Category: Jeugd teams

sep 10

Ouderavonden in september

Voor ouders van TEC jeugdspelers worden er binnenkort twee ouderavonden georganiseerd in de kantine. Hoofd Jeugdopleiding Frits van den Berk zal een presentatie geven over de jeugdvoetbal bij TEC waarna er een mogelijkheid is voor het stellen van vragen.

De data zijn:

Dinsdag 19 september om 20:15 – Ouders van spelers (j/m) van de Mini’s, O9, O11 en O13

Donderdag 21 september om 20:15 – Ouders van spelers (j/m) van de  O15, O17 en O19

Wij hopen een grote opkomst!

René Harte
Jeugdvoorzitter

aug 17

Daan Disveld trainer JO9-1

Het heeft even geduurd maar de trainers positie voor de JO9-1 is op de valreep voor het nieuwe seizoen ingevuld. Wij zijn heel blij dat DAAN DISVELD onze jonge talenten wil komen trainen.
Daan is verdediger in ons Eerste elftal en is in het bezit van een TC3 Jeugd diploma. Hij heeft veel ervaring opgedaan met het trainen van de jeugd bij NEC en Union.
Wij verwelkomen Daan bij het trainers gilde en wensen hem veel plezier en succes bij de TEC Jeugdafdeling! Dankzij Daan wordt er een hele mooie brug geslagen tussen het Eerste en onze jeugd.

aug 16

FC Schalke ’04 bij sv TEC

FC Schalke 04 bij SV TEC!

De inschrijvingen lopen erg hard! Dus wees er snel bij!

 

Nog even en dan gaat het voetbalseizoen weer van start! Naast het feit dat dit natuurlijk al erg leuk is hebben wij nog meer goed nieuws. Schalke 04 komt namelijk bij jouw voetbalvereniging voetbaldagen organiseren. Heb je altijd al onder begeleiding van Schalke 04 trainers willen voetballen? Dan is dit jouw kans! In de herfstvakantie worden de voetbaldagen bij sv TEC! georganiseerd.

Je hebt hierbij keuze uit 1 dag trainen of 1 dag trainen plus een stadiontour bij de Veltins arena! De kosten van dit evenement zijn:

Schalke 04 clinic €59,95
Schalke 04 clinic + stadiontour €99,-

Bij beide opties ontvang je een officieel Schalke 04 T-shirt!

Voor meer informatie of aanmelden, kijk op http://schalkeauftournee.nl/schalke-auf-tournee-tiel/

Leden van SV TEC! ontvangen € 10,- als zij zich inschrijven voor 31 augustus.
Code: S04KORTING

Dit is jouw kans!

 

 

 

aug 13

Selectie training JO19-1

Om een goed begin te maken aan het nieuwe seizoen zoekt onze JO19-1 nog een aantal spelers. Was je gestopt met voetbal en wil je het voetbal weer oppakken? Voetbal je al bij een vereniging maar heb je redenen om de overstap naar TEC te willen maken? Grijp nu je kans en maak kennis met TEC JO19-1

Doe maandag 21 augustus om 19:30 mee met de selectietraining bij TEC en maak kennis met onze zeer ervaren trainers Mark Kroese en Joey Smits en ontdek waarom Mark een NEC trainingspak draagt.

Om met dit team een mooi seizoen te draaien hebben we een uitstekende sponsor gevonden in Van Kappel Bandenservice die heeft gezorgd voor tenues, trainingstenues en trainingspakken. Ongeacht de prestaties gaat dit team in ieder geval goed voor de dag komen 😉

TEC JO19-1 komt uit in de derde klasse Zuid 1, en speelt onder andere competitie tegen RKTVC JO19-2, SCZ en Wadenoijen.

Ze trainen vanaf 21 augustus iedere maandag en woensdag van 19:30 tot 21:00.

Heb je interesse? Meld je dan bij Mark Kroese : 06-2073 8676

 

 

aug 13

Training Jeugd begint weer

Vanaf komende week starten de eerste trainingen voor de jeugd weer. In dit bericht vindt je informatie met betrekking tot trainers, trainingstijden, de eerste wedstrijd en selectieprocedure (waar van toepassing).

Hou er rekening mee dat zaterdag 26 augustus de eerste wedstrijden of toernooien weer beginnen. Wij verwachten een 100% opkomst – van alle spelers.

Het trainingsschema en de veldindeling is >> hier << te vinden.

Contactgegevens van de trainers zijn >> hier << te vinden.

