Categorie archief: Jeugd teams

apr 21

Indy van Dijk pupil van de week

André Krul, keeper van Spakenburg heeft nú al slapeloze nachten!
Zaterdag heeft hij de moeilijkste klus ooit, namelijk;

Indy! 10 jaar, speelt bij TEC M013-1 en pupil van de week,en die gaat het Krul knap lastig maken! Krul weet namelijk donders goed, dat Indy een fan-tas-tische voetbalster is!

Wil jij André Krul zien zweten en Indy zien scoren? Kom dan zaterdag naar de wedstrijd TEC – Spakenburg!

apr 17

Jeugdteams nieuw seizoen – bovenbouw

De technische commissie en de trainers hebben de eerste vergaderingen gehad om vooruit te blikken naar het komend seizoen.

  • Het belangrijkste nieuws is dat we komend seizoen met 100% zekerheid een JO19 team zullen hebben, met een gediplomeerde trainer.

Met de kennis die we nu hebben voorzien we het komend seizoen in de bovenbouw minimaal de volgende teams en trainers:

JO15-1 * tweede klasse – Trainers John Koehen en Peter van Empel
JO17-1 * derde klasse – Trainers Appie Tan, en vacature
JO19-1 * derde klasse – Trainers Mark Kroese, en vacature

Ons uitgangspunt is dat iedere groep twee trainers heeft. We hebben dus nog een paar plekken die ingevuld moeten worden. Voor de indeling van de spelers in de teams gaan we uit van de volgende principes:

In eerste instantie wordt naar leeftijd ingedeeld:

JO15 = spelers geboren in 2003 en 2004
JO17 = spelers geboren in 2001 en 2002
JO19 = spelers geboren in 1999 en 2000

Daarna wordt gekeken naar de individuele kwaliteiten van de spelers. Als een tweedejaarsspeler meer weerstand aan kan heeft het de voorkeur om hem een jaar eerder door te schuiven naar een hogere leeftijdscategorie, dus bijvoorbeeld van de JO17 naar de JO19.

De trainers en de technische staf zijn bezig om een voorlopige indeling te maken. Zodra deze gereed is zal deze met de ouders en de spelers gedeeld worden. In de eerste weken van het nieuwe seizoen kunnen hier nog veranderingen in komen, het uitgangspunt is dat deze definitief zal zijn bij de eerste competitiewedstrijd.

De algemene tijdslijnen voor de indeling zijn:

Woensdag 23 augustus/donderdag 24 augustus  – eerste training (laatste week zomervakantie)
Zaterdag 2 september – eerste (beker-) wedstrijd / eerste indeling in teams
Woensdag 6 september/donderdag 7 september  – laatste selectietraining, definitieve indeling

Per team kan hier nog van afgeweken worden. Als dat gebeurt dan wordt dat met de spelers kortgesloten.

Als je vragen hebt over de procedure of als je je wilt aanmelden als trainer of leider neem dan per email contact op met Wim de Bie: [email protected]

mrt 28

eb Personeelsdiensten Rivierenland toernooi


TEC is samen met vier andere vereniging uit de regio Tiel een unieke samenwerking aangegaan! Wij werken samen door op één dag – 20 mei – een groot toernooi te geven voor alle leeftijden O8 – O15 (en MO17) :

Het “EB personeelsdiensten Rivierenland jeugdtoernooi”

Behalve TEC doen ook Theole, RKTVC, Teisterbanders en MEC’07 mee waarbij iedere vereniging een bepaalde groep teams voor haar rekening neemt:

MEC ’07 (Maurik) : JO8 / JO9 – 1e klasse t/m 6e klasse
RKTVC (Tiel) : JO10 / JO11 – 1e klasse tot 6e klasse
TEC (Tiel) : JO12 / JO13 – 1e klasse tot 6e klasse
Theole (Tiel) : JO14 / JO15 – Hoofdklasse tot 5e klasse
Teisterbanders (Kerk Avezaath) : MO11 (7 tallen) / MO13 (7 tallen) / MO15 / MO17 – meisjes

Alle teams van deze verenigingen zullen deelnemen aan dit toernooi en we mogen ook een groot aantal teams van andere verenigingen verwelkomen!

