman, René Harte, Martin Bauw, Leo van Kappel.

 

jun 18

Slotdag

Het seizoen 2016-2017 werd op 17 juni waardig afgesloten met een sportief “mixed” jeugdtoernooi. Onder leiding van onze jeugdtrainers werden vier teams samengesteld uit de verschillende leeftijd categorieën JO9, JO11 en JO13. Met welluidende teamnamen zoals Ajax en Feyenoord kwamen zij ieder twee keer tegen elkaar uit. Dat ze plezier hadden spreekt vanzelf, en ook uit de beelden!

jun 11

Zaterdag 17 juni Slotdag

Aanstaande zaterdag sluiten we het seizoen af met een leuke voetbalactiviteit voor de jeugdleden en aspirant jeugdleden: een zogenaamd “Mixed toernooi”. Inschrijven kan zaterdag om 9:30. Om 9:45 maken we de teams en om 10:00 zal de eerste wedstrijd zijn.

Samenstellen van het team zal gebeuren door loting. 6 tegen 6 op kwart veld.

Afhankelijk van het aantal teams zijn we rond 12:00 klaar. Uiteraard is de kantine open!

 

apr 21

Indy van Dijk pupil van de week

André Krul, keeper van Spakenburg heeft nú al slapeloze nachten!
Zaterdag heeft hij de moeilijkste klus ooit, namelijk;

Indy! 10 jaar, speelt bij TEC M013-1 en pupil van de week,en die gaat het Krul knap lastig maken! Krul weet namelijk donders goed, dat Indy een fan-tas-tische voetbalster is!

Wil jij André Krul zien zweten en Indy zien scoren? Kom dan zaterdag naar de wedstrijd TEC – Spakenburg!

apr 17

Jeugdteams nieuw seizoen – bovenbouw

De technische commissie en de trainers hebben de eerste vergaderingen gehad om vooruit te blikken naar het komend seizoen.

  • Het belangrijkste nieuws is dat we komend seizoen met 100% zekerheid een JO19 team zullen hebben, met een gediplomeerde trainer.

Met de kennis die we nu hebben voorzien we het komend seizoen in de bovenbouw minimaal de volgende teams en trainers:

JO15-1 * tweede klasse – Trainers John Koehen en Peter van Empel
JO17-1 * derde klasse – Trainers Appie Tan, en vacature
JO19-1 * derde klasse – Trainers Mark Kroese, en vacature

Ons uitgangspunt is dat iedere groep twee trainers heeft. We hebben dus nog een paar plekken die ingevuld moeten worden. Voor de indeling van de spelers in de teams gaan we uit van de volgende principes:

In eerste instantie wordt naar leeftijd ingedeeld:

JO15 = spelers geboren in 2003 en 2004
JO17 = spelers geboren in 2001 en 2002
JO19 = spelers geboren in 1999 en 2000

Daarna wordt gekeken naar de individuele kwaliteiten van de spelers. Als een tweedejaarsspeler meer weerstand aan kan heeft het de voorkeur om hem een jaar eerder door te schuiven naar een hogere leeftijdscategorie, dus bijvoorbeeld van de JO17 naar de JO19.

De trainers en de technische staf zijn bezig om een voorlopige indeling te maken. Zodra deze gereed is zal deze met de ouders en de spelers gedeeld worden. In de eerste weken van het nieuwe seizoen kunnen hier nog veranderingen in komen, het uitgangspunt is dat deze definitief zal zijn bij de eerste competitiewedstrijd.

De algemene tijdslijnen voor de indeling zijn:

Woensdag 23 augustus/donderdag 24 augustus  – eerste training (laatste week zomervakantie)
Zaterdag 2 september – eerste (beker-) wedstrijd / eerste indeling in teams
Woensdag 6 september/donderdag 7 september  – laatste selectietraining, definitieve indeling

Per team kan hier nog van afgeweken worden. Als dat gebeurt dan wordt dat met de spelers kortgesloten.

Als je vragen hebt over de procedure of als je je wilt aanmelden als trainer of leider neem dan per email contact op met Wim de Bie: technischezaken@svtec.nl

mrt 28

eb Personeelsdiensten Rivierenland toernooi


TEC is samen met vier andere vereniging uit de regio Tiel een unieke samenwerking aangegaan! Wij werken samen door op één dag – 20 mei – een groot toernooi te geven voor alle leeftijden O8 – O15 (en MO17) :

Het “EB personeelsdiensten Rivierenland jeugdtoernooi”

Behalve TEC doen ook Theole, RKTVC, Teisterbanders en MEC’07 mee waarbij iedere vereniging een bepaalde groep teams voor haar rekening neemt:

MEC ’07 (Maurik) : JO8 / JO9 – 1e klasse t/m 6e klasse
RKTVC (Tiel) : JO10 / JO11 – 1e klasse tot 6e klasse
TEC (Tiel) : JO12 / JO13 – 1e klasse tot 6e klasse
Theole (Tiel) : JO14 / JO15 – Hoofdklasse tot 5e klasse
Teisterbanders (Kerk Avezaath) : MO11 (7 tallen) / MO13 (7 tallen) / MO15 / MO17 – meisjes

Alle teams van deze verenigingen zullen deelnemen aan dit toernooi en we mogen ook een groot aantal teams van andere verenigingen verwelkomen!