Alle spelers zijn ingedeeld op geboortejaar. In sommige gevallen wordt hiervan afgeweken. In dat geval neemt de jeugdafdeling contact op met de ouders of is dit reeds bij de speler bekend. Hieronder vindt je de voorlopige indeling op leeftijd. De komende weken zal de definitieve indeling gemaakt worden in de teams (JO9-1, JO9-2, JO11-1, JO11-2, JO13-1, JO13-2, etc)

Mini’s : Jongens èn meisjes geboren 2011, 2012, 2013
Trainer : Dennis van Os
Eerste training : Maandag 21 augustus 18:00

JO9 : Jongens èn meisjes geboren 2009, 2010
Trainers : Said Barkok, Karel van Mourik, vacature
Eerste training : Dinsdag 22 augustus 18:30
Eerste wedstrijd : Zaterdag 26 augustus van 9:00 tot 12:30 – UIT – Oranjestad Toernooi – sv Buren

JO11 : Jongens geboren 2007, 2008
Trainers : Martin Bauw, Ronny Versteeg, Patrick Velders, Miel Netten
Eerste training : Dinsdag 22 augustus 18:30
Eerste wedstrijd : Zaterdag 26 augustus van 9:00 tot 12:30 – UIT – Oranjestad Toernooi – sv Buren

JO13 : Jongens geboren 2005, 2006
Trainers : Christan Hofman, Dirk van Zetten, Edson Hansen, Robert van der Vliet
Eerste training : Maandag 21 augustus 18:30
Eerste wedstrijd : Zaterdag 26 augustus van 12:30 tot 17:00 – UIT – Oranjestad Toernooi – sv Buren

MO13 : Meisjes geboren in 2005 – 2008
Trainers : Ronald Kwint, Bertus Swinkels
Eerste training : Maandag 21 augustus 18:30
Eerste wedstrijd : Zaterdag 2 september 12:00 BZS, UIT-wedstrijd

 JO15 : Jongens en meisjes geboren 2003, 2004
Trainers : Peter van Empel, John Koehen
Eerste training – week 14 augustus, is door de trainers gecommuniceerd.

JO17 : Jongens en meisjes geboren 2001, 2002
Trainers : Abdullah Tan, Ali Batman
Eerste training – week 14 augustus, is door de trainers gecommuniceerd.

JO19 : Jongens geboren 1999, 2000. NB; Meisjes van deze leeftijd mogen meevoetballen met ons Dames team.
Trainers : Joey Smits, Mark Kroese
Eerste training : Maandag 21 augustus 19:30

 

aug 11

Club Voetbaldagen 2017

Ook dit jaar organiseerde TEC weer de Club Voetbaldagen. Drie dagen vol voetbalplezier voor de jeugd van zes tot en met twaalf jaar. Gelukkig bleek er niets van de weersverwachting te kloppen en hadden de deelnemertjes drie geweldig mooie dagen zonder ook maar één spatje regen! Met trainers Ed, Danny, Karel, Ruud en René waren de jonge talenten in goede handen en was er vooral veel voetbal activiteit. Vanaf 10 uur lekker twee uur lang lekker werken aan de bal bekwaamheid, vervolgens de heerlijke lunch verzorgd door Anne-May Reuvers en Jolanda Blankenstein. Vervolgens een uurtje ontspanning met de jaarlijks terugkerende penalty bokaal, bingo en voetbalquiz. En dan in de middag lekker partijen in het grote Landen Toernooi! Ook werd er iedere dag een aantal onderdelen van de zevenkamp gespeeld.

De winnaars van de zevenkamp en het Landen Toernooi werden aan het eind van de Club Voetbaldagen gehuldigd bij aanwezigheid van alle ouders. Moe maar voldaan met de belofte om volgend jaar weer mee te doen namen de deelnemertjes afscheid.

Hartelijk dank aan alle vrijwilligers die dit mogelijk hebben gemaakt:

Denny Rensen
Karel van Mourik
René Harte
Ruud Smits
Gerrit Gerritsen
Jolanda Blankenstein
En natuurlijk Anne-May Reuvers!

Speciaal woord van dank aan hoofdtrainer Ed Piket van de Club Voetbaldagen!

jun 22

TEC zoekt jeugdtrainers

Dat TEC 1 uitkomt in de Tweede Divisie, daar zijn we allemaal trots op.

Nog trotser zijn wij op onze kleine maar groeiende jeugdafdeling, waar we de afgelopen 3 jaar gegroeid zijn van zeven naar 11 teams. En het einde is nog lang niet in zicht. Ons geheim? Bevlogen trainers en een strakke organisatie.

Wij zijn momenteel nog op zoek naar een trainer voor de JO9-1 (tweede klasse) en voor de JO11-2 (3e klasse). Zij trainen twee keer in de week en hebben iedere zaterdagmorgen een wedstrijd.