Voor alle toernooien geldt:

• Teams worden op sterkte ingeschreven, in een poule van 5
• Ieder team speelt 4 wedstrijden
• Alle teams krijgen een prijs

We hebben nog maar een paar plekken over voor deelnemende teams:

JO15, 1x Hoofdklasse JO15
JO11, 1x Eerste klasse en 1x derde of vierde klasse
JO9, 2x Eerste klasse en 1x tweede klasse
MO11, 1x tweede of derde klasse

Geinteresseerden kunnen zich per email mailden: [email protected]

mrt 23

Jeugdteams nieuw seizoen – onderbouw

Regeren is vooruitzien! De tweede helft van dit seizoen is nog maar net begonnen en nu al hebben de technische commissie en de trainers de eerste vergadering gehad om vooruit te blikken naar het komend seizoen met een focus op de onderbouw.

Ook met de bovenbouw trainers (JO15, JO17, JO19) zal voor het eind van deze maand overleg plaatsvinden zodat we kunnen berichten wat daar de werkwijze gaat worden.

Met de kennis die we nu hebben voorzien we het komend seizoen in de onderbouw minimaal de volgende teams en trainers:

JO7 / mini’s
JO9-1 * eerste/tweede klasse
JO9-2 * derde  klasse
JO9-3 * vijfde klasse
JO11-1 * eerste klasse – trainer Martin Bauw, assistent Ronny Versteeg
JO11-2 * derde klasse – trainer Danny Rensen, assistent Patrick Velders
JO11-3 * vijfde klasse
JO13-1 * tweede klasse – trainer Christan Hofman, assistent trainer Dirk van Zetten
JO13-2 * vierde/vijfde klasse – trainer Robert van der Vliet, assistent trainer vacature
MO13-1/MO11-1 * 7-tal derde klasse – trainer Bertus Swinkels
MO15-1 * 7-tal derde klasse

Voor een aantal teams moeten we dus op zoek naar een trainer, waarbij een aantal kandidaten al in het vizier is. Voor de indeling van de spelers in de teams gaan we uit van de volgende principes:

In eerste instantie wordt naar leeftijd ingedeeld:

JO7 / mini’s = spelers geboren in 2011, 2012 en 2013
JO9 = spelers geboren in 2009 en 2010
JO11 = spelers geboren in 2007 en 2008
JO13 = spelers geboren in 2005 en 2006

Vervolgens wordt bij het indelen naar een 1e, 2e of 3e team gekeken naar de individuele kwaliteiten van de spelers. Deze indeling wordt gemaakt aan het begin van het seizoen, na de zomervakantie. Om tot een indeling te komen zullen de leeftijdsgroepen JO9, JO11 en JO13 maximaal vijf keer gezamenlijk trainen zodat de trainers een goed beeld kunnen krijgen van de spelers. Dit biedt ook ruimte om eventuele nieuwkomers op hun eigen niveau in te kunnen delen en niet in de plekken die “over blijven”. De definitieve indeling zal bekend worden gemaakt na woensdag 6 september.

De tijdslijnen zijn:

Woensdag 23 augustus/donderdag 24 augustus :
– eerste training (laatste week zomervakantie)
Zaterdag 2 september :
– eerste (beker-) wedstrijd / eerste indeling in teams
Woensdag 6 september/donderdag 7 september :
– laatste selectietraining

Als je vragen hebt over de procedure of als je je wilt aanmelden als trainer of leider neem dan per email contact op met Wim de Bie: [email protected]

mrt 20

TEC Zoekt Jeugdtrainers!

Voor onze groeiende jeugdafdeling is TEC op zoek naar enthousiaste trainers.

We zoeken PER DIRECT een leuke trainer voor ons JO9-3 team. Ze trainen twee keer in de week en spelen iedere zaterdagochtend een competitiewedstrijd. Ook voor de JO15-2 zijn we op zoek naar een (assistent) trainer / coach, met name om hun competitiewedstrijden te leiden op zaterdag. Ook zij trainen twee keer in de week.

Voor het komend seizoen willen we graag nu al in gesprek komen met trainers die interesse hebben om bij TEC te komen trainen. Wij zoeken voor twee standaard jeugdelftallen trainers met een TC3 of TC3-Jeugd diploma. Maar ook voor de overige elftallen hebben we trainers nodig die van wanten weten ook al hoeven die dan niet per se een diploma te hebben (al is dat natuurlijk wel een pré).

Onze meiden afdeling is groeiende. Wij verwachten dat we het komend seizoen zowel een MO13 als MO15 team hebben. Ook hier zoeken we specifiek trainers waarvan onze meiden niet alleen wat kunnen leren maar die ook gezelligheid en saamhorigheid kunnen brengen – wat voor meidenteams nog belangrijker is dan voor jongens.

Het Eerste van TEC maakt voor het eerst sinds meer dan 50 jaar weer landelijk furore. De Technische Commissie heeft zich ten doel gesteld dit ook te gaan bereiken met de jeugdafdeling. Onze jeugdpiramide moet weer breed en hoog worden en plaats bieden voor alle niveau’s. Dit kan alleen als alle teams een goede trainer krijgen ongeacht op welk niveau ze spelen. Jij als trainer bent voor ons dus HEEL belangrijk en daarom krijg jij van de vereniging alle benodigde aandacht en ondersteuning.

Heb jij zin om mee te bouwen aan een jeugdafdeling met nieuw elan? Meer weten? Neem contact met ons op!

[email protected]

06-12976177 (ook whatsapp)

 

 

mrt 20

Spandoeken maken met de Lokside op 1 april

mrt 17

Jeugdclinics bij TEC

Vanaf volgende week woensdag 22 maart gaan we weer van start met de voetbalclinics voor de jeugd van 6 t/m 12 jaar. Net als vorig jaar zullen Hoofdtrainer Frits van der Berk en ex-KNVB docent Mac Saptenno de kinderen een leuke en leerzame voetbalmiddag bezorgen. Alle kinderen die zich om 14:30 melden op het kunstgrasveld naast de kantine zijn welkom! Inschrijven is dus niet nodig, en je hoeft ook GEEN lid te zijn van TEC. We willen graag dat alle Tielse jeugd kennis maakt met voetbal bij TEC.
Iedere woensdag van 14:30 tot 15:45

mrt 02

Ajax Kids on Tour bij TEC!

Afgelopen maandag was het dan zo ver: de Ajax Kids club kwam langs bij onze mooie vereniging. Met de spelersbus, Lucky de mascotte en 8 trainers waren ze er helemaal klaar voor om zowel ’s morgens als ’s middags een groep van ruim 100 kinderen op te vangen.

Er was een parcours van 8 activiteiten waar de kinderen in groepjes doorheen gingen. De enthousiaste Ajax trainers maakten er een geweldig leuk en leerzaam voetbaldagje van!

Zie hier de foto’s die door een professionele fotograaf van Ajax zijn gemaakt:

>> Foto’s ochtendsessie

>> Foto’s middagsessie

Hartelijk dank aan alle vrijwilligers in de kantine en rond het veld, en aan Ajax Kids Club voor het organiseren van dit geweldige evenement.

feb 23

Eieren zoeken en Midgetvoetgolf

Zoals ieder jaar wordt er bij TEC weer een leuk evenement georganiseerd op Tweede Paasdag. We beginnen met eieren zoeken voor de jeugdspelers van de Mini’s, O9 en O11. Wie het gouden ei vindt wint een prijs!

Hierna worden de TEC velden omgetoverd tot een heuse midgetgolfbaan. Maar omdat wij een voetbalvereniging zijn gebruiken wij daar uiteraard geen golfballetjes en sticks voor maar onze benen en een bal! Dit is voor alle leeftijden dus de hele familie mag meedoen.

Net als bij ècht midgetgolf ga je met een groepje naar keuze een parcours af. Je krijgt allemaal een kaart en je houdt zelf per hole de stand bij. Wie het hele parcours heeft afgelegd krijgt van de jeugd activiteiten commissie nog een lekkere verrassing.

Aanvang eieren zoeken 11:00

Verwacht einde 13:00

 

feb 21

Abderrahman Lakbibchi Pupil van de Week

Aberrahman Lakbibchi oftewel “Appie” zoals iedereen hem kent heeft deze week de eer om de pupil van de week te mogen zijn. Appie voetbalt al vanaf zijn vijfde bij TEC en had al op die leeftijd een geweldige dribbel en passeerbeweging. Nu is hij middenvelder in het JO13-1 team waarvan hij ook de aanvoerder is.

Vrijdag om 20:00 mag hij aftrappen tegen Jong FC Twente. Zij staan onder zware druk om van de laatste plaats af te komen en dat zal alleen maar erger worden als onze onverschrokken Appie op de keeper afsnelt om hem even uit te proberen.

Oudere berichten «