Voor alle toernooien geldt:

• Teams worden op sterkte ingeschreven, in een poule van 5
• Ieder team speelt 4 wedstrijden
• Alle teams krijgen een prijs

We hebben nog maar een paar plekken over voor deelnemende teams:

JO15, 1x Hoofdklasse JO15
JO11, 1x Eerste klasse en 1x derde of vierde klasse
JO9, 2x Eerste klasse en 1x tweede klasse
MO11, 1x tweede of derde klasse

Geinteresseerden kunnen zich per email mailden: rivierenlandjeugdtoernooi@gmail.com

mrt 23

Jeugdteams nieuw seizoen – onderbouw

Regeren is vooruitzien! De tweede helft van dit seizoen is nog maar net begonnen en nu al hebben de technische commissie en de trainers de eerste vergadering gehad om vooruit te blikken naar het komend seizoen met een focus op de onderbouw.

Ook met de bovenbouw trainers (JO15, JO17, JO19) zal voor het eind van deze maand overleg plaatsvinden zodat we kunnen berichten wat daar de werkwijze gaat worden.

Met de kennis die we nu hebben voorzien we het komend seizoen in de onderbouw minimaal de volgende teams en trainers:

JO7 / mini’s
JO9-1 * eerste/tweede klasse
JO9-2 * derde  klasse
JO9-3 * vijfde klasse
JO11-1 * eerste klasse – trainer Martin Bauw, assistent Ronny Versteeg
JO11-2 * derde klasse – trainer Danny Rensen, assistent Patrick Velders
JO11-3 * vijfde klasse
JO13-1 * tweede klasse – trainer Christan Hofman, assistent trainer Dirk van Zetten
JO13-2 * vierde/vijfde klasse – trainer Robert van der Vliet, assistent trainer vacature
MO13-1/MO11-1 * 7-tal derde klasse – trainer Bertus Swinkels
MO15-1 * 7-tal derde klasse

Voor een aantal teams moeten we dus op zoek naar een trainer, waarbij een aantal kandidaten al in het vizier is. Voor de indeling van de spelers in de teams gaan we uit van de volgende principes:

In eerste instantie wordt naar leeftijd ingedeeld:

JO7 / mini’s = spelers geboren in 2011, 2012 en 2013
JO9 = spelers geboren in 2009 en 2010
JO11 = spelers geboren in 2007 en 2008
JO13 = spelers geboren in 2005 en 2006

Vervolgens wordt bij het indelen naar een 1e, 2e of 3e team gekeken naar de individuele kwaliteiten van de spelers. Deze indeling wordt gemaakt aan het begin van het seizoen, na de zomervakantie. Om tot een indeling te komen zullen de leeftijdsgroepen JO9, JO11 en JO13 maximaal vijf keer gezamenlijk trainen zodat de trainers een goed beeld kunnen krijgen van de spelers. Dit biedt ook ruimte om eventuele nieuwkomers op hun eigen niveau in te kunnen delen en niet in de plekken die “over blijven”. De definitieve indeling zal bekend worden gemaakt na woensdag 6 september.

De tijdslijnen zijn:

Woensdag 23 augustus/donderdag 24 augustus :
– eerste training (laatste week zomervakantie)
Zaterdag 2 september :
– eerste (beker-) wedstrijd / eerste indeling in teams
Woensdag 6 september/donderdag 7 september :
– laatste selectietraining

Als je vragen hebt over de procedure of als je je wilt aanmelden als trainer of leider neem dan per email contact op met Wim de Bie: technischezaken@svtec.nl

mrt 20

TEC Zoekt Jeugdtrainers!

Voor onze groeiende jeugdafdeling is TEC op zoek naar enthousiaste trainers.

We zoeken PER DIRECT een leuke trainer voor ons JO9-3 team. Ze trainen twee keer in de week en spelen iedere zaterdagochtend een competitiewedstrijd. Ook voor de JO15-2 zijn we op zoek naar een (assistent) trainer / coach, met name om hun competitiewedstrijden te leiden op zaterdag. Ook zij trainen twee keer in de week.

Voor het komend seizoen willen we graag nu al in gesprek komen met trainers die interesse hebben om bij TEC te komen trainen. Wij zoeken voor twee standaard jeugdelftallen trainers met een TC3 of TC3-Jeugd diploma. Maar ook voor de overige elftallen hebben we trainers nodig die van wanten weten ook al hoeven die dan niet per se een diploma te hebben (al is dat natuurlijk wel een pré).

Onze meiden afdeling is groeiende. Wij verwachten dat we het komend seizoen zowel een MO13 als MO15 team hebben. Ook hier zoeken we specifiek trainers waarvan onze meiden niet alleen wat kunnen leren maar die ook gezelligheid en saamhorigheid kunnen brengen – wat voor meidenteams nog belangrijker is dan voor jongens.

Het Eerste van TEC maakt voor het eerst sinds meer dan 50 jaar weer landelijk furore. De Technische Commissie heeft zich ten doel gesteld dit ook te gaan bereiken met de jeugdafdeling. Onze jeugdpiramide moet weer breed en hoog worden en plaats bieden voor alle niveau’s. Dit kan alleen als alle teams een goede trainer krijgen ongeacht op welk niveau ze spelen. Jij als trainer bent voor ons dus HEEL belangrijk en daarom krijg jij van de vereniging alle benodigde aandacht en ondersteuning.

Heb jij zin om mee te bouwen aan een jeugdafdeling met nieuw elan? Meer weten? Neem contact met ons op!

jeugdcommissie@svtec.nl

06-12976177 (ook whatsapp)

 

 

mrt 20

Spandoeken maken met de Lokside op 1 april

Oudere berichten «