Ben jij de bevlogen trainer die we zoeken en heb jij ervaring met het trainen van kinderen in de leeftijd van 6 tot 10 jaar? Ben je komend seizoen beschikbaar om een leuke uitdaging als jeugdtrainer bij TEC aan te gaan? Neem dan zsm contact met ons op: 06-12976177 (René Harte) of jeugdcommissie@svtec.nl

Redenen waarom onze trainers met plezier trainen bij TEC:
– Onze kleine gezellige jeugdafdeling (11 jeugdteams) waar iedereen elkaar kent
– De zeer ervaren Technische commissie die de trainers actief ondersteunt.
– Mogelijkheden tot opleiding, binnen de club of bij de KNVB
– Begeleiding door hoofdtrainer Frits van den Berk, oud-KNVB docent die ook de opleiding binnen de club verzorgt.
– Gratis toegang tot thuiswedstrijden van TEC 1

 

jun 22

Nieuwe Jeugdcommissie

TEC blijft stappen zetten met onze groeiende jeugdafdeling! Om al onze plannen te kunnen verwezenlijken zijn ook meer mensen nodig, en daarom ben ik blij aan te kunnen kondigen dat de organisatie van TEC wordt uitgebreid met een volwaardige jeugdcommissie. Hiervoor hebben een aantal trouwe TEC’ers de handen ineen geslagen en samen de ambitie uitgesproken om de Jeugdafdeling te laten groeien in aantallen, kwaliteit en in aanzien. Dit zijn:

  • Martin Bauw, commissielid, liaison technische zaken. Martin is een ras TEC-er, ex-voetballer van het Eerste en een zeer actieve en geliefde jeugdtrainer. Martin houdt van structuur en van duidelijke communicatie. Hij heeft zich ten doel gesteld om de jeugdafdeling beter te structureren en organiseren.

  • Christan Hofman, commissielid, liaison technische zaken. Christan heeft eveneens een lange historie bij TEC maar ook bij SCR. Hij neemt een schat aan ervaring mee op alle gebied, zowel voetbal technisch, commercieel. als organisatorisch. Christan houdt van korte klappen en heeft ons als commissie overtuigd van de twee dagen regel. Wat dat inhoudt? We handelen binnen twee dagen en alle communicatie vindt plaats binnen twee dagen of er moeten specifieke afspraken over zijn gemaakt. Dat is daadkracht!

  • Leo van Kappel, commissielid, commercie. Leo is ondernemer pur sang, en om in onze missie te slagen zal dat goed van pas komen. In de afgelopen twee seizoenen heeft Leo als voetbalvader van zoon Alec bij TEC veel moois gezien maar vooral ook veel potentie. Hij is als geen ander in staat om ons een spiegel voor te houden en ons te laten zien waar onze zwakke punten liggen en waar onze de kansen liggen.

  • Ronny Versteeg, commissielid, sponsoring. Evenals Martin Bauw een ras TEC-er, ex-speler van TEC 1 en een zeer actieve trainer en vrijwilliger. Ronny heeft als geen ander de gave om mensen te enthousiasmeren en ervan te overtuigen dat de jeugd van TEC niet zonder sponsors kan. Bij TEC heeft de Jeugd nog plek! Niet alleen plek voor jeugdleden maar ook plek voor jeugdsponsors!

Tot slot ben ik trots te mogen melden dat ik in mijn nieuwe rol van Jeugdvoorzitter leiding mag geven aan en samen mag werken met deze vier kanonnen. Ik noem ze kanonnen want we gaan de komende jaren zo hard knallen dat niemand in de regio meer om de TEC Jeugd heen kan, vanwege de enorme daadkracht, positiviteit en met name sportiviteit die wij beogen te bewerkstelligen!

Daarbij zullen wij nauw samenwerken met de reeds bestaande commissies zoals bijvoorbeeld de Jeugdactiviteiten commissie. Wij willen ook graag alle jeugdleden en ouders bij onze missie betrekken, en daarom vraag ik jullie om je vooral rechtstreeks te melden bij één van ons als je ideeen, vragen of opmerkingen hebt.

Samen zijn wij TEC!

René Harte
Jeugdvoorzitter.

Van links naar rechts; Ronny Versteeg, Christan Hofman, René Harte, Martin Bauw, Leo van Kappel.

 

jun 18

Slotdag

Het seizoen 2016-2017 werd op 17 juni waardig afgesloten met een sportief “mixed” jeugdtoernooi. Onder leiding van onze jeugdtrainers werden vier teams samengesteld uit de verschillende leeftijd categorieën JO9, JO11 en JO13. Met welluidende teamnamen zoals Ajax en Feyenoord kwamen zij ieder twee keer tegen elkaar uit. Dat ze plezier hadden spreekt vanzelf, en ook uit de beelden!

jun 11

Zaterdag 17 juni Slotdag

Aanstaande zaterdag sluiten we het seizoen af met een leuke voetbalactiviteit voor de jeugdleden en aspirant jeugdleden: een zogenaamd “Mixed toernooi”. Inschrijven kan zaterdag om 9:30. Om 9:45 maken we de teams en om 10:00 zal de eerste wedstrijd zijn.

Samenstellen van het team zal gebeuren door loting. 6 tegen 6 op kwart veld.

Afhankelijk van het aantal teams zijn we rond 12:00 klaar. Uiteraard is de kantine